Наказ МОЗ України від 31.10.2011 р. № 722

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

НАКАЗ
від 31.10.2011 р. № 722
Про запровадження проведення моніторингу цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення, що закуповуються за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів

Відповідно до підпункту 1 пункту 5 постанови Кабінету Міністрів України від  08.08.2011 № 932 та положення про Міністерство охорони здоров’я, затвердженого Указом Президента України від 13.04.2011 № 467,Відповідно до абзацу першого пункту 4 постанови Кабінету Міністрів від 13 серпня 2012 року № 794 та положення про міністерство охорони здоров’я, затвердженого Указом Президента України від 13 квітня 2011 року № 467,

НАКАЗУЮ:

1. Визначити відповідальним за проведення моніторингу цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення, що закуповуються за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів ДП «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України».

2. Генеральному директору ДП «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України» Бліхару В.Є.запровадити проведення моніторингу цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення, що закуповуються за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів та в строк до 02.11.2011:

2.1. Підготувати зміни до Статуту ДП «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України» щодо здійснення моніторингу цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення, що закуповуються за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів та подати їх на затвердження до МОЗ України.

2.2. Передбачити у складі ДП «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України» структурний підрозділ для здійснення моніторингу цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення, що закуповуються за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів, у кількості 7 штатних одиниць.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра — керівника апарату Калішенко Г.М.

Міністр О.В. Аніщенко
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті