Наказ МОЗ України від 27.01.2000 р. № 10

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 27.01.2000 № 10

«Щодо ліквідації Комітету з питань імунобіологічних препаратів та Комітету з нової медичної техніки»

З метою забезпечення діяльності Міністерства охорони здоров’я України в умовах проведення адміністративної реформи та на підставі Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого Указом Президента України 17 серпня 1998 року № 884/98, НАКАЗУЮ:

1. У зв’язку із ліквідацією Комітету з питань імунобіологічних препаратів та Комітету з нової медичної техніки заступнику Міністра охорони здоров’я О.Ш. Коротку:

забезпечити утворення ліквідаційних комісій з ліквідації Комітету з питань імунобіологічних препаратів та Комітету з нової медичної техніки,

забезпечити порядок зберігання та передачі реєстрів, архівів, іншої документації, основних фондів, грошових коштів та іншого майна та активів Комітету з питань імунобіологічних препаратів та Комітету з нової медичної техніки,

забезпечити контроль за проведенням організаційних заходів з ліквідації Комітету з питань імунобіологічних препаратів та Комітету з нової медичної техніки.

2. Встановити, що в своїй діяльності голови ліквідаційних комісій з ліквідації Комітету з питань імунобіологічних препаратів та Комітету з нової медичної техніки підпорядковуються заступнику Міністра охорони здоров’я О.Ш. Коротку на період до завершення ліквідації зазначених органів.

3. Забезпечити завершення організаційних заходів з ліквідації Комітету з питань імунобіологічних препаратів та Комітету з нової медичної техніки не пізніше 31 березня 2000 року.

4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Міністр В.Ф. Москаленко
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті