КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ. ПОСТАНОВА. від 30 березня 2000 р. № 588 Про утворення Державного департаменту з контролю за якістю, безпекою та виробництвом лікарських засобів і виробів медичного призначення


З метою створення ефективної системи державного контролю за якістю, безпекою та виробництвом лікарських засобів і виробів медичного призначення, захисту здоров’я громадян та відповідно до Указів Президента України від 15 грудня 1999 р. № 1572 «Про систему центральних органів виконавчої влади» та від 15 грудня 1999 р. № 1573 «Про зміни у структурі центральних органів виконавчої влади» Кабінет Міністрів України ПОСТАНОВЛЯЄ:

1. Утворити у складі Міністерства охорони здоров’я на базі Комітету медичної та мікробіологічної промисловості і Національного агентства з контролю за якістю та безпекою продуктів харчування, лікарських засобів та виробів медичного призначення, що ліквідуються, Державний департамент з контролю за якістю, безпекою та виробництвом лікарських засобів і виробів медичного призначення як урядовий орган державного управління.

2. Установити, що Державний департамент з контролю за якістю, безпекою та виробництвом лікарських засобів і виробів медичного призначення є правонаступником Комітету медичної та мікробіологічної промисловості і Національного агентства з контролю за якістю та безпекою продуктів харчування, лікарських засобів та виробів медичного призначення.

3. Міністерству охорони здоров’я:

подати протягом місяця на затвердження Положення про Державний департамент з контролю за якістю, безпекою та виробництвом лікарських засобів і виробів медичного призначення;

забезпечити разом з комісіями з ліквідації Комітету медичної та мікробіологічної промисловості і Національного агентства з контролю за якістю та безпекою продуктів харчування, лікарських засобів та виробів медичного призначення передачу їх майна зазначеному Департаменту;

привести у місячний термін свої рішення у відповідність до цієї постанови;

подати у тримісячний термін Кабінетові Міністрів України проекти відповідних актів законодавства у зв’язку з утворенням зазначеного Департаменту.

4. Розмістити Державний департамент з контролю за якістю, безпекою та виробництвом лікарських засобів і виробів медичного призначення у м. Києві по просп. Перемоги, 120.

Прем’єр-міністр України

В. ЮЩЕНКО


Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті