Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів Міністерства охорони здоров’я України.Лист від 11.05.2000 № 208/12-01

Керівникам Дежавних інспекцій з контролю якості лікарських засобів


Відповідно до термінового донесення Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів у м. Києві встановлена невідповідність зразків препарату Джунглі з мінеральними добавками, жувальні табл. № 60 с. OAN0497 виробництва фірми «Сагмел, Інк», США, вимогам АНД за показниками «Опис» (кожна упаковка містить розламані таблетки).

Вказані зразки препарату були одержані на лабораторний контроль від ТОВ «Фалбі» (постачальник представництво фірми «Сагмел, Інк», м. Київ).

Прошу прийняти до відома цю інформацію та виконати наступні розпорядження:

— вилучити з реалізації з аптечної мережі та повернути постачальнику препарат Джунглі, з мінеральними добавками, жувальні табл. № 60 с. OAN0497 виробництва фірми «Сагмел, Інк», США;

— провести контроль зразків всіх інших наявних серій препарату Джунглі з мінеральними добавками, жувальні табл. № 60 виробництва фірми «Сагмел, Інк», США за показником «Опис».

При невідповідності вилучених зразків препаратів за вказаними показниками вимогам АНД прийняти відповідні заходи на місцях.

Про всі встановлені невідповідності вимогам АНД та прийняті заходи повідомити Державну інспекцію з контролю якості лікарських засобів МОЗ України.

Перший заступник Головного державного інспектора України з контролю якості лікарських засобів

В.Г. Варченко

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті