Наказ Мінекономрозвитку України від 25.10.2011 р. № 162

МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ І ТОРГІВЛІ УКРАЇНИ
НАКАЗ
від 25.10.2011 р. № 162
Про затвердження Змін до Переліку продукції, що підлягає обов’язковій сертифікації в Україні

ВИТЯГ

Відповідно до статей 6 і 11 Закону України «Про підтвердження відповідності», статті 32 Закону України «Про стандарти, технічні регламенти та процедури оцінки відповідності», статті 14 Декрету Кабінету Міністрів України від 10.05.93 № 46-93 «Про стандартизацію і сертифікацію» та Положення про Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, затвердженого Указом Президента України від 31.05.2011 № 634, з метою запровадження оцінки відповідності продукції згідно з технічними регламентами НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Зміни до Переліку продукції, що підлягає обов’язковій сертифікації в Україні, затвердженого наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 01.02.2005 № 28, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 04.05.2005 за № 466/10746 (із змінами), що додаються.

2. Цей наказ набирає чинності з 01.01.2012 Цей наказ набирає чинності з 01.01.2012, крім пункту 1 Змін до Переліку продукції, що підлягає обов’язковій сертифікації в Україні, затверджених цим наказом, в частині виключення розділу 8 «Медична техніка», який набирає чинності з 01.01.2013.

3. Департаменту технічного регулювання у п’ятиденний строк забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

4. Державному підприємству «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» після державної реєстрації цього наказу в Міністерстві юстиції України забезпечити його опублікування в черговому виданні щомісячного інформаційного покажчика «Стандарти».

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України — керівника апарату Павленка В.П.

Перший віце-прем’єр-міністр
України — Міністр економічного
розвитку і торгівлі України

А.П. Клюєв

ЗМІНИ
до Переліку продукції, що підлягає
обов’язковій сертифікації в Україні

1. Розділи 1 «Електропобутове та аналогічне обладнання і комплектувальні вироби», 2 «Світлотехнічна продукція і комплектувальні вироби до неї», 3 «Ручні електромеханічні машини, переносні верстати та інструмент слюсарно-монтажний з ізолювальними рукоятками», 4 «Апаратура радіоелектронна побутова», 5 «Засоби обчислювальної техніки», 7 «Обладнання технологічне для харчової, м’ясо-молочної промисловості, підприємств торгівлі, громадського харчування та харчоблоків» та 8 «Медична техніка» виключити .

Директор департаменту
технічного регулювання

В.В. Арєф’єв

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті