Наказ МОЗ України вiд 23 лютого 2000 р. № 34

Наказ

Міністрества охорони здоров’я України

вiд 23 лютого 2000 р. № 34

Про забезпечення перевірки відомостей, які містяться у документах, що подаються для отримання ліцензій суб’єктами підприємницької діяльності, та спроможності виконання ними


З метою належного забезпечення виконання функцій, покладених на Міністерство охорони здоров’я, та відповідно до п. 5 постанови Кабінету Міністрів України від 3 липня 1998 p. № 1020 «Про порядок ліцензування підприємницької діяльності» щодо перевірки відомостей, які містяться у документах, що подаються для отримання ліцензій суб’єктами підприємницької діяльності, та спроможності виконання ними ліцензійних умов провадження певного виду підприємницької діяльності наказую:

1. Забезпечити відповідно до вимог чинного законодавства України у разі необхідності перевірку спроможності виконання ним ліцензійних умов з провадження медичної практики, переробки і зберігання донорської крові та її компонентів, реалізації їх і виготовлення з них препаратів (заступник Міністра А.П. Картиш), виготовлення, оптової та роздрібної реалізації лікарських засобів (заступник Міністра О.Ш. Коротко).

2. Рішення про перевірку спроможності виконання суб’єктом підприємницької діяльності ліцензійних умов впровадження певного виду діяльності приймає заступник Міністра охорони здоров’я України відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

3. Встановити, що зазначена перевірка проводиться відповідним структурним підрозділом Міністерства або уповноваженим ним органом.

4. Термін проведення перевірки складає не більше 10 днів та може бути збільшений у залежності від обсягу перевірки щодо спроможності виконання суб’єктом ліцензійних умов. При цьому термін видачі ліцензій не повинен перевищувати 30 днів з дня одержання заяви та відповідних документів.

5. При проведенні перевірки спроможності виконання суб’єктом підприємницької діяльності ліцензійних умов перевіряється дотримання ним таких основних вимог:

  • наявність і стан матеріально-технічної бази;
  • наявність і стан нормативно-технічної бази;
  • наявність персоналу з відповідним кваліфікаційним рівнем.

6. За результатами перевірки складається акт щодо спроможності виконання суб’єктом підприємницької діяльності ліцензійних умов провадження певного виду підприємницької діяльності, який подається на розгляд Ліцензійній комісії МОЗ.

7. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Міністр В.Ф. Москаленко
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті