Наказ МОЗ України від 02.07.2001 р. № 254

29 Листопада 2011 10:06 Поділитися

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 02.07.2001 р. № 254

«Про внесення змін до Переліку, затвердженого постановою

Кабінету Міністрів України від 05.09.96 р. № 1071»

Ураховуючи необхідність вирішення проблем хворих на вірусні захворювання та раціонального використання видатків державного бюджету на лікування хворих на вірусні захворювання, передбачених Міністерству охорони здоров’я у Державному бюджеті України за централізованими заходами на 2001 рік, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 5 вересня 1996 р. № 1071 «Про порядок закупівлі лікарських засобів закладами та установами охорони здоров’я, що фінансуються з бюджету» НАКАЗУЮ:

1. Унести зміни до Переліку лікарських засобів вітчизняного та іноземного виробництва, які необхідно придбати закладами і установами охорони здоров’я, що повністю або частково фінансуються з державного та місцевих бюджетів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 5 вересня 1996 р. № 1071, із змінами та доповненнями, а саме: у розділі I «Готові лікарські засоби» у фармакологічній групі «Противірусні засоби» після препарату «Роферон-А» додати «Протефлазид – вітчизняний».

2. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра Картиша А.П. та заступника Міністра, голову Державного департаменту з контролю за якістю, безпекою та виробництвом лікарських засобів і виробів медичного призначення Коротка О.Ш.

Міністр В.Ф. Москаленко

Погоджено

Міністр фінансів України І.О. Мітюков
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті