Лист Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України

16 Грудня 2011 12:20 Поділитися

15 грудня відбулося розширене засідання правління Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі – ООРММПУ) під головуванням Валерія Печаєва. На порядок денний було винесено 2 ключових питання – обговорення постанови КМУ від 08.08.2011 р. № 932 «Про удосконалення державного регулювання цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення, що закуповуються за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів» та постанови КМУ від 14 листопада 2011 р. № 1165 «Про внесення змін до Порядку державної реєстрації (перереєстрації) лікарських засобів». За результатами засідання правління ООРММПУ підготувало та направило відкриті листи міністру охорони здоров’я Олександру Аніщенко, першому заступнику міністра економічного розвитку і торгівлі України Вадиму Копилову та урядовому уповноваженому з питань дерегуляції господарської діяльності Михаїлу Бродському. Пропонуємо лист до уваги наших читачів.

Міністру охорони
здоров’я України
Аніщенку О.В.

Лист

Шановний Олександре Володимировичу!

Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі ООРММП України) засвідчує Вам свою щиру повагу та звертається з наступним.

Відповідно до спільного рішення, прийнятого на розширеному засіданні правління ООРММП України із залученням представників виконавчої влади, яке відбулось 15.12.2011 р., та з метою скасування дискримінації по відношенню до вітчизняних виробників лікарських засобів і забезпечення рівних вимог при реєстрації оптово-відпускних цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення, що закуповуються за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів, нами було розроблено проект постанови КМУ «Деякі питання, щодо удосконалення державного регулювання цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення, що закуповуються за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів», що додається.

В зв’язку з вищенаведеним, просимо Вас, шановний Олександре Володимировичу, підтримати нашу пропозицію та винести даний проект постанови на розгляд Кабінету Міністрів України.

Додаток: Проект постанови КМУ на 2 арк. в 1 прим.

З повагою,

Президент,
член Колегії МОЗ України
В.К. Печаєв
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті