Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів Міністерства охорони здоров’я України.Лист від 15.01.2001 № 34/12-02


Начальникам державних інспекцій з контролю якості лікарських засобів в  АР Крим, областях, містах Києві та Севастополі

За повідомленням Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів у м. Києві при проведенні інспекційної перевірки АТЗТ «Мед-Арт» виявлено незареєстровані в Україні лікарські засоби підприємств — виробників Російської Федерації, а саме:

Екстракт валеріани, таблетки № 10, серії 9800999 ВАТ «Дальхімфарм»;

Розчин гексаметилентетраміну 10% 10,0 № 10, серії 651098 «Новосибхімфарм», що є порушенням ст. 20 закону України «Про лікарські засоби» від 04.04.1996 за № 123/96-ВР.

Виходячи з викладеного, пропонується здійснити відповідну перевірку та вжити термінових заходів щодо надання господарюючим суб’єктам припису про вилучення з обігу вищезазначених незареєстрованих лікарських засобів.

При виявленні у сфері обігу вищезазначеної незареєстрованої продукції встановити джерело її надходження та вжити відповідних заходів згідно із законодавством до всіх суб’єктів, що реалізують незареєстровані в Україні лікарські засоби.

Про результати перевірки та вжиті заходи повідомити Державній інспекції з контролю якості лікарських засобів МОЗ України до 05.02.2001 року.

Перший заступник Головного державного інспектора України
з контролю якості лікарських засобів

В.Г. Варченко

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті