Міністерство охорони здоров’я України. Міністерство фінансів України.Наказ від 26.12 2000 № 362/351

ПРО ЗМІНИ У СКЛАДІ КОМІСІЇ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ НА ЗАЛУЧЕННЯ ІНОЗЕМНИХ ІНВЕСТОРІВ ДО ЗАСНУВАННЯ ЦЕНТРАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ “АСІСТАНС-УКРАЇНА”

Відповідно до Указу Президента України від 15 грудня 1999 року № 1573 «Про зміни у структурі центральних органів виконавчої влади» та з метою виконання постанови Кабінету Міністрів України від 15 вересня 1999 року № 1690 «Про затвердження умов конкурсу на залучення іноземних інвесторів до заснування центрального закладу «Асістанс-Україна» НАКАЗУЄМО:

1. Затвердити склад комісії для проведення конкурсу на залучення іноземних інвесторів до заснування центрального закладу «Асістанс-Україна»:

Голова комісії:

Москаленко В.Ф.

— Міністр охорони здоров’я України;

Члени комісії:

Поляченко Ю.В. — заступник Міністра охорони здоров’я України;
Григорович В.Р. — начальник управління медичного страхування, нових медичних технологій та експлуатації медичних закладів Міністерства охорони здоров’я України;
Зубарєв В.І. — заступник начальника Департаменту фінансових установ та ринків — начальник управління контролю фінансових ринків, ліцензування та нагляду Міністерства фінансів України;
Литвин О.В. — заступник начальника управління страхової діяльності Міністерства фінансів України — начальник відділу стратегії розвитку страхової справи та законодавчого забезпечення.

2. Визнати таким, що втратив чинність, спільний наказ Міністерства охорони здоров’я України та Комітету у справах нагляду за страховою діяльністю від 11 жовтня 1999 року № 249/72 «Про затвердження складу комісії по проведенню конкурсу на залучення іноземних інвесторів до заснування центрального закладу «Асістанс-Україна».

В.о. Міністра охорони здоров’я України О.О. Бобильова
Міністр фінансів України І.О. Мітюков
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті