Новорічні вітання Генерального директора ТОВ «Санофі-Авентіс Україна» Жана-Поля Шоєра

Дорогі читачі!Дорогі читачі!

Від імені компанії Санофі в Україні дозвольте щиро привітати вас із Новим роком і Різдвом!

Компанія Санофі пишається тим, що впродовж багатьох років є вашим надійним партнером у благородній справі — стояти на сторожі людського життя і турбуватися про здоров’я, пропонуючи інноваційні препарати найвищої якості для всіх, хто цього потребує. У році, що минає, ми стали ще ближчими до пацієнтів і ще краще задовольняли їхні потреби, виходячи за рамки лише постачання лікарськими препаратами. Санофі робить внесок у розвиток усієї системи охорони здоров’я в країні, проводячи численні навчальні програми для медиків і працівників галузі, а також соціально орієнтовані заходи, мета яких — привернути увагу кожного до запобігання та правильного лікування хвороб. Я дякую вам за те, що ви цікавитеся тим, що ми робимо, і підтримуєте нас у нашому щирому прагненні покращити здоров’я людей.

З вашою допомогою в 2011 році ми змогли зробити дуже багато. Ми реалізували цілу низку значущих для українського суспільства проектів у рамках глобальної програми Санофі «Діабет. Допоможемо разом»: локалізували виробництво інсуліну в Україні, відкрили школи для хворих на цукровий діабет, провели щорічний конкурс дитячого малюнка, оздоровлювали українських дітей, реалізували численні навчальні заходи для спеціалістів галузі охорони здоров’я. Ми продовжили нашу підтримку «Української кардіологічної школи» та ініціатив у боротьбі з онкологічними захворюваннями. Однак ми ніколи не зупиняємося на досягнутому, і тому в наступному році плануємо зробити ще більше. Ми запропонуємо нові програми терапії та покращення доступу пацієнтів до лікування, зокрема, нові терапевтичні рішення, послуги та підтримку для хворих на діабет, серцево-судинні та онкологічні захворювання. Ми звертатимемо увагу державних органів влади і простих громадян на найгостріші проблеми в охороні здоров’я в Україні та допомагатимемо у їх вирішенні. Дякуємо вам за чудову співпрацю в 2011 році та сподіваємось на таку ж спільну роботу в році наступному.

Нехай у новому році кожен із вас буде сповнений енергії та оптимізму, оточений турботою й любов’ю. Нехай вас супроводжує успіх і натхнення для реалізації усіх ваших задумів. Від усього серця бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я й добробуту, і нехай усі ваші надії на наступний рік справдяться!

З повагою, Жан-Поль Шоєр,
Генеральний директор
ТОВ «Санофі-Авентіс Україна»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті