З Новим 2012 роком!

З Новим роком, шановні колеги!

З Новим 2012роком!Дорогі колеги — представники більш ніж мільйонної армії українських медиків та фармацевтів! Усі шановні читачі газети!

Напередодні Нового 2012 року від щирого серця вітаю Вас із світлим і незабутнім святом!

Переконана, що в Новому році ми успішно здійснимо свої плани і задуми, подолаємо нові рубежі в реформуванні галузі охорони здоров’я. Запорукою цього стане злагоджена робота представників найвищих органів влади — Президента, Верховної Ради і Кабінету Міністрів України, а також органів місцевої влади і самоврядування. Ми з колегами-депутатами, які входять до Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я, робитимемо все, щоб підняти престиж нашої професії, поліпшити умови праці медиків, підвищити рівень їхнього життя.

Напередодні Нового року адресую Вам слова щирої вдячності та поваги за сумлінну, самовіддану працю, спрямовану на збереження здоров’я українців.

Нехай 2012 рік принесе нові радощі, успіхи та щедрі достатки!

Зичу Вам та Вашим рідним міцного здоров’я, успіхів, щасливих днів і років життя.

Тетяна Бахтеєва,
голова Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я,
доктор медичних наук, заслужений лікар України

Шановні колеги!

З Новим 2012роком!Дозвольте сердечно привітати Вас із наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

Рік, що минає, був успішним для всіє­ї фармацевтичної спільноти. Він був наповнений роботою з удосконалення системи контролю якості лікарських засобів і виробів медичного призначення, став роком імплементації європейського законодавства у вітчизняне в рамках приєднання України до PIC/S.

Тож нехай Новорічні свята принесуть Вам надію на щасливе майбутнє, адже Різдво спонукає звернутися до християнських заповідей, які стали дороговказом на шляху вдосконалення та звеличення людини.

Я бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, родинного тепла і затишку. Нехай розквітає Україна, зростає добробут Ваш та Ваших сімей.

Прийміть щирі привітання з Новим роком і Різдвом Христовим! Нехай різдвяні дзвони наповнять Ваші серця добром, надіє­ю, вірою й любов’ю!

З повагою
О. Соловйов,
голова Держлікслужби України

Шановні колеги!

З Новим 2012роком!Новорічні свята — це завжди щось надзвичайно чарівне! Разом з тим, Новий рік зустрічають із особливим піднесенням, відчуттям якісно виконаної роботи та прагненнями втримати темп і досягнутий рівень. Ми дивимося на те, що встигли зробити, і плануємо наступні досягнення! Мріємо із найпрекраснішими надіями і сподіваннями на краще!

Я бажаю Вам отого кращого, про яке ви мрієте сьогодні! Бажаю мати багато позитивної енергії, щоб йти до своєї мрії, зустрічаючи мудрих і щирих людей, залучаючись до цікавих і різноманітних подій, створюючи щось своє, сяюче, добре! Веселих вам Новорічних свят!

Василь Бліхар,
генеральний директор ДП «Державний експертний центр» МОЗ України

Дорогие и уважаемые коллеги!

З Новим 2012роком!От имени Ассоциации представителей международных фармацевтических производителей «AIPM Ukraine» поздравляю Вас с наступающими праздниками — Новым годом и Рождеством Христовым!

Желаю Вам и Вашим близким крепкого здоровья, счастья, мира и благополучия!

Пусть Новый год принесет Вам исполнение желаний и воплотит в реальность все ваши начинания и планы!

От всей души желаю Вам сил, веры и вдохновения в вашей профессиональной деятельности!

Тепла, радости и веселых праздников!

С уважением
Владимир Игнатов

Шановні колеги!

З Новим 2012роком!Асоціація «Виробники ліків України» напередодні Новорічних свят адресує Вам найтепліші вітання!

Нехай Новий рік щедрує на бажання творити добро, а життєва стабільність та родинний затишок додадуть сил для впевнених творчих кроків, які нестимуть Вам здійснення всіх сподівань.

З повагою і впевненістю
на плідну співпрацю
Петро Багрій, президент Асоціації «Виробники ліків України»

Дорогі друзі та колеги!

З Новим 2012роком!Від щирого серця вітаю Вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Хочу подякувати всім своїм колегам — науковцям і практикуючим медикам — за  підтримку у році, що минає, при виконанні стратегічних завдань, поставлених державою і спрямованих на реформування галузі, на те, щоб зробити медичну допомогу більш ефективною і доступною для всіх наших співгромадян. Впевнений, що тільки разом ми зможемо досягнути поставлених цілей і вийти на якісно новий, світовий рівень медичного обслуговування.

У ці передсвяткові дні дозвольте побажати Вам міцного здоров’я, щастя й добробуту, родинного затишку, творчих здобутків та успіхів у праці. Нехай Новий рік відкриє для вас безліч нових, цікавих, захоплюючих та радісних миттєвостей життя.

Бажаю, щоб у казкову Різдвяну ніч збулися всі Ваші заповітні мрії!

Андрій Сердюк,
президент Національної академії медичних наук України

Шановні колеги!

З Новим 2012роком!У 2011 році хотілося б залишити негаразди і проблеми. Рік, що минає, збагатив нас новим досвідом, згуртував і дав можливість не лише вистояти, а й створити всі умови для подальшого розвитку.

Новий рік та Різдво Христове — це яскраві свята. Нехай надія і віра в свої сили надихає Вас на втілення найзаповітніших мрій, нехай збудеться все задумане. Зустрічаючи Новий рік, побажає­мо один одному Любові та Віри. Віри в себе, процвітання фармацевтичної галузі і нашої країни в цілому.

Від імені МОЗ України хочу побажати всім, щоб Новий рік приніс мир, спокій, справедливість та здоров’я, радість і впевненість у завтрашньому дні. Успіхів Вам і удачі, щастя і благополуччя! З Новим роком та Різдвом Христовим!

Валерій Стеців,
начальник Управління розвитку фармацевтичного сектору галузі охорони здоров’я МОЗ України

Шановні колеги!

З Новим 2012роком!2011 рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід.

Напередодні Нового року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково здійсняться. Від усієї душі зичу Вам великого людського щастя, міцного здоров’я, добра й радості, вірних друзів і близьких людей поруч.

Нехай 2012 рік виправдає найщиріші Ваші надії й прагнення, принесе у сім’ї достаток і добробут. Нехай у Ваших домівках панують мир, взаєморозуміння й любов. З Новим роком та Різдвом Христовим!

З повагою
В.К. Печаєв,
президент Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України

Дорогі друзі, колеги!

З Новим 2012роком!Щиро вітаю Вас із Новим роком та Різдвом Христовим! Ці свята є улюбленими для багатьох із нас ще з дитинства, оскільки вони сповнені спільною радістю, приємними моментами, сюрпризами і подарунками, очікуванням дива й казки, торжества душевного тепла і Доброї Надії.

Нехай 2012 рік буде осяяний сонячними посмішками Фортуни. Подаруємо найдорожче, найцінніше — любов і тепло наших сердець, увагу і турботу нашим близьким, щоб у Новому році щасливих людей стало більше.

З повагою
Михайло Пасічник,
президент Всеукраїнської громадської організації «Аптечна професійна асоціація України»

Дорогі колеги,

З Новим 2012роком!Комітет з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації щиро вітає Вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай Новий рік принесе Вам нові досягнення, враження та успіхи.

Від всього серця бажаємо Вам, Вашим колективам і родинам добробуту, миру і злагоди.

2011 рік був непростим, але наша плідна співпраця та наснага, відданість спільній меті принесли певні позитивні результати. Завдяки нашим спільним зусиллям в цьому році ми зробили низку значних кроків на шляху модернізації системи охорони здоров’я в Україні і наближення її до сучасних європейських та світових стандартів. І ми продовжимо долати цей нелегкий, але важливий для суспільства, бізнесу, держави шлях.

Дякуємо за плідну співпрацю та сподіваємося на її успішне продовження у наступному році!

З повагою та щирими вітаннями
Комітет з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації

Вельмишановні колеги!

З Новим 2012роком!Добрим словом пригадаємо старий рік. Не дивлячись на деякі труднощі, він подарував нам немало досягнень і прекрасних хвилин, збагатив новим досвідом і враженнями. Нехай 2011 рік запам’ятається як ще один пройдений етап життя, який чомусь навчив, щось дав для майбутнього. Хай все, омріяне в Новорічну ніч, станеться, задумане — втілиться, нездійсненне — збудеться.

Відрадно бачити, що послідовно вирішуються багато соціальних проблем, неухильно зростає життєвий рівень населення. І ми вже з впевненістю і радістю дивимося в рік новий. Нехай рік, що настає, буде для Вас вдалим і не менш плідним, роком нових можливостей і досягнень, наповненим яскравими подіями і добрими справами! Щиро бажаю Вам стабільності, душевної рівноваги, невичерпної енергії, виконання всього найзаповітнішого! Нехай Вас у всьому супроводять удача та успіх! Доброго здоров’я Вам і Вашим колегам, родинного благополуччя і щастя у Новому році! Нехай цей рік буде спокійним і принесе багато приємних моментів в особистому і суспільному житті!

З великою повагою
В.П. Черних, ректор Національного фармацевтичного університету

Шановні колеги!

З Новим 2012роком!Для кожного з нас Новорічні свята — особливі. Традиційно у ці дні ми підбиваємо підсумки минулого року, а також аналізуємо перемоги та досягнення за рік, що минає. В наших силах зробити у наступному році помітні кроки у напрямку поліпшення функціонування фармацевтичної галузі в цілому, підвищення рівня життя кожного з нас, і зробити так, щоб у передноворічний час у людей були тільки святкові клопоти. Попереду — плідні трудові будні, які принесуть українській фармацевтичній індустрії вагомі здобутки.

Щиро вітаю вас із Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаю, щоб 2012 рік пройшов під знаком миру і добра, любові та поваги, щоб став роком чистих помислів і добрих справ!

З повагою
Олександр Гудзенко,
доктор фармацевтичних наук, професор, головний позаштатний спеціаліст МОЗ України зі спеціальності «Загальна фармація», генеральний директор КП «Фармація», Київ

Дорогие участники фармрынка!

З Новим 2012роком!Сердечно поздравляю Вас с наступающим 2012 годом и Рождеством Христовым! Пусть Новый год приносит Вам новые достижения, впечатления, успехи, творческие дерзания и взлеты.

Желаю Вам и Вашим семьям здоровья, счастья и достатка! С новыми надеждами, новыми свершениями, новым благополучием. С Новым годом, с новым счастьем, с Рождеством Христовым!

С уважением
Татьяна Котляр,
глава Общественного совета при Государственной службе Украины по лекарственным средствам

Дорогі друзі!

З Новим 2012роком!Щиро вітаємо Вас з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай у Новому році Ваші серця будуть зігріті любов’ю і теплом, домівки повняться добром, радістю та Божим благословінням, а очі світяться щастям. Нехай у старому році залишаться турботи та негаразди, а Новий 2012 рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги.

Від усієї душі бажаємо Вам безмежного щастя, міцного здоров’я, миру, радості та тепла. Нехай 2012 рік принесе у ваші оселі достаток і добробут!

З повагою
Юрій Савко,
виконавчий директор асоціації «АПРАД»

Дорогие коллеги!

З Новим 2012роком!От всей души поздравляем вас с Новым годом и Рождеством Христовым! Пусть 2012 год привнесет в нашу жизнь больше гармонии, тепла, понимания со стороны близких людей, друзей, партнеров по бизнесу! Пусть светлый праздник Рождества Христова наполнит нас верой и надеждой, любовью и всепрощением — всем лучшим и чистым, о чем мы мечтаем, и чего желаем нашим детям!

Побольше вам жизненных сил для светлых свершений, больше конструктивных и жизнеспособных идей, которые приведут вас и ваших близких к успеху, счастью, достатку!

Светлых и радостных праздников!

Правление Ассоциации «ФАРМУКРАИНА»

Дорогі друзі, колеги!

З Новим 2012роком!Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим. Нехай ці свята — вісники оновлення, мрій і сподівань — принесуть Вам і Вашим родинам добро, мир, достаток. Бажаємо, щоб у Новому році ви втілили все, про що мрія­ли, відчули підтримку з боку колег, тепло друзів та близьких. Щастя Вам, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших бажань. З наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

Лариса Тітенко,
голова правління ДАК «Ліки України»

Шановні колеги!

З Новим 2012роком!Від щирого серця вітаю Вас із Новим 2012 роком та світлим святом Різдва Христового!

Нехай у Ваших душах ніколи не згасає вогонь надії, любові і добра!

Бажаю, щоб з Вами завжди був Господь , а дорогу у майбуття осявала яскрава Різдвяна зірка!

З повагою
Неля Щербакова,
виконавчий директор Донецької фармацевтичної асоціації

Шановні колеги!

З Новим 2012роком!Ми розпочинаємо новий відлік часу, оцінюючи і аналізуючи пройдене, підбиваю­чи підсумки року, що минає. Нехай в наступному році кожен буде успішним у справах, бо саме ці успіхи формують фармацевтичну галузь, додають впевненості у завтрашньому дні. Щиро зичу вам щастя, добра і злагоди! Бажаю міцного здоров’я, цікавих зустрічей і творчих звершень! Нехай Новий рік принесе багато приємних несподіванок, нових партнерів і досягнень у бізнесі!

Юрій Ульшин,
перший заступник голови правління Полтавської обласної громадської організації «Асоціація працівників фармацевтичної галузі»

Дорогі колеги!

З Новим 2012роком!Від щирого серця вітаємо Вас з Різдвом Христовим та Новим роком!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, здійснення всіх мрій та задумів, втілення професійних планів, творчого натхнення!

Нехай свята принесуть Вам добробут, благополуччя, щастя, родинний затишок! Бажаємо нових друзів та партнерів, яскравих та щасливих подій, всього найкращого!

З повагою
Олена Пруднікова

Дорогі друзі! Шановні колеги!

Закінчується 2011 рік — нестійкий, як перевернутий стілець (четвірка в сумі цифр), напружений та творчий, а тому — цікавий. Завдяки зовнішньому напруженню відбувався внутрішній творчий розвиток громадської спільноти (так гартується сталь). Відбулося багато змін. Проте саме завдяки взаємодії протилежностей (інь–ян) відбувається рух уперед. Такий вже він — теперішній час — швидкий та напружений, а тому сильний. Це наш час, наше життя. Шануймося, бо ми цього варті!

З Новим 2012 роком та Різдвом Христовим. Вважаю, він поставить п’ятірку за наші добрі справи. Щастя Вам, шановні, здоров’я та благості! Снігу та легенького морозу в Новорічну ніч! Щедрого Діда Мороза та веселої Снігуроньки! Нехай їхні подарунки будуть для Вас золотим дощем, що йде довго-довго. Нехай Новий рік огортає Вас теплом ніби, м’якою шубкою, та захищає від усіх негараздів, адже Ви на це заслуговуєте!

З вами у святковому настрої
фармацевтична спільнота Дніпропетровщини та
Тамара Литвиненкова, голова Правління ГО «ФАДО»,
член Громадської ради МОЗ України

Дорогие коллеги, друзья, читатели!

З Новим 2012роком!Наступающий новый год — это год Дракона, год удачи и благоприятных изменений. Дракон — символ жизни, гармонии, богатства и долголетия. Он активный, умный, уверенный в себе, предприимчивый, универсальный, осторожный и везучий. Это один из самых победоносных, сильных и счастливых знаков восточного гороскопа. Жизнь Дракона проходит в достатке и победах. Год Дракона очень динамичен и результативен. Поэтому следует быть инициативным, настойчивым — и тогда Вам непременно улыбнется удача. Редакция «Еженедельника АПТЕКА» от всей души поздравляет всех участников фармацевтического рынка с Новым годом и Рождеством Христовым! Желаем вам творческих успехов и профессиональных побед в Новом году, процветания и материального благополучия, счастья, радости в семейной жизни! Пусть те ярко выраженные качества, которые символизируют год Дракона — деловой успех, стремление к достижению цели, борьба и победы, храбрость, мудрость и дальновидность — ежедневно сопровождают Вас и близких Вам людей!

Коллектив редакции «Еженедельника АПТЕКА»

Дорогі друзі!

Дозвольте від імені КП «Ліки України» (Чернігів) привітати Вас із наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаємо Вам любові та турботи близьких людей, посмішок друзів і постійності ділових партнерів.

Нехай Новий рік буде для Вас щедрим на цікаві плани та творчі успіхи, принесе із собою смак нових перемог, впевненість у правильності обраної мети та енергію для її досягнення. Особливо хотілося б побажати фармацевтичному ринку у наступному році більше професіоналізму та зважених регуляторних рішень, адже ці фактори є запорукою успіху його подальшого розвитку.

Дякуємо Вам за плідну співпрацю та сподіваємося на її успішне продовження у наступному році. З Новим роком та Різдвом Христовим!

Світлана Пасталиця,
генеральний директор КП «Ліки України», Чернігів

Дорогие коллеги!

З Новим 2012роком!В канун прекрасных и всеми любимых зимних праздников желаем Вам, чтобы Новый год и Рождество Христово принесли только добро и согласие, подарили солнечное настроение, исполнение самых заветных желаний. Пусть душевное тепло этих дней останется в Ваших сердцах на весь грядущий год, пусть под их волшебными звездами возникнут новые надежды, расцветут взаимопонимание, счастье и благополучие в Ваших домах и профессиональных коллективах. Пусть каждый день 2012 года будет уверенным шагом к победам и реализации задуманного!

В.В. Бабасиньян,
генеральный директор КП «Луганская областная «Фармация»

Щиро вітаємо аптечних працівників
з Новим 2012 роком і Різдвом Христовим!

Зичимо міцного здоров’я, особистого щастя, любові, добробуту, сімейного благополуччя, плідної професійної праці.

Нехай чудові зимові свята принесуть злагоду, мир і спокій, впевненість в майбутньому!

Людмила Горюнова,
голова правління Київської обласної асоціації аптечних працівників

Вельмишановні друзі, колеги!
Дорогі читачі «Щотижневика АПТЕКА»!

З Новим 2012роком!Сердечно вітаю Вас і Ваших рідних з Новим роком та Різдвом Христовим!

Рік, що минає, був нелегким для медичної галузі України. Проте він приніс досягнення і перемоги, чудові враження і відкриття, надію. Зроблено багато у законотворчій, адміністративній і практичній сферах. Але правда життя полягає в тому, що за краще майбутнє потрібно боротися, наполегливо і сумлінно працювати. Щиро бажаю, щоб Новий рік приніс лікарям і фармацевтам — усім представникам галузі охорони здоров’я — розуміння важливості цехової єдності, підвищення престижу і самоповаги до своєї професії, достойного визнання суспільством, владою і колегами. Бажаю Вам і Вашим родинам Божої благодаті, міцного здоров’я, щастя, добробуту, миру, злагоди, любові, здійснення мрій, нових і приємних вражень!

З Новим роком! З Різдвом Христовим!

З повагою
Іван Сорока,
президент Українського медичного клубу,
голова оргкомітету Національної медичної премії
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті