КАЛЬЦІЙ-Д3 НІКОМЕД — міцна основа життя!

Здоров’я та щастя жінки є поняттями нерозривними, адже хвора жінка навряд чи зможе бути щасливою, тому необхідно постійно підтримувати здоров’я на такому рівні, щоб бути завжди молодою душею, тілом і радіти життю.

На жаль, вік приносить, окрім зрілості, мудрості, нових досягнень у житті, цілу низку негативних явищ, в тому числі старіння організму та хвороби.

З часом шкіра стає не такою гладенькою та еластичною, починають розшаровуватися нігті, тьмяніє волосся, кришаться та випадають зуби, все частіше починає турбувати біль у попереку, навіть при незначних навантаженнях, виникає ризик пошкодженфня кісток при незначних травмах.

 

Однією з основних причин такого стану є нестача кальцію в організмі.

У людей молодого віку переважає процес утворення кісткової тканини, а не її руйнування, внаслідок чого кісткова маса збільшується протягом перших трьох десятиліть життя — до остаточного формування скелета. Починаючи з 35–40 років інтенсивність резорбції кісткової тканини вища за інтенсивність утворення нової, і кісткова маса починає зменшуватися.

У жінок, особливо в перші 5–10 років постменопаузального періоду, інтенсивність резорбції кісткової тканини підвищується.

Крім цього, на організм діє низка екзогенних та ендогенних чинників: кліматогеографічні умови, особливості харчування, професійні шкідливості, шкідливі звички, захворювання внутрішніх органів та інші, які негативно впливають на мінеральний обмін в організмі людини.

Ці чинники обумовлюють розвиток (часто спочатку непомітний) такого захворювання, як остеопороз. За визначенням, сформульованим на міжнародних конференціях з остеопорозу в Копенгагені (1990 р.) та Гонконгу (1993 р.), остеопороз — це системне захворювання скелета, яке характеризується зменшенням маси кістки в одиниці об’єму та порушенням мікроархітектури кісткової тканини, що призводить до підвищення крихкості кісток та високого ризику їх переломів.

Статистика свідчить, що остеопороз розвивається у кожної третьої жінки після 45 років, а нестача кальцію тою чи іншою мірою відзначається у більшості жінок, навіть у віці 30–35 років, що обумовлено підвищеними втратами кальцію в період вагітності. Кістки стають більш крихкими, різко зростає ризик серйозних переломів, які можуть призвести до інвалідності та інших важких наслідків.

Цього можна уникнути, проводячи профілактику та своєчасне лікування остеопорозу та інших захворювань, спричинених дефіцитом кальцію в організмі людини. Одним з таких захворювань є сумнозвісний пародонтоз.

Серйозні порушення кальцієвого обміну пов’язують з дефіцитом в організмі колекальциферолу (вітаміну D3), який впливає на рівень кальцію в плазмі крові. Це обумовлено порушенням режиму та раціону харчування. Кількість засвоєного організмом кальцію залежить від наявності в раціоні жирів, білків, оксалатів, фосфатів. З віком організм все гірше засвоює кальцій з молочних, морських та інших продуктів харчування.

Вирішити проблему дефіциту кальцію в організмі можна було б просто — створити відповідний лікарський засіб для профілактичного прийому та для лікування хвороби, але довгий час вчені не могли запропонувати комплексний ефективний препарат, який поєднував би зазначені компоненти.

Цього року компанія «Нікомед» впроваджує на фармацевтичний ринок України унікальний препарат — КАЛЬЦІЙ-Д3 НІКОМЕД. Назва препарату говорить сама за себе — в одній таблетці вдало поєднані дві лікувально-профілактичні речовини — вільний кальцій (500 мг) та вітамін D3(200 МО). Прийом лише двох таблеток препарату КАЛЬЦІЙ-Д3 НІКОМЕД на добу забезпечує необхідну кількість та стійкий баланс кальцію та вітаміну D3 в організмі будь-якої людини. Препарат є найбільш ефективним у разі підвищеної потреби організму в кальції. Здебільшого це стосується людей похилого віку, жінок у період менопаузи та віком понад 45 років, підлітків з 12 років, вагітних та жінок, які годують груддю. Спеціалісти відзначають високу біодоступність та безпеку препарату.

Препарат випускають у формі таблеток для жування, що мають апельсиновий смак. Високу якість препарату на рівні світових стандартів підтверджує країна-виробник — Норвегія.

10 ПРИЧИН, ЯКІ ЗУМОВЛЮЮТЬ НЕОБХІДНІСТЬ ВЖИВАННЯ КАЛЬЦІЮ ТА ВІТАМІНУ D3

КАЛЬЦІЙ:

· Необхідний вашій майбутній дитині для формування скелету

· Зміцнює ваші кістки

· Зберігає ваші зуби

· Сприяє нормалізації артеріального тиску і водно-електролітного балансу

· Регулює діяльність нервової системи та серцевого м’яза

· Є компонентом системи згортання крові

· Бере участь у регуляції м’язових скорочень та запобігає виникненню судом у нижніх кінцівках

· Зберігає здоровим і красивим ваше волосся та нігті

 

ВІТАМІН D3:

· Сприяє повноцінному засвоєнню кальцію та гальмує його вимивання з кісткової тканини

· Регулює обмін фосфору

 

КАЛЬЦІЙ-Д3 НІКОМЕД — це:

 

· Ефективна комбінація кальцію (500 мг) та вітаміну D3 (200 МО) в одній таблетці

· Прийом 2 рази на добу (вранці та ввечері)

· Зручність застосування та приємний (апельсиновий) смак

· Зручна упаковка

· Висока якість з Норвегії

 

РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ:

 

Підліткам з 12 років

· в період інтенсивного росту

 

Жінкам 25–50 років

· у разі дефіциту кальцію та вітаміну D (дієта)

· профілактика остеопорозу

 

При пародонтозі

 

Жінкам у постменопаузальний період (віком понад 50 років )

· профілактика остеопорозу

 

Людям похилого віку

· профілактика остеопорозу

 

Жінкам в період вагітності та годування груддю

· підвищена потреба в кальції та вітаміні D.

 

Публікація підготовлена за матеріалами, наданими представництвом компанії «Нікомед» в Україні

 

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Ірина 29.05.2010 3:13
В мене хватають судоми рук і ніг чи можна вживати Ваш припарат КАЛЬЦІЙ-Д3 НІКОМЕД

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті