Міністерство охорони здоров’я України.Наказ від 02.03.2001 № 82

ПРО ПОСТАВКУ ВАКЦИНИ ДЛЯ ПРОФІЛАКТИКИ ГРИПУ

У сезоні 2000–2001 року в Україні вже перехворіли на грип понад 2,5 млн осіб, половину з яких становлять діти віком до 14 років. Тільки за останній тиждень захворіло близько 400 тисяч осіб, 44% з них діти.

Разом з тим в країнах Північної Америки та Європи реєструвались локальні спалахи та епідемії грипу різної інтенсивності, в тому числі вірусу грипу типу В. За повідомленнями Федерального центру грипу Росії не виключено виникнення другої хвилі епідемії, викликаної вірусом грипу типу В на території Росії.

В Україні циркулюють як віруси грипу типу А, так і віруси типу В. Підключення до епідемічного процесу циркуляції вірусу грипу В може призвести до збільшення захворюваності на окремих територіях та виникнення другої хвилі епідемії. У зв’язку з вищезазначеним, керуючись ст. 33 закону України “Про закупівлю товарів, робіт та послуг за державні кошти” та на підставі листа погодження процедури закупівлі Мінекономіки України від 16.02.2001 р. № 116

НАКАЗУЮ:

1. Заступнику Міністра Коротку О.Ш. забезпечити розробку проекту договору на поставку вакцини для профілактики грипу виробництва дочірнього підприємства “Одеський завод бактерійних і вірусних препаратів” (завод “Біопром-Одеса”).

2. Начальнику Головного санепідуправління (Бережнов С.П.) визначити території (одержувачів) та розробити графік поставки вакцини для профілактики грипу.

3. Начальнику Головного управління економіки (Баранова Т.Ф.) здійснити видатки на придбання вакцини у сумі 1980 тис. грн. за рахунок коштів, передбачених МОЗ по КФК 081006 “Програми і централізовані заходи з імунопрофілактики”.

4. Начальнику відділу бухгалтерського обліку та звітності (Лузан В.І.):

4.1. Здійснити перерахування коштів дочірньому підприємству “Одеській завод бактерійних і вірусних препаратів” (завод “Біопром-Одеса”) згідно з умовами договору;

4.2. Забезпечити контроль за використанням коштів згідно з наданими одержувачами вакцини актами виконаних робіт, довідками про оприбуткування вакцини одержувачами, копіями товарних накладних та довіреностями протягом 30 днів з дня перерахування коштів.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на Першого заступника Міністра, Головного державного санітарного лікаря України Бобильову О.О. та заступника Міністра Коротка О.Ш.

Міністр

В.Ф. Москаленко

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті