Згідно з даними станом на грудень 2011 р. МАГНЕ-В6 компанії Санофі є лідером ринку магнієвмісних препаратів

Санофі — провідна глобальна диверсифікована компанія, яка відкриває, розробляє та постачає терапевтичні рішення для здоров’я відповідно до потреб пацієнтів. Розвиток Санофі базується на 7 платформах зростання: рішення для лікування цукрового діабету, людські вакцини, інноваційні препарати, лікарські засоби для терапії рідкісних захворювань, турбота про здоров’я споживачів, ринки, що розвиваються, і ветеринарія.

ТОВ «Санофі-Авентіс Україна» є одніє­ю з провідних компаній на вітчизняному фармацевтичному ринку, яка пропонує широкий вибір лікарських засобів, що користуються популярністю серед українці­в. Так, наприклад, згідно з інформацією аналітичної системи дослідження ринку «PharmXplorer»/«Фармстандарт» компанії «Proxima Research» за попередніми даними станом на грудень 2011 р. МАГНЕ-В6 виробництва Санофі є лідером ринку магнієвмісних препаратів (група А11Е3 за EphMRA класифікацією) в Україні в грошовому та натуральному вираженні.

Завдяки комбінації магнію і вітаміну В6 (піридоксину) у складі МАГНЕ-В6, які оптимально доповнюють фізіологічні ефекти один одного, препарат знижує ризик розвитку дефіциту магнію.

Вітамін В6 сприяє підвищенню всмоктування магнію в кишечнику і потенціює його фармакологічні ефекти, а також грає важливу роль у багатьох процесах метаболізму: обміні амінокислот, синтезі нейромедіаторів і деяких ферментів. Магній сприяє активації вітаміну В6 у печінці.

Препарат МАГНЕ-В6 рекомендують застосовувати при таких станах, як нервозність, дратівливість, тривожність, підвищена втомлюваність, а також при незначних порушеннях сну.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті