ВАТ «Фармак»: впевнені кроки до подолання вершин



«Лучше гор могут быть только горы,
на которых еще не бывал…»

В. Высоцкий

Початок літа не став для працівників ВАТ «Фармак» початком «мертвого сезону», а навпаки, дав старт новому етапу плідної й напруженої праці, спрямованої на досягнення нових вершин у фармацевтичній галузі. 1–3 червня у мальовничому куточку Івано-Франківщини поблизу м. Ворохта, що знаходиться у підніжжя гори Говерла, відбулася нарада керівників структурних підрозділів ВАТ «Фармак». У рамках наради обговорювалися стратегія просування на ринок продукції підприємства, проекти планів з маркетингу та впровадження у виробництво нових препаратів. Особливу увагу було приділено питанням підготовки висококваліфікованого персоналу, розвитку системи якості, що дуже важливо для підприємства, пріоритетним завданням якого є впровадження TQM (Концепції «Загального управління якістю»). ВАТ «Фармак» докладає чимало зусиль до вдосконалення системи менеджменту якості на підприємстві згідно з міжнародними стандартами GMP та ISO 9000 версії 2000 р.

Незважаючи на напружений графік засідань, учасники наради знайшли час для того, щоб насолодитись неповторною природою Українських Карпат, помилуватися чарівними краєвидами, подихати кришталевим гірським повітрям. Спочатку відвідали Яремчу — центр туризму, де завітали до унікального, збудованого з різьбленого дерева ресторану «Гуцульщина», інтер’єр якого прикрашено старовинними жорнами, ткацьким верстатом, на якому виготовляли з овечої вовни теплі м’які ліжники. Неповторне враження справив гуцульський базар з широким вибором вишиванок, різьбленого посуду, люльок, оберегів.

Фармаківці на вершині підкореної Говерли

Наступного дня відбулося сходження на Говерлу (2061 м). В день приїзду йшов дощ, але коли група сміливців вирушила підкоряти найвищу гору Українських Карпат, як добрий знак із-за хмар виглянуло сонце. Говерла та спортивна база олімпійського резерву «Заросляк», звідки почалося сходження, знаходяться на території національного парку, розташованого на мальовничих берегах річки Прут.

Крутий підйом фармаківці подолали легко, на одному диханні. Мандрівників вразили велич і краса гірського краєвиду. Цікава знахідка чекала на них на вершині гори — стела з гранітною книгою Конституції та Державним прапором України та капсули, наповнені землею з різних куточків нашої Батьківщини.

Генеральний директор ВАТ «Фармак» Ф. Жебровська у затишній «Гуцульщині»

Поблизу вершини ще лежав сніг, але літо вже прийшло і сюди. У проталинах, наче вітаючи сонце, проглядали ніжні крокуси. Справжньою ознакою літа був вихід на полонину — альпійські луги Карпатських гір, де серед зарослів ялівцю почав квітнути рододендрон, вівчарі з отарами овець. Вони пішли у гори ще тиждень тому, щоб повернутися додому вже восени.

На жаль, фармаківцям треба було повертатися додому від казкових красот карпатської природи, бо їх чекала напружена робота над реалізацією обговорених планів. Але із собою вдалося прихопити неповторні враження, щоб цілий рік пригадувати, як разом співали, слухали шум Гука — вражаючого водоспаду з казковою назвою, як куштували справжню бринзу і як палили ватру, — не цигарки, а чудове тепле вогнище, що зігрівало серця і зміцнювало дружбу.

Виват, «Фармак»! Вот мы уже у цели!
И покорить вершину мы сумели.
И это добавляет всем нам силы,
Чтоб покорить Говерлу фармации.

Власний кореспондент «Щотижневика АПТЕКА»


Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті