Наказ МОЗ від 01.06.2001 № 209

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ
Наказ
від 01.06.2001 № 209
«Про внесення змін до Переліку, затвердженого постановою
Кабінету Міністрів України від 05.09.1996 № 1071»

Зважаючи на необхідність вирішення актуальних проблем онкології та раціонального використання видатків державного бюджету на лікування онкохворих, передбачених Міністерству охорони здоров’я у Державному бюджеті України за централізованими заходами на 2001 рік, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 5 вересня 1996 року № 1071 «Про порядок закупівлі лікарських засобів закладами та установами охорони здоров’я, що фінансуються з бюджету» НАКАЗУЮ:

1. Унести зміни до Переліку лікарських засобів вітчизняного та іноземного виробництва, які необхідно придбати закладами і установами охорони здоров’я, що повністю або частково фінансуються з державного та місцевих бюджетів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 5 вересня 1996 року № 1071, із змінами та доповненнями, у розділі І «Готові лікарські засоби»:

1.1. У фармакологічній групі «Блювотні та протиблювотні засоби» після препарату «*Метоклопрамід» додати «Ондансетрон — імпортний», «*Тропісетрон — імпортний».

1.2. У фармакологічній групі «Гормони кори надниркових залоз та їх синтетичні аналоги» після препарату «Фторокорт» додати «Солу-кортеф — імпортний».

1.3. У фармакологічній групі «Засоби для парентерального харчування» після препарату «Ліпофундин» додати «Аміносол 600, 800, КЕ — імпортний».

1.4. У фармакологічній групі «Антибіотики» після препарату «*Рифабутин» додати «*Ванкоміцин — імпортний», «*Кліндаміцин — імпортний», «*Меропенем — імпортний», «*Ампіцилін та інгібітор ферменту, *Сультаміцилін — імпортний», «*Цефепім — імпортний»;

у графі «Виробник» препарату «*Цефтазидим» слово «вітчизняний» замінити на «вітчизняний/імпортний».

1.5. У фармакологічній групі «Похідні нафтиридину. Хінолони. Фторхінолони» після препарату «*Ципрофлоксацин» додати «Цифран — імпортний».

1.6. У фармакологічній групі «Препарати, що застосовуються для лікування онкологічних захворювань» після препарату «*Цитарабін» додати «*Анастрозол — імпортний», «*Бікалутамід — імпортний», «Біпекс — вітчизняний», «*Гемцитабін — імпортний», «*Гозерелін — імпортний», «*Доцетаксел — імпортний», «*Екземестан — імпортний», «*Естрамустин — імпортний», «*Ідарубіцин — імпортний», «*Кислота памідронова — імпортний», «*Кислота клодронова — імпортний», «*Летрозол — імпортний», «Медроксипрогестерон — імпортний», «*Мілтефозин — імпортний», «*Молграмостим — імпортний», «*Оксаліплатин — імпортний», «*Паклітаксел — імпортний», «*Пегаспарагіназа — імпортний», «*Флударабін — імпортний», «*Цефарансин — імпортний», «*Ципротерон — імпортний», «Україн — імпортний»; у графі «Виробник» препарату «*Меркаптопурин» слово «вітчизняний» замінити на «вітчизняний/імпортний», препарату «*Тамоксифен» слово «вітчизняний» замінити на «вітчизняний/імпортний», препарату «*Флутамід» слово «вітчизняний» замінити на «вітчизняний/імпортний».

1.7. У фармакологічній групі «Засоби, що впливають на систему крові і гемопоез» після препарату «Епрекс» додати «*Епоетин бета — імпортний».

2. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра Картиша А.П. та заступника Міністра, Голову Державного департаменту з контролю за якістю, безпекою та виробництвом лікарських засобів і виробів медичного призначення Коротка О.Ш.

Міністр

 

В.Ф. Москаленко

ПОГОДЖЕНО:


В.о. Міністра фінансів України

П.К. Германчук

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті