Міністерство охорони здоров’я УкраїниНаказ від 18.06.2001 № 238

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
від 18.06.2001 № 238
Про виділення коштів на проведення протиепідемічних заходів

У зв’язку з напруженою епідемічною ситуацією зі сказу, правця та кліщового енцефаліту в регіонах, необхідністю здійснення спеціальних заходів, спрямованих на недопущення, локалізацію, ліквідацію епідемічних ускладнень з цих захворювань,

НАКАЗУЮ:

1. Начальнику Головного управління економіки Вовк М.Г. виділити ДП «Укрвакцина» 172 000 грн. за рахунок бюджетних асигнувань, передбачених МОЗ України на заходи з боротьби з епідеміями — на придбання імунобіологічних препаратів (вакцина та імуноглобулін проти кліщового енцефаліту, анатоксин проти правця, антирабічний імуноглобулін).

2. Генеральному директору ДП «Укрвакцина» Брую Г.Ф.:

2.1. Організувати закупівлю за процедурою запиту цінових пропозицій з подальшим укладенням відповідних контрактів на поставку вакцини проти кліщового енцефаліту на 43 тис. грн., імуноглобуліну проти кліщового енцефаліту на 43 тис. грн., анатоксину проти правця на 43 тис. грн. та антирабічного імуноглобуліну на 43 тис. грн. в межах виділених коштів з урахуванням витрат на зберігання і транспортування їх в регіони згідно з розподілом МОЗ України.

2.2. Подати в тримісячний термін звіт про використання коштів до Головного управління економіки і відділу бухгалтерського обліку та звітності МОЗ України.

3. Контроль за виконанням наказу покласти на начальника Головного санітарно-епідеміологічного управління Бережнова С.П.

Перший заступник Міністра

О.О. Бобильова

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті