Міністерство охорони здоров’я УкраїниНаказ від 17.05.2001 № 186

Відповідно до п. 4.6 Указу Президента України “Про Положення про Міністерство охорони здоров’я України” від 24.07.2000 № 918/2000, ст. 4, 9 закону України “Про лікарські засоби” та ст. 1 закону України “Про обмеження монополізму та недопущення недобросовісної конкуренції у підприємницькій діяльності”

НАКАЗУЮ:

1. Визначити Державний Фармакологічний центр МОЗ України (далі Центр) органом адміністративно-господарського управління та контролю.

2. Делегувати Центру функції управління та контролю в сфері реєстрації лікарських засобів у межах, передбачених законом України “Про лікарські засоби”, без зміни підпорядкування в межах питань заступників міністра МОЗ України.

3. Затвердити зміни і доповнення до Статуту Державного фармакологічного Центру МОЗ України, виклавши його у новій редакції (додається)*, які визначають повноваження, що надаються Центру відповідно до п. 2 цього наказу.

4. Директору Центру Стефанову О.В. забезпечити реєстрацію Статуту Державного фармакологічного Центру МОЗ України в установленому порядку.

5. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника міністра Коротка О.Ш.

Міністр

В.Ф. Москаленко

?*Повний текст Статуту ДФЦ на сайті www.rada.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті