Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів Міністерства охорони здоров’я УкраїниЛист від 24.07.2001 № 1603/12-04

КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ
МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ
від 24.07.2001 № 1603/12-04

Начальникам державних інспекцій з контролю якості лікарських засобів в  АР Крим, областях містах Києві та Севастополі

За результатами державного контролю зразки Настоянки календули по 40 мл у флаконах серії 121100 виробництва Фармацевтичної фабрики Луганського ОДКВП «Фармація», які були надані Державною інспекцією з контролю якості лікарських засобів у Чернігівській обл., не відповідають вимогам ФС 42У-105-450-99 за показником «Сухий залишок» (занижений). Між тим, зразки препарату вказаної серії із числа архівних контрольних зразків виробника за вищезазначеним показником відповідають нормативним вимогам.

Виходячи з викладеного, пропонується провести перевірку Настоянки календули по 40 мл у флаконах серії 121100 вищевказаного виробника на відповідність вимогам АНД за показником «Сухий залишок».

При встановленні невідповідності препарату нормативним вимогам за вказаним показником вжити відповідних заходів на місцях щодо його вилучення з реалізації.

Про виконання розпорядження доповісти Державній інспекції з контролю якості лікарських засобів МОЗ України до 24.08.01 р.

Перший заступник Головного державного інспектора України з контролю якості лікарських засобів

В. Варченко

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті