Кабінет міністрів УкраїниПостанова від 26 жовтня 2001 р. № 1405

З метою вдосконалення порядку ціноутворення на метрологічні роботи Кабінет Міністрів України ПОСТАНОВЛЯЄ:

1. Установити, що формування вартості метрологічних робіт, пов’язаних із здійсненням усіх видів державного метрологічного контролю, які визначені статтею 17 закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність», проводиться державними науковими метрологічними центрами і територіальними органами Державного комітету стандартизації, метрології та сертифікації, підприємствами, установами і організаціями, акредитованими відповідно до статті 21 зазначеного Закону, на госпрозрахункових засадах згідно з Методикою визначення вартості метрологічних робіт, що затверджується Державним комітетом стандартизації, метрології та сертифікації.

2. Державному комітетові стандартизації, метрології та сертифікації у тримісячний термін розробити і затвердити Методику визначення вартості метрологічних робіт за погодженням з Міністерством економіки та з питань європейської інтеграції і Державним комітетом з питань регуляторної політики та підприємництва, а також норми часу на повірку засобів вимірювальної техніки.

3. До набрання чинності Методикою визначення вартості метрологічних робіт оплата цих робіт здійснюється за тарифами, затвердженими в 1998 році Державним комітетом по стандартизації, метрології та сертифікації.

4. Визнати такою, що втратила чинність, постанову Кабінету Міністрів України від 2 червня 1998 р. № 770 «Про оплату метрологічних робіт, пов’язаних із здійсненням усіх видів державного метрологічного контролю» (Офіційний вісник України, 1998 р., № 22, ст. 806).

Прем’єр-міністр України

А. Кінах

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті