Уряд затвердив квоти на 2012 р. на культивування нарковмісних рослин

27 Лютого 2012 2:37 Поділитися

Уряд затвердив квоти на 2012 р. на культивування нарковмісних рослинПостановою Кабінету Міністрів Украї­ни від 22 лютого 2012 р. № 128 затверджено обсяги квот на 2012 р., у межах яких здійснюється культивування рослин, що містять наркотичні засоби і психотропні речовини, виробництво, виготовлення, зберігання, ввезення на територію України та вивезення з території України наркотичних засобів і психотропних речовин.

Відповідно до Постанови обсяг квот, у межах яких здійснюється культивування рослин, що містять наркотичні засоби і психотропні речовини, на 2012 р. становить:

  • рослини виду мак снотворний (Papaver somniferum L.) — 1240 га посівних площ;
  • рослини роду коноплі (Cannabis) — 1727 га посівних площ.

Зазначимо, що порівняно із минулорічними квотами посівна площа нинішнього року зменшилась для рослин виду мак снотворний на 3632 га і збільшилася для рослин роду коноплі на 552 га.

Також документ визначає обсяг квот на 2012 р., у межах яких здійснюється виробництво, виготовлення, зберігання, ввезення на територію України та вивезення з території України наркотичних засобів і психотропних речовин, зокрема таких препаратів, як бупренорфін, морфін, метадон, трамадол, оксикодон та інших.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті