Харківська обласна державна адміністраціяРозпорядженняХарків від 25 квітня 2002 року № 184

Про граничні рівні торговельних надбавок
на вітчизняні та імпортні лікарські засоби і вироби
медичного призначення
Зареєстровано в Харківському обласному управлінні юстиції
20 червня 2002 року за № 40/577

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 р. № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)»:

1. Встановити граничні торговельні надбавки на лікарські засоби і вироби медичного призначення, зазначені у переліку вітчизняних та імпортних лікарських засобів і виробів медичного призначення, затвердженому наказом Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України від 3 грудня 2001р. № 480/294 (див. «Щотижневик АПТЕКА», № 50 (321) от 24.12.01.Прим. ред.), ціни на які підлягають державному регулюванню, що реалізуються населенню через аптечну мережу, в розмірі 30 відсотків оптової ціни виробника (митної вартості) по м. Харкову, в розмірі 35 відсотків оптової ціни виробника (митної вартості) для інших міст та населених пунктів області, а на ті, що придбаваються державними та комунальними закладами охорони здоров’я за бюджетні кошти, в розмірі 10 відсотків оптової ціни виробника (митної вартості).

2. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови облдержадміністрації від 31 грудня 1999 року № 1030 «Про граничні рівні торговельних надбавок на вітчизняні та імпортні лікарські засоби і вироби медичного призначення».

3. Це розпорядження набирає дії в порядку, встановленому чинним законодавством.

Голова обласної державної адміністрації

Є. Кушнарьов

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті