Служба безпеки УкраїниМіністерство охорони здоров’я УкраїниНаказ від 23.09.2002 р. № 224/350

ЗАРЕЄСТРОВАНО
в Міністерстві юстиції України
10.10.2002 р. за № 821/7109

Відповідно до пункту 2 Порядку видачі сертифікатів на ввезення в Україну та вивезення з України наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 лютого 1997 року № 146 (із змінами та доповненнями),

НАКАЗУЄМО:

1. Затвердити Інструкцію про порядок узгодження зі Службою безпеки України видачі сертифікатів на ввезення в Україну та вивезення з України наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів (додається).

2. Комітету з контролю за наркотиками при Міністерстві охорони здоров’я України та Головному управлінню по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління Служби безпеки України забезпечити подання у встановленому порядку цього наказу до Міністерства юстиції України для державної реєстрації.

3. Голові Комітету з контролю за наркотиками при Міністерстві охорони здоров’я України забезпечити публікацію цього наказу у засобах масової інформації.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на Голову Комітету з контролю за наркотиками при Міністерстві охорони здоров’я України та начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління Служби безпеки України.

Голова Служби безпеки України

В. І. Радченко?

Міністр охорони здоров’я України

В. Ф. Москаленко?


ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Служби безпеки України,
Міністерства охорони здоров’я України
від 23.09.2002 р. № 224/350

ЗАРЕЄСТРОВАНО
в Міністерстві юстиції України
10.10.2002 р. за № 821/7109?

ІНСТРУКЦІЯ
ПРО ПОРЯДОК УЗГОДЖЕННЯ ЗІ СЛУЖБОЮ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ ВИДАЧІ СЕРТИФІКАТІВ НА ВВЕЗЕННЯ В УКРАЇНУ ТА ВИВЕЗЕННЯ З УКРАЇНИ НАРКОТИЧНИХ ЗАСОБІВ, ПСИХОТРОПНИХ РЕЧОВИН І ПРЕКУРСОРІВ

1. Ця Інструкція визначає порядок узгодження Комітетом з контролю за наркотиками при Міністерстві охорони здоров’я України (далі — Комітет) зі Службою безпеки України (далі — СБУ) видачі сертифікатів на ввезення в Україну та вивезення з України наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів (далі — сертифікатів), включених до Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 770 від 06.05.2000 р. (далі — Перелік).

2. Узгодження видачі сертифікатів з СБУ здійснюється відповідно до п. 2 Порядку видачі сертифікатів на ввезення в Україну та вивезення з України наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 146 від 03.02.1997 р. зі змінами і доповненнями (далі — Порядок видачі сертифікатів).

3. При зверненні підприємств, установ та організацій (далі — підприємства) для отримання сертифікатів на ввезення в Україну та вивезення з України наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів Комітет, після розгляду поданих документів, передбачених пунктами 11, 12, 13, 14 та 16 Порядку видачі сертифікатів, у 7-денний термін з моменту їх отримання надсилає документи на узгодження до Служби безпеки України.

4. Надіслані Комітетом документи розглядаються Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління СБУ.

5. Головне управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю вивчає та перевіряє відомості, що містяться у надісланих документах, за банками даних СБУ і не пізніше 10 днів з моменту їх отримання надсилає документи Комітету разом з відповідно оформленим погодженням.

6. У погодженні зазначаються:

— дата видачі погодження;

— номер, дата контракту та додатків і специфікації до нього, на підставі яких здійснюється операція;

— назва та кількість наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, які ввозяться в Україну або вивозяться з України.

7. У погодженні Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ може бути відмовлено, якщо за результатами вивчення документів, зазначених у п. 3 цієї Інструкції, встановлено наступне:

— подані документи оформлені з порушенням вимог пунктів 11, 12, 13, 14 та 16 Порядку видачі сертифікатів;

— у документах, поданих заявником, вказані недостовірні дані та виявлені порушення законодавства про обіг наркотичних засобів, психотропних речовин їх аналогів та прекурсорів.

8. У разі відмови в узгодженні Головним управлінням по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю СБУ до Комітету надсилається мотивоване повідомлення.

Перший заступник начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБ України

В. Тимошенко

В. о. Голови Комітету з контролю за наркотиками при МОЗ України

О. Алєксєєва?

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті