Черговий розіграш призів від “Рейнбо”

25 жовтня, напередодні 10-річного ювілею дистриб’юторської компанії «Рейнбо», відбувся другий розіграш призів, якими компанія вирішила заохотити працівників аптек. Цей захід проводиться щомісяця в приміщенні КП «Аптека-музей» на  Подолі в Києві, про що можна докладніше дізнатися не тільки в спеціалізованій пресі, але й на  телебаченні — УТ-1 (ТРК «Ера») у програмі «Доброго ранку, Україно!» в перший понеділок після чергового розіграшу.

За мить господиня найдревнішого в Києві аптечного прилавка — директор Аптеки-музею Наталя Шолойко — оголосить ім’я чергового переможця

Як повідомив кореспондентові «Щотижневика АПТЕКА» комерційний директор компанії «Рейнбо» Дахал Бімал, розіграш призів — своєрідний подарунок до 10-річчя компанії, яким «Рейнбо» хотіла б висловити свою вдячність усім українським партнерам, що працюють із продукцією компанії. Продукція, виведена компанією «Рейнбо» на український фармацевтичний ринок, відповідає вимогам, що їх висувають споживачі та медичні працівники до лікарських засобів, — оптимальне співвідношення ціна/якість. Компанія прагне виправдати довіру до своєї продукції з боку працівників аптек і пропонує споживачам актуальні препарати за доступною ціною.

Спектр продукції компанії «Рейнбо» — ексклюзивного дистриб’ютора на українському фармацевтичному ринку, налічує 27 найменувань лікарських засобів різних фармакотерапевтичних груп. В акції брали участь препарати безрецептурної групи, які добре відомі споживачам і користуються попитом. Це свідчення того, що компанія не мала наміру штучно створити попит на залежаний товар. Мета розіграшу — ще раз нагадати працівникам аптек про те, що ми цінуємо їхню працю і висловлюємо вдячність за довіру до продукції «Рейнбо».

Учасників розіграшу призів привітала начальник відділу закупівель компанії «Рейнбо» Ольга Остренко, яка ще раз подякувала всім учасникам акції, підкресливши її некомерційний характер. Переможців визначали в 7 номінаціях, кожна з якої відповідає одному з продуктів, ексклюзивно наданих компанією «Рейнбо». Це комбіновані препарати ДОЛАРЕН, ФЛЮКОЛД, ФЛЮКОЛД N, КУКА СИРОП ВІД КАШЛЮ, ТОФФ ПЛЮС, ВОКАСЕПТ, НІМУЛІД ГЕЛЬ (німесулід). Ось імена тих, кому пощастило виграти призи у таких номінаціях:

ДОЛАРЕН

Оксана Ващишин, аптека № 205, с. Забудьє Сокальського району (електрочайник); Зінаїда Обухова, «Медобори-фарм», м. Кам’янець-Подільський (електрочайник); Аннетта Гончаренко, МБА № 318, м. Нікополь (мікрохвильова піч).

Аннетта Гончаренко, старший провізор МБА № 318 м. Нікополя:

— Мені щастить на призи і виграші: беручи участь у різних акціях, які проводять фармацевтичні компанії, наша аптека майже ніколи не залишалася без призів. І все-таки, відправляючи картку для участі в розіграші, ніколи не впевнений в успіху, тому виграшу радієш подвійно. Я й надалі продовжуватиму брати участь у розіграші, можливо, мені пощастить ще раз. Хотілося б висловити подяку представникам компанії «Рейнбо» за можливість отримувати подарунки і за продукцію, завдяки якій наша аптека має добрий товарообіг, оскільки вона користується попитом. Компанія «Рейнбо» не тільки пропонує генеричні продукти, а й багато уваги приділяє їх просуванню на фармацевтичному ринку, і це відчувається: пацієнти знають препарати компанії й охоче їх застосовують.

ФЛЮКОЛД

Наталя Снаговська, «Маркетфарм», м. Харків (електрочайник); Тетяна Бєляєва, «Термінал», м. Дніпропетровськ (електрочайник); Олена Коваленко, КП «Аптека № 408», м. Артемівськ (мікрохвильова піч).

ФЛЮКОЛД N

Ірина Клименко, аптека № 396, м. Донецьк (електрочайник); Костянтин Заїка, аптека № 1 «Фалбі», м. Київ (електрочайник); Ольга Лешукова, «Фалбі», м. Миколаїв (мікрохвильова піч).

КУКА СИРОП ВІД КАШЛЮ

Світлана Лоченовська, аптека № 37, м. Київ (електрочайник); Тетяна Лобова, аптека № 182, с. Степове, АР Крим (електрочайник); Тетяна Яцик, «Фармія», м. Бердичів (мікрохвильова піч).

ВОКАСЕПТ

Яна Іванова, аптека «Медикус», м. Київ (електрочайник); Олена Голик, «Медистим», м. Кривий Ріг (електрочайник); Наталя Косенко, аптека № 301, м. Умань (мікрохвильова піч).

ТОФФ ПЛЮС

Наталя Чурилова, аптека № 480, м. Горлівка (електрочайник); Світлана Кононенко, «Перемога», м. Дніпропетровськ (електрочайник); Наталя Шершієва, «Аптека Шершієвої», м. Одеса (мікрохвильова піч).

НІМУЛІД ГЕЛЬ

Катерина Самошкіна, аптека № 2, м. Херсон (електрочайник); Людмила Габовська, аптека «Джоббер-Мед», м. Миколаїв (електрочайник); Ірина Чайковська, аптека № 3, м. Ніжин (мікрохвильова піч).

Людмила Габовська, фармацевт аптеки «Джоббер-Мед» м. Миколаєва:

— Мені не так часто доводиться брати участь у розіграшах різних призів, а ще рідше — вигравати, тому приз від компанії «Рейнбо» став для мене приємною несподіванкою, своєрідним сюрпризом. Особливо тішить, що це — справжній подарунок, оскільки компанія нічого не вимагає від мене взамін. Хочу зазначити, що препарати компанії «Рейнбо», назви яких подано в номінаціях розіграшу, користуються попитом, тому ми неодмінно включаємо їх в асортимент своєї аптеки. Ми довіряємо якості цих препаратів, а для споживача важлива не тільки ефективність препарату, але й доступна ціна. Водночас ми ніколи не рекомендуємо відвідувачам аптеки безрецептурні засоби, яким самі як фахівці не довіряємо. Це не тільки питання професійної честі, але й суто комерційний інтерес, адже відвідувач прийде вдруге лише в ту аптеку, де йому дали кваліфіковану пораду, а рекомендовані провізором ліки виправдали його сподівання. Я продовжуватиму брати участь у розіграшах, можливо, мені пощастить і я виграю один із головних призів, а якщо і не головний, то…ще один чайник мені не завадить — один буде для дому, а другий — для аптеки.

На закінчення хотілося б нагадати, що розіграші призів проводитимуться щомісяця до квітня, а наприкінці квітня учасників чекає розіграш головних призів — туристичних путівок до Туреччини та Єгипту, на які можуть претендувати не тільки провізори першого столу, але й завідувачі аптек, а також дистриб’ютори. За підсумками розіграшів карток з назвою препаратів ФЛЮКОЛД, ФЛЮКОЛД N і ДОЛАРЕН передбачено путівки до Туреччини, а препаратів КУКА СИРОП ВІД КАШЛЮ, НІМУЛІД ГЕЛЬ, ВОКАСЕПТ і ТОФФ ПЛЮС — до Єгипту. Хто надішле більше карток, матиме більше шансів виграти!

Вікторія Матвєєва
Фото Євгена Чорного

На правах реклами

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті