Компанія “Рейнбо”: хороша традиція дарувати подарунки

Одержувати подарунки від компанії «Рейнбо» уже стало для працівників аптек доброю традицією. 25 листопада відбувся черговий, уже третій, розіграш призів, що приготувала компанія для своїх партнерів. Традиційним було і місце, де визначаються переможці чергового туру лотереї, — КП «Аптека-музей», розташована на Подолі у Києві. У ролі Фортуни, як і в попередніх розіграшах, виступила директор цієї аптеки Наталя Шолойко, яка діставала з лототрона картки з іменами переможців у кожній з номінацій. Неповторна атмосфера аптеки-музею додавала особливої урочистості заходу. Про нього були публікації у спеціалізованій пресі, знято сюжет для програми «Доброго ранку, Україно!» ТРК «Ера», що транслюється на каналі УТ-1.

Співробітниця компанії «Рейнбо» Світлана Стефанович готує картки учасників до розіграшу

Ідея проведення некомерційної акції для партнерів компанії «Рейнбо» виникла в переддень десятиліття її роботи на українському фармацевтичному ринку. Розіграш призів проводився по 7 номінаціях, кожна з яких відповідала одному з безрецептурних препаратів, дистриб’ютором яких є компанія.

ДОЛАРЕН — комбінований препарат, в одній таблетці якого міститься 50 мг диклофенаку натрію і 500 мг парацетамолу.

Переможцями в цій номінації стали:

Наталя Золотько, аптека «Експрес-мед», м. Одеса (електрочайник); Наталя Кротова, аптека № 65, м. Горлівка Донецької обл. (електрочайник); Наїля Ялова, аптека № 59, м. Слов’янськ Донецької обл. (мікрохвильова піч).

ФЛЮКОЛД — комбінований препарат на основі парацетамолу, що виявляє протизапальний, жарознижувальний та анальгетичний ефект.

У цій номінації перемогли:

Руслана Сірак, аптечний кіоск № 3 ПФ «Міф», м. Івано-Франківськ (електрочайник); Вікторія Палій, аптека № 402, м. Харків (електрочайник); Ольга Пантелюк, аптека № 99, м. Івано-Франківськ (мікрохвильова піч).

ФЛЮКОЛД-N — препарат, що містить, крім парацетамолу і хлорфенаміну, фенілефрин, який нормалізує носове дихання і справляє бронхолітичну дію.

У цій номінації призерами стали:

Людмила Золотар, аптека № 227, м. Біла Церква Київської обл. (електрочайник); Лідія Шевчук, аптека № 7, м. Черкаси (електрочайник); Валентина Гльоза, аптека № 198, м. Чернігів (мікрохвильова піч).

КУКА СИРОП ВІД КАШЛЮ — комбінований препарат рослинного походження, який застосовується для усунення кашлю в комплексній терапії застудних захворювань і ГРВІ.

Призерами стали:

Галина Нескорова, аптека «Ольвія», м. Малин Житомирської обл. (електрочайник); Тетяна Громиш, ЦРА № 65, м. Первомайськ Миколаївської обл. (електрочайник); Лариса Власюк, аптека № 85 КП «Фармація», м. Київ (мікрохвильова піч).

Лариса Власюк, фармацевт аптеки № 85 КП «Фармація», м. Київ:

— Мені не раз доводилося брати участь у різних акціях і лотереях, однак дотепер виграти нічого не вдавалося. Тому приз від компанії «Рейнбо» — не просто подарунок, а знак того, що фортуна нарешті посміхнулася і мені. Виграш став справжнім сюрпризом. Справа в тому, що ми дивилися телепередачу, де визначали призерів, майже до кінця, залишалася лише остання номінація. Дізнавшись, що ні я, ні інші співробітники нашої аптеки нічого не виграли, не стали дивитися далі. Виявляється, саме в останні хвилини і з’ясувалося, що я одержую мікрохвильову піч. Уявляєте мої здивування і радість, коли я довідалася про це? І все це — в переддень мого дня народження. Про такий подарунок можна було тільки мріяти: мікрохвильова піч допоможе приготувати будь-яку страву протягом лічених хвилин.

ВОКАСЕПТ — комбінований антисептичний препарат для місцевого застосування, що діє на широкий спектр грампозитивних і грамнегативних мікроорганізмів.

Призи одержали:

Галина Зубець, аптека ПП «Гален», м. Кривий Ріг Дніпропетровської обл. (електрочайник); Тетяна Велика, аптека № 1 ФФ «Садко», м. Чернівці (електрочайник); Рита Дорфман, аптека № 1 «Едельвейс», м. Львів (мікрохвильова піч).

ТОФФ ПЛЮС — комбінований препарат для симптоматичної терапії при алергії, а також лихоманці, зумовленій застудою та ГРВІ.

Призери в цій номінації:

Наталя Штанюк, аптека «Фармація плюс», м. Вознесенськ Миколаївської обл. (електрочайник); Євген Шемонаєв, аптека ВАТ «Епсилон», м. Кіровоград (електрочайник); Любов Демчук, аптека № 5, м. Львів (мікрохвильова піч).

НІМУЛІД гель (міжнародна непатентована назва — німесулід) — високоселективний нестероїдний протизапальний препарат.

Призи одержали:

Людмила Погоріла, аптека № 305, м. Шпола Черкаської обл. (електрочайник); Олена Красникова, аптека № 1 ТОВ «Крок», м. Херсон (електрочайник); Лідія Кравченко, аптека «Арніка», м. Київ (мікрохвильова піч).

Однак це ще не всі переможці. 25 листопада також було визначено призерів серед завідуючих аптеками, співробітники яких найбільш активно брали участь в акції протягом трьох минулих місяців. Отже, телевізори марки LG одержали Валентина Єфремова — завідувач аптеки «ПП Єфремової», м. Коростишів Житомирської обл.; Наталя Сорочина — завідувач ДП ЦРА № 69, сел. Олександрівка Донецької обл. та Ігор Ткаченко — завідувач аптеки м. Красноармійська Донецької обл.

Валентина Єфремова, завідувач аптеки «ПП Єфремової», м. Коростишів Житомирської обл.:

— Ми були дуже задоволені, довідавшись про приз, хоча і здивувалися: стільки аптек брали участь у лотереї від компанії «Рейнбо», а пощастило нам! Ще під час першої акції одна зі співробітниць аптеки виграла мікрохвильову піч, а тепер нам дістався ще й телевізор. Наша аптека працює вже 5 років, і буквально від того часу ми співпрацюємо з «Рейнбо», оскільки відвідувачі аптеки часто запитували препарати з асортименту цієї компанії. Як на початку нашого співробітництва, так і донині продукція, яку постачає «Рейнбо», користується високим попитом у споживачів. Співробітництво з «Рейнбо» можна назвати не тільки взаємовигідним, а й приємним завдяки винятково приязному та уважному ставленню менеджера компанії. Крім того, хотілося б відзначити, що «Рейнбо» ніколи не підводила нас ні з документацією, ні з термінами постачань.

Наталя Сорочина, завідувач ДП ЦРА № 69, сел. Олександрівка Донецької обл.:

— Одержувати подарунки, звичайно ж, завжди приємно. Співробітники нашої аптеки активно беруть участь в акції компанії «Рейнбо», і це вже принесло нам один приз: наш фармацевт виграла мікрохвильову піч. На відміну від подарунків до свята, які чекаєш і в одержанні яких упевнений, лотерея — це завжди тільки шанс виграти. А виграш цього разу дістався нам. Думаю, що телевізор стане гідною прикрасою нашої аптеки, яка, хоч і знаходиться у невеликому селищі, цілком може конкурувати з багатьма міськими аптечними закладами. Я працюю в цій аптеці вже 25 років, 5 з них — на посаді завідувача. Практично з моменту появи на ринку продукції, що постачає компанія «Рейнбо», вона входить до асортименту нашої аптеки і користується значним попитом у споживачів.

Нагадуємо, що наступний розіграш призів від компанії «Рейнбо» відбудеться 25 грудня. Як завжди, про його результати ви довідаєтеся з публікації в «Щотижневику АПТЕКА» і передачі «Доброго ранку, Україно!» на каналі УТ-1. Акція триватиме до квітня 2004 р., коли будуть розіграні головні призи — туристичні путівки до Туреччини і Єгипту, на які можуть претендувати не тільки провізори першого столу, але і завідувачі аптек і дистриб’ютори.

Вікторія Матвєєва
Фото Євгена Чорного

На правах реклами

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті