Серед гучного балу: cвято для друзів компанії KRKA

3 грудня в київському елітному клубі Freedom відбувся передноворічний прийом, що влаштовувала словенська фармацевтична компанія KRKA для своїх українських партнерів. На вечір було запрошено провідних фахівців у галузі медицини, представників дистриб’юторських фірм, завідувачів аптек, колег з інших представництв. Простора зала клуба здалася тісною, настільки великою була кількість гостей, яких пов’язують з компанією давні партнерські відносини.

Фармацевти Харківщини — старі друзі та надійні партнери компанії КRКА

Компанія KRKA відома в Україні не лише своєю продукцією, що вирізняється високою якістю і доступною ціною, але й проведенням різних акцій, спрямованих на підтримку партнерських відносин. Досить згадати хоча б щорічні поїздки в Словенію, якими нагороджують українських провізорів і які вже стали традиційними. Від прийому всі чекали чогось особливого, тому що відомо, що свята, які влаштовує компанія KRKA, — не «чергові» заходи: у них завжди є якась «родзинка», оскільки організаторам притаманні фантазія і відмінний смак. Вечір у клубі Frееdom виправдав сподівання і не розчарував гостей. Вони належним чином оцінили вишукану кухню, приємну музику і прекрасну розважальну програму, в якій знайшлося місце і демонстрації моделей одягу, і запальним танцям, і навіть… живому пітону. Справжнім сюрпризом для гостей став виступ зірки української естради Ані Лорак.

Крім того, вечір надав гостям унікальну можливість у неформальній обстановці поспілкуватися не лише з головою представництва компанії KRKA в Україні Йорданом Урхом та іншими співробітниками українського офісу, але й з представниками керівництва компанії, які спеціально приїхали зі Словенії, зокрема із членом правління компанії KRKA, директором відділу наукових досліджень і розробок Алешом Ротаром, заступником технічного директора компанії Борисом Шкеделем, керівником відділення KRKA країн Східної Європи Мираном Бевецем, його заступником Предрагом Марчетичем, а також із заступником директора програми «Фармацевтика» по Східній Європі Само Комелом. У своїх виступах вони високо оцінили значущість українського фармацевтичного ринку, який входить у сферу стратегічних інтересів компанії. Гості зі Словенії висловили подяку всім, хто протягом багатьох років залишається надійними партнерами KRKA, підкреслили, що для компанії пріоритетом є турбота про якість продукції, що випускається, відповідність її стандартам світового фармацевтичного ринку.

Найкраще оцінити свято можуть запрошені. Тому кореспондент «Щотижневика АПТЕКА» звернулася до завідувачки аптеки № 2 КП «Фармація» Київської міської держадміністрації Антоніни Больбат із проханням розповісти про свої враження.

Йордан Урх приймає хліб-сіль від делегації працівників аптек м. Києва

— Свято перевершило всі мої очікування. Компанія KRKA зайвий раз підтвердила, що її співробітники вміють не лише працювати, але й відпочивати. Наша аптека розташована в Інституті кардіології ім. М.Д. Стражеска, і препарати виробництва компанії KRKA, особливо ті, які використовують для лікування захворювань серцево-судинної системи, займають гідне місце в асортименті аптеки. Хотілося б відзначити роботу медичних представників компанії, що мають у своєму розпорядженні повну й актуальну інформацію про препарати і діляться нею з нами, провізорами та фармацевтами. Здавалося б, для роботи на фармацевтичному ринку досить представляти якісну продукцію. Однак це ще не все. Багато чого залежить від так званого людського фактора. З боку компанії KRKA ми відчуваємо постійну увагу та інтерес до нас і прагнення зробити так, щоб спільна праця не лише приносила користь, але й дарувала радість. Хотілося б поздоровити всіх співробітників компанії з наступаючим Новим роком і побажати їм подальших успіхів на українському фармацевтичному ринку.

Наша розповідь була б неповною, якби ми не згадали про те, що 3 грудня KRKA відзначала ще й новосілля: зовсім недавно українське представництво переїхало в нове приміщення і розташовується тепер за адресою: м. Київ, вул. Старонаводницька, 13, 3-й поверх. Нові телефони представництва: 569-28-38, 569-28-48. Напередодні урочистого прийому кореспондент «Щотижневика АПТЕКА» зустрілася з Йорданом Урхом і попросила його розповісти про роботу компанії в нинішньому році і перспективи на майбутнє.

Гостей балу зустрічають представники штаб-квартири компанії КRКА та голова її українського представництва Йордан Урх

— Для нас 2003 рік був успішним і плідним. Переїзд у новий офіс можна вважати ще однією віхою на шляху розвитку діяльності KRKA в Україні. Ми дуже високо оцінюємо потенціал українського фармацевтичного ринку і маємо намір докласти максимум зусиль для його «завоювання». Практично всі наші проекти в році, що спливає, видалися вдалими. Особливо хотілося б відзначити роботу з просування препаратів кардіологічної групи. Зокрема, унікальний b-блокатор КОРІОЛ (карведилол), який вже добре відомий українським фахівцям та допомагає покращити стан здоров’я багатьом пацієнтам. Слід відзначити також актуальність препарату ВАЗИЛІП (симвастатин), який використовується для зниження рівня загального холестерину в сироватці крові. В Україні на базі 6 науково-дослідних інститутів було проведено проспективне відкрите клінічне дослідження ВАЗИЛІПУ як засобу для вторинної профілактики первинної гіперхолестеринемії і комбінованої гіперліпідемії. З результатами цього дослідження фахівці могли ознайомитися, зокрема, на симпозіумі «Гіполіпідемічна терапія: від теорії до практики», який проходив у Києві в жовтні цього року в рамках навчального курсу Європейського товариства кардіологів. У роботі симпозіуму взяв участь один з найавторитетніших словенських фахівців у галузі кардіології, професор Люблянського університету Йожеф Дриновец, якій виступив з доповіддю про роль статинів у профілактиці захворювань серцево-судинної системи.

Справжнім сюрпризом для гостей балу став виступ
Ані Лорак

Не можна не відзначити добре відомий всім лікарям і фармацевтам препарат МАКРОПЕН (мідекаміцин). Його без перебільшення можна назвати «народним антибіотиком». Висока ефективність та доступність для пацієнтів – ось основні фактори успіху МАКРОПЕНУ в Україні.

У зв’язку з актуальністю проблеми грибкових інфекцій справжнім відкриттям для України став препарат ДИФЛАЗОН (флюконазол). Ми доклали значних зусиль для забезпечення наших пацієнтів усіма можливими формами випуску флюконазолу. Як найбільш безпечний системний антимікотик ДИФЛАЗОН становить інтерес як для лікарів, так і для провізорів.

— Які плани роботи представництва в  наступаючому 2004 році?

— Ми будемо продовжувати активно працювати в тих ринкових сегментах, які KRKA займає традиційно, розширюючи асортимент пропонованої продукції. Групи кардіологічних та антибактеріальних препаратів поповняться новими найменуваннями. Планується також реєстрація продуктів інших фармакотерапевтичних груп.

— Які новинки з безрецептурної групи запропонує KRKA жителям нашої країни?

Кого-кого, а живого пітона побачити на балу не сподівався ніхто…

— Серед безрецептурних продуктів компанії особливо хотілося б звернути увагу на полівітамінні препарати, асортимент яких у наступному році буде розширено. Зокрема, з’являться спеціальні вітамінно-мінеральні комплекси, призначені для жінок і чоловіків, з урахуванням особливостей процесів, що перебігають у чоловічому і жіночому організмі. Не можна не відзначити і серію препаратів ГЕРБІОН на рослинній основі. Ця серія користується значним попитом, і в 2004 році «родина» ГЕРБІОН поповниться новими продуктами. KRKA вбачає свою місію в збереженні здоров’я людей. Під цим варто розуміти не лише випуск якісних препаратів для лікування різних захворювань, але і пропозицію на ринку засобів для підтримання стану здоров’я, профілактики захворювань. Здавалося б, фармацевтична компанія повинна бути зацікавлена в тому, щоб люди застосовували якнайбільше ліків. Однак ми дотримуємося тієї думки, що хворобі краще запобігти, ніж потім її лікувати. Тому препарати, виготовлені з рослинних компонентів, призначені для підтримання належного стану організму, займають гідне місце в асортименті продукції компанії KRKA. Усе більше людей в Україні починає розуміти, що здоров’я — це капітал і багатство, яке потрібно берегти. Ми раді, що можемо надати допомогу українським громадянам у їхньому прагненні бути здоровими.

Користуючись нагодою, хочу привітати всіх лікарів, фармацевтів, провізорів, представників дистриб’юторських фірм і фармацевтичних компаній з наступаючим Новим роком і побажати їм міцного здоров’я, оптимізму і благополуччя.

Вікторія Матвєєва
Фото Євгена Чорного

На правах реклами

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*