ПРОЛІТ та ПРОЛІТ-СУПЕРКАПСУЛИ – поєднання людської мудрості з цілющими силами природи

Один із найважливіших принципів східної медицини — лікування людини не з окремою нозологією, а всього організму, створення передумов для підтримки здоров’я після одужання та запобігання дії тих патологічних чинників, які знову можуть спровокувати захворювання. Цей принцип — відновлення балансу, гармонії в людському організмі — реалізується за допомогою засобів, створених за стародавніми рецептами східних цілителів. Компанія «Грінвуд» — ексклюзивний дистриб’ютор засобів традиційної східної медицини — продовжує інформувати читачів «Щотижневика АПТЕКА» про свою продукцію, представлену на українському ринку.

Проблему сучасної діагностики та лікування пацієнтів з жовчнокам’яною (ЖКХ), сечокам’яною (СКХ) хворобами та їх численними ускладненнями досі повністю не вирішено, вона привертає увагу широкого кола практичних лікарів та дослідників. Відзначається тенденція до поширення цих патологій, підвищення частоти їх розвитку та «омолодження» контингенту пацієнтів. Ці різні на перший погляд захворювання насправді мають багато спільного, оскільки обидва є проявом порушення обміну речовин.

У комплексному лікуванні пацієнтів з ЖКХ та СКХ важлива роль належить засобам, виготовленим на рослинній основі, фармакологічна дія яких спрямована на розчинення конкрементів і стимуляцію виведення їх з організму. Рецептури традиційної східної медицини містять екстракти рідкісних лікарських рослин і компонентів морепродуктів. Їх цілюща дія пов’язана з наявністю біологічно активних речовин, які сприятливо впливають на організм.

До складу засобів рослинного походження ПРОЛІТ та ПРОЛІТ-СУПЕРКАПСУЛИ компанії «Грінвуд» входять природні компоненти, підібрані з використанням стародавньоіндонезійських рецептур. Формули, застосовані в цих засобах, давно відомі в традиційній східній медицині як ефективні засоби профілактики утворення, розчинення і виведення конкрементів із сечових та жовчовивідних шляхів.

До складу ПРОЛІТУ входять:

· кеджибілінг, або стробілант кучерявий (Strobilanthus crispus) — 20%

· ортосифон тичинковий, або нирковий чай (Ortosiphon stamineus Berth) — 22%

· філантус (Phyllanthus niruri L) —20%

· корінь імперати циліндричної (Imperatae rhizoma) — 10%

· плоди перцю кубеби (Cubeba officinalis) — 3%

· осот коротковушковий (Sonchus brachyotus D.C.) — 22%

· папайя (Carica papaya L.) — 3%.

Кеджибілінг містить багато калію, кремнієвої кислоти, карбонату кальцію, натрію, заліза, аскорбінову кислоту та вітаміни групи В. Ця лікарська рослина чинить сечогінну, гіпоглікемічну та послаблювальну дію, сприяє ефективному руйнуванню конкрементів різного складу в нирках і сечовивідних шляхах, жовчному міхурі та жовчних протоках (Argent G., 1998).

Ортосифон тичинковий чинить виражену діуретичну дію, підвищує клубочкову фільтрацію, покращує функцію ниркових канальців, має антиспастичні властивості, підвищує секрецію шлункового соку та підсилює жовчовиділення. Сечогінний ефект проявляється посиленим виділенням з організму сечовини, сечової кислоти та хлоридів (Samson J.A., 1986).

До складу філантусу входить багато біологічно активних речовин, у тому числі терпени, флавоноїди, алкалоїди, стероїди, вітамін С, таніни, сапоніни тощо. Завдяки такому хімічному складу філантус чинить сечогінну, антибактеріальну (щодо золотистого стафілокока), гіпоглікемічну, спазмолітичну, гепатопротекторну, протиракову, каменерозчинну та антивірусну дію (Frohne D., Jensen U., 1992).

Імперату в східній медицині частіше використовують для лікування «курячої сліпоти», або гемералопії; у європейській — як гемостатичний, сечогінний і потогінний засіб, що поліпшує роботу шлунка та апетит (Takashima M., Nakase T., 1998).

Перець кубеба застосовують в Індонезії як антисептичний, антиспазматичний, антивірусний, бактерицидний, сечогінний, відхаркувальний, стимулювальний засіб (Shevallier A., 1996).

До складу папайї входить комплекс ферментів, що сприяє регулярній роботі кишечнику, поліпшує самопочуття при різних захворюваннях травного тракту. Папайя ефективна при запорах, порушенні секреції шлунка і кишок, особливо при утрудненні перетравлювання білків, нормалізує діяльність гепатобіліарної системи, завдяки чому відбувається розчинення конкрементів у печінці та жовчному міхурі (Samson J.A., 1986).

До складу ПРОЛІТУ-СУПЕРКАПСУЛ входять:

· кеджибілінг — 67%

· ортосифон тичинковий — 5%

· корінь імперати циліндричної — 2%

· морський коник (Hippocampus kelloggi) — 4%

· коріння женьшеню (Panax ginseng) — 4%

· солодка гола (Glycyrrhiza glabra L.) — 2%

· неактивні інгредієнти — 16%.

Коріння женьшеню звичайного містить комплекс біологічно активних речовин, завдяки чому його широко використовують як тонізуючий та загальнозміцнювальний засіб для лікування і профілактики різноманітних захворювань; для покращання клітинного метаболізму і засвоєння кисню клітинами організму; нормалізації та стимуляції функцій імунної та ендокринної систем; нормалізації ліпідного обміну та зниження рівня холестерину в крові, ліпопротеїдів низької і дуже низької щільності (Ибрагимова В.С., Сапожникова Е.Н., 1994).

Солодка гола чинить незначну сечогінну, м’яку спазмолітичну дію (Соколов С.Я., Замотаев И.А., 1989).

Морський коник широко застосовують у китайській народній медицині як загальнозміцнювальний засіб при низці захворювань (Ибрагимова В.С., Сапожникова Е.Н., 1994).

Зазначені лікарські рослини у складі ПРОЛІТУ та ПРОЛІТУ-СУПЕРКАПСУЛ виявляють діуретичні властивості, що сприяє евакуації дрібних конкрементів, у тому числі тих, що блокують пасаж сечі, запобігаючи тим самим розвитку нападу ниркової коліки; підсилюють виділення з організму сечовини, сечової кислоти і хлоридів; розслаблюють гладкі м’язи, внаслідок чого зменшується вираженість болю під час проходження конкрементів по сечоводу, сечівнику і жовчних протоках. Бактерицидні властивості лікарських рослин, які входять до складу цих засобів, запобігають розвитку запалення сечовивідних і жовчних проток. ПРОЛІТ та ПРОЛІТ-СУПЕРКАПСУЛИ успішно можна застосовувати у складі схем комплексного лікування захворювань жовчного міхура, в тому числі дискінезій жовчовивідних шляхів, хронічного холециститу, ЖКХ, а завдяки компонентам, що входять до складу ПРОЛІТ-СУПЕРКАПСУЛ, його використання обгрунтоване для розчинення конкрементів і в жовчних протоках (Nadkarmi K., 1993).

Форма випуску і дозування: ПРОЛІТ (100 пілюль по 225 мг) приймати по 5 пілюль 1–3 рази на добу, ПРОЛІТ-СУПЕРКАПСУЛИ (60 капсул по 600 мг) — по 2 капсули 3 рази на добу.?o

За матеріалами, наданими компанією

?

?

ТОВ «Грінвуд» — ексклюзивний дистриб’ютор препаратів з Індонезії
03065, Київ, бульв. Івана Лепсе, 10
Тел./факс: (044) 408-05-39, 408-07-16
E-mail: [email protected]

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті