Селекторна нарада: обговорено перші кроки реалізації пілотного проекту

05 Липня 2012 10:58 Поділитися

Як повідомляється на офіційному сайті МОЗ, під головуванням першого заступника міністра охорони здоров’я України Раїси Моісеєнко, відбулася селекторна нарада, під час якої обговорювалися перші кроки реалізації пілотного проекту з регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою (далі – пілотний проект). У нараді також взяли участь представники МОЗ, Держлікслужби України, Ради міністрів Автономної республіки Крим, обласних, районних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій.

Р. Моісеєнко повідомила учасникам наради, що на даний час здійснено наступні заходи:

Вся ця інформація була направлена в регіони, а також оприлюднена на офіційному сайті МОЗ України.

Р. Моісеєнко повідомила, що майже в усіх регіонах створені робочі групи, які координують питання реалізації пілотного проекту на місцях та затверджені плани заходів з його реалізації.

У свою чергу перший заступник голови Держлікслужби України Інна Демченко повідомила, що уже створена і працює робоча група (штаб) МОЗ з впровадження заходів з реалізації пілотного проекту. У ході регулярних засідань робочої групи (штабу) здійснюється постійний моніторинг виконання постанови № 340 «Про реалізацію пілотного проекту з впровадження державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою».

Підводячи підсумки селекторної наради, Р. Моісеєнко закликала всіх присутніх підійти з максимальною відповідальністю до виконання завдань, поставлених Президентом України та Урядом щодо впровадження в Україні європейського підходу до встановлення цін на лікарські засоби.

За матеріалами www.moz.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті