Препарат ЛЕВІТРАTM виведено на ринок України

19 березня 2004 р. у Києві в медіа-центрі Палацу мистецтв «Український дім» представники компаній «Байєр АГ» (Німеччина) та «ГлаксоСмітКляйн» (Великобританія) провели прес-конференцію, присвячену початку реалізації на ринку України препарату ЛЕВІТРАтм (варденафіл) для лікування пацієнтів з еректильною дисфункцією.

Активний інгредієнт препарату ЛЕВІТРАтм варденафіл — селективний інгібітор ферменту фосфодіестерази-5 — було розроблено вченими з дослідницького центру компанії «Байєр АГ» (Леверкузен, Німеччина). На початку 2003 р. на підставі отриманих даних про високу ефективність та безпеку застосування препарату ЛЕВІТРАтм його було ліцензовано уповноваженими органами Європейського Союзу, а в грудні 2003 р. — зареєстровано Міністерством охорони здоров’я України.

— Чоловіки з еректильною дисфункцією прагнуть бути впевненими в тому, що лікування призведе до позитивного ефекту, — відзначив д-р?Dimitris Hatzichristou, керівник дослідницького проекту PROVEN, доцент Центру досліджень проблем сексуальної дисфункції Аристотельського університету в м. Салоніки (Греція). — Отримані результати дослідження підтверджують, що значна кількість таких пацієнтів можуть цілком покладатися на варденафіл — надійний засіб для покращання еректильної функції, що особливо стосується пацієнтів із супутньою патологією, а також тих, у кого інші засоби лікування виявилися неефективними.

На українському ринку, як і на міжнародному, спільну промоцію препарату ЛЕВІТРАтм здійснюватимуть два фармацевтичні гіганти — компанії «Байєр АГ» та «ГлаксоСмітКляйн».

Компанія «Фармонікс», яка представляє в Україні та інших країнах СНД фармацевтичний підрозділ концерну «Байєр АГ», та представництво компанії «ГлаксоСмітКляйн» в Україні об’єднали свій значний професійний маркетинговий досвід для успішного виведення на український ринок препарату ЛЕВІТРАтм. Консолідовані зусилля альянсу спрямовані на те, щоб новий препарат став конкурентоспроможним на ринку лікарських засобів для терапії пацієнтів з еректильною дисфункцією.n

P.S. Докладніше про прес-конференцію, присвячену виведенню на український ринок препарату ЛЕВІТРАтм, читайте у наступному номері «Щотижневика АПТЕКА».

За прес-релізом компаній «Байєр АГ»
та «ГлаксоСмітКляйн»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті