МОЗ України уклало низку угод на закупівлю ліків

Як повідомляє портал «Вісник державних закупівель», на 2–6 липня 2012 р. МОЗ України уклало низку угод щодо закупівель лікарських засобів та виробів медичного призначення.

Переможцем відкритих торгів на продукти дитячого та дієтичного харчування (продукти лікувального харчування для дітей, хворих на фенілкетонурію), які відбулися 2 липня, стало ТОВ «ТД «Конвалія-М», уклавши угоду на 5,279 млн грн.

Також 2 липня МОЗ уклало угоду з ТОВ «РЕНАРТ» на закупівлю устаткування медичного, хірургічного та ортопедичного (зокрема, комплектів для діалізу) на 473 тис. грн.

Переможцями відкритих торгів на лікарські засоби для лікування дорослих хворих онкологічного профілю 6 липня стали:

  • ПрАТ «Біофарма» — 807 тис. грн.;
  • ТОВ «ФРА-М» — 6, 074 млн грн.;
  • ТОВ «Фармадіс» — 13,5 млн грн.;
  • ПрАТ «Альба Україна» — 19,62 млн грн.;
  • ТОВ «Людмила-Фарм» — 9,7 млн грн;
  • ПАТ «Фармстандарт-Біолік» — 7,94 млн грн.;

Що стосується закупівлі препаратів для лікування хворих із серцево-судинними і судинно-мозковими захворюваннями, що відбулися 5 липня, переможцями відкритих торгів стали: ПрАТ «Альба Україна» (1,99 млн грн.), ТОВ «Людмила-Фарм» (28,3 млн грн.) та ТОВ «Центрофарм» (5,47 млн грн.).

Як повідомляла прес-служба МОЗ, станом на 6 липня розпочато процедури закупівель ліків та виробів медичного призначення на суму 1705,8 млн грн., що становить 92% від загального плану закупівель. При цьому укладено договори з переможцями торгів (не враховуючи продовження на 20% дії договорів 2011 р.) на суму 436 млн грн. (23,7% від плану).

За матеріалами www.tender.me.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Алексей 14.07.2012 8:42
Упс, а я прочёл "МОЗ украло..." и даже не удивился :))))

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті