Створено територіальні органи Держпідприємництва

Уряд погодив пропозицію Державної служби з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва (далі — Держпідприємництва) про утворення територіальних органів як структурних підрозділів апарату Держпідприємництва. Відповідне розпорядження № 540-р. видано 1 серпня 2012 р.

До переліку територіальних органів увійшли управління представництв у всіх регіо­нах України.

Управління представництв у Північному регіоні: відділ представництва у Києві та Київській обл.; відділ представництва у Сумській, Чернігівській та Харківській областях; відділ представництва у Волинській, Житомирській та Рівненській областях.

Управління представництв у Центральному регіоні: відділ представництва у Дніпропетровській та Полтавській областях; відділ представництва у Вінницькій, Кіровоградській та Черкаській областях.

Управління представництв у Східному та Південному регіонах: відділ представництва у Донецькій та Луганській областях; відділ представництва в АР Крим, Севастополі та Херсонській обл.; відділ представництва у Запорізькій, Миколаївській та Одеській областях.

Управління представництв у Західному регіоні: відділ представництва у Львівській, Тернопільській та Хмельницькій областях;

відділ представництва у Закарпатській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті