Оператори ринку медичних виробів об’єдналися в асоціацію

09 Листопада 2012 4:30 Поділитися

9 листопада 2012 р. провідні компанії — оператори ринку медичних виробів повідомили про створення Асоціації «Оператори ринку медичних виробів» (АОРМВ) — першого в Україні професійного об’єднання імпортерів, дистриб’юторів та інших учасників ринку медичних виробів з метою захисту професійних інтересів його членів та забезпечення підтримки вільної конкуренції на ринку.

Нагадаємо, що про намір об’єднатися оператори ринку медичних виробів уперше заявили в вересні 2012 р. в рамках І Українського форуму операторів ринку виробів медичного призначення, який відвідали більш ніж 100 учасників ринку з різних куточків України. Каталізатором цього процесу не в останню чергу стали події та зміни в чинному законодавстві, які зумовили необхідність консолідації представників ринку для ефективного захисту своїх інтересів в умовах посилення державного тиску.

Наразі АОРМВ об’єднує 7 компаній, що виступили її засновниками, серед них: «BogMarkUkraine», «Фогт Медікал Логістік», «МТК «Максимед», «Ігар», «Аван-Медика», «Калина компанія з розвитку бізнесу» та «Watsons». Президентом АОРМВ обрано Павла Харчика, директора ТОВ «Калина компанія з розвитку бізнесу».

Також із 9 листопада розпочато прийом заявок на оформлення членства в АОРМВ. Її членами можуть стати оператори ринку медичних виробів (імпортери, дистриб’ютори, аптечні заклади, торгові мережі тощо).

З набуттям статусу члена АОРМВ компанії отримують такі можливості:

  • моніторувати зміни до законодавства, що регулює діяльність операторів ринку медичних виробів;
  • спілкуватися та обмінюватися досвідом з колегами;
  • брати участь у роботі АОРМВ, її засіданнях, робочих групах тощо;
  • отримувати методичну та інформаційну допомогу з боку АОРМВ;
  • звертатися до АОРМВ з приводу захисту спільних інтересів представників рикну та сприяння розвитку підприємництва в Україні;
  • отримувати інформацію про тенденції та перспективи розвитку ринку медичних виробів в Україні;
  • спільно з іншими членами АОРМВ аналізувати проблемні питання, які виникають у процесі діяльності операторів ринку медичних виробів;
  • відстоювати свої права в органах виконавчої влади;
  • користуватися знижками на оплату участі в заходах АОРМВ та її партнерів щодо налагодження зв’язків між представниками компаній та розширення їх бізнесу.

Крім того, повідомляється, що наразі АОРМВ проводить пошук партнерів на 2013 р. за напрямками:

  • ринкові дослідження;
  • друкований засіб масової інформації;
  • інтернет-видання.

Офіційним юридичним радником АОРМВ є компанія «Правовий Альянс».

Усіх зацікавлених у співпраці просимо звертатися до секретаріату АОРМВ.

Стосовно умов набуття членства та за іншою додатковою інформацією щодо діяльності АОРМВ звертайтеся, будь ласка, до Дар’ї Дорощук, виконавчого директора АОРМВ, за тел.: +38 (044) 360-63-26 або e-mail: [email protected].

За інформацією, наданою прес-службою АОРМВ
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті