Набув чинності новий Перелік лікарських засобів, заборонених до рекламування, які відпускаються без рецепта

10 Грудня 2012 11:21 Поділитися

Наказ МОЗ України від 06.11.2012 р. № 876 «Про затвердження Переліку лікарських засобів, заборонених до рекламування, які відпускаються без рецепта» опубліковано в «Офіційному віснику України» від 10.12.2012 р., № 92. У зв’язку з цим документ набув чинності.

Нагадаємо, що наказ МОЗ України від 17.08.2012 р. № 639 «Про затвердження Переліку лікарських засобів, заборонених до рекламування, які відпускаються без рецепта» було скасовано як такий, що підлягав державній реєстрації, але не був зареєстрований у Міністерстві юстиції України. У зв’язку з цим начальнику Управління лікарських засобів та медичної продукції МОЗ України було доручено забезпечити в установленому законодавством порядку розробку та подання на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України Переліку лікарських засобів, заборонених до рекламування, які відпускаються без рецепта.

Детальніше про потенційний вплив  наказу МОЗ № 876 на ситуацію на українському фармацевтичному ринку читайте на сайті www.apteka.ua та у «Щотижневику АПТЕКА» № 48 (869) від 10 грудня 2012 р.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті