Наказ МОЗ України від 26.11.2009 р. № 875

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

НАКАЗ
від 26.11.2009 р. № 875

ПРО СКАСУВАННЯ НАКАЗУ МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ
від 30.10.2009 р. № 785

Відповідно до Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 02.11.2006 р. № 1542, з метою приведення власних нормативних актів у відповідність з вимогами чинного законодавства

НАКАЗУЮ

1. Скасувати наказ Міністерства охорони здоров’я України від 30.10.2009 р. № 785 «Про затвердження обов’язкового мінімального асортименту лікарських засобів і виробів медичного призначення для аптек та аптечних пунктів на період епідемії грипу А/H1N1/».

2. Департаменту регуляторної політики у сфері обігу лікарських засобів та продукції у системі охорони здоров’я (Ю.Б. Константінову):

2.1. У термін до 04.12.2009 р. розробити разом з Державною інспекцією з контролю якості лікарських засобів (Г.В. Падалко) проект нормативно-правового акта щодо обов’язкового переліку медичних профілактичних та лікарських засобів, які обов’язково мають бути в аптечних закладах.

2.2. Довести цей наказ до відома Міністерства охорони здоров’я Автономної Республіки Крим, начальників Головних управлінь охорони здоров’я Дніпропетровської, Львівської, Харківської, Головного управління охорони здоров’я та медицини катастроф Черкаської обласних державних адміністрацій, управління охорони здоров’я та медицини катастроф Одеської та управлінь охорони здоров’я обласних державних адміністрацій, Головного управління охорони здоров’я та медичного забезпечення Київської та управління охорони здоров’я Севастопольської міських державних адміністрацій, головним державним санітарним лікарям Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя, Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра В.Г. Бідного.

Міністр В.М.Князевич
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті