ВАТ «Фармак»: вітаємо переможців акції!

Що ми знаємо про ВАТ «Фармак» та його продукцію? Це — сучасне потужне фармацевтичне підприємство, яке має давню історію та випускає широкий асортимент ліків. Компанія здобула міжнародний авторитет та плідно співпрацює з зарубіжними партнерами, організувавши спільне виробництво та експорт продукції в інші країни. Але будь-яка спроба висловити своє враження про діяльність ВАТ «Фармак» буде неповною, якщо не згадати, що з препаратами цього виробника ми познайомились ще у дитинстві або просто дуже давно. І отримували ми їх із рук дбайливого фармацевта, і був лікар, який з турботою про наше здоров’я рекомендував ці ліки приймати. У той же час на заводі «Фармак» тривала кропітка праця з розроблення нових сучасних лікарських засобів. Так само й зараз: професіонали медицини та фармації накопичують знання та використовують їх заради здоров’я людей, а ВАТ «Фармак» проводить велику роботу з втілення в життя світового досвіду виробництва лікарських засобів. Звичайно, оскільки і лікарі, і фармацевти працюють у нерозривному зв’язку заради спільної мети, їм є що сказати один одному. «Для нас дуже важливим є все, що ви думаєте про нас, про нашу працю та її плоди. Висловлюйте, будь ласка, свої пропозиції, побажання, зауваження, діліться проблемами — будемо раді допомогти», — саме так налаштовані співробітники ВАТ «Фармак» по відношенню до представників медицини, фармації та пацієнтів». І приблизно такі слова почули гості підприємства з різних куточків України, що відвідали компанію 14 жовтня цього року.


Приводом для запрошення гостей став розіграш лотереї серед учасників сезонної акції по препарату ЙОДДИЦЕРИН, яка проводилася з 1 липня по 31 серпня 2005 р. (умови було надруковано у «Щотижневику АПТЕКА» № 25, 30), та акції серед прескрайберів препарату ЕНАЛОЗИД, що тривала з 10 травня по 30 червня 2005 р. Розігрувались головні призи — 2 мікрохвильові печі, 2 сервізи, 2 настінних годинники.

Зі словами привітання та подяки до присутніх звернулася голова правління, генеральний директор ВАТ «Фармак» Філя Жебровська:

— Шановні колеги, я рада бачити вас на нашому підприємстві. Під час екскурсії по виробничих дільницях ви мали можливість спостерігати за тим, над чим ми працюємо. Мета колективу ВАТ «Фармак» — бути на передових рубежах технологій та виробництва, а також мати впевненість, що у лікарів та пацієнтів є достатньо інформації про наші препарати, а їх ціна доступна для людей. Саме в цьому ми вбачаємо місію ВАТ «Фармак», на цих засадах базується наша діяльність. Звичайно, виконання будь-якого завдання потребує праці професіоналів, і ви сьогодні бачили цих людей, познайомилися з ними. Співробітники ВАТ «Фармак» люблять свою справу, вболівають за наші успіхи, постійно удосконалюють свої професійні якості. Ваша участь у акціях, що стала приводом для зустрічі, свідчить про нашу спільну небайдужість до того, що відбувається в медицині та фармації. Співробітники ВАТ «Фармак» високо цінують можливість спілкування з представниками галузі, для нас дуже важливим є продовження співпраці з вами, у тому числі постійного обміну інформацією. Я щиро дякую вам за увагу до нас, рада, що ви залучаєтесь до справи просування вітчизняних ліків. Зараз ми дуже багато говоримо про необхідність виконання програм соціального захисту, про створення гідних умов життя для громадян України, але для поповнення бюджету країни слід підтримувати вітчизняного виробника, бути вимогливим до нього та співпрацювати з ним. Всім колегам бажаю успіхів, натхнення і оптимізму.

Призери акції «ЙОДДИЦЕРИН»
1. «Ремеді Р», м. Тернопіль (мікрохвильова піч).
2. ЦРА № 143 ф. ПКВО «Фармація», м. Первомайськ (кавовий сервіз).
3. «Аптека 95», м. Харків, настінний годинник.


Для лікарів, провізорів і фармацевтів співробітники ВАТ «Фармак» вирішили у цей день створити свято, де на всіх чекали теплий прийом, гостинна атмосфера, дотепний гумор, конкурси, зокрема «Еналозидова рука», та подарунки. Цих людей єднав досвід призначення, рекомендування та застосування добре відомих лікарських засобів виробництва ВАТ «Фармак» ЙОДДИЦЕРИНУ та ЕНАЛОЗИДУ.

З’ясувалося, що з ЙОДДИЦЕРИНОМ, який являє собою значно більше, ніж просто йод, у присутніх пов’язані досить приємні асоціації: він і ніжний, і лагідний, і добрий… Дійсно, ЙОДДИЦЕРИН відомий лікарям і фармацевтам як ефективний лікарський засіб, який можна з успіхом використовувати для лікування малюків і дорослих, до того ж без побоювань додаткових больових відчуттів. Препарат створювався вітчизняними вченими протягом багатьох років з метою вирішення проблеми резистентності мікробів та доставки антибактеріального засобу глибоко в тканини при місцевому застосуванні. І тепер у арсеналі спеціалістів є ЙОДДИЦЕРИН — ефективний, зручний у застосуванні препарат.

Призери акції «ЕНАЛОЗИД»
1. Ольга Архірий, терапевт поліклініки № 1 Солом’янського району, м. Київ (мікрохвильова піч).
2. Лідія Островська, завідуюча денним стаціонаром поліклініки № 2 Суворовського району,
м. Херсон (чайний сервіз).
3. Ірина Грітчина, невролог автозаводської поліклініки, м. Кременчук.


Інший лікарський засіб, що добре зарекомендував себе серед професіоналів, — ЕНАЛОЗИД. Цей препарат, за словами присутніх на зустрічі кардіологів та терапевтів, став необхідним у їх повсякденній практиці. Щодня дуже багато людей покладають на нього свої сподівання щодо одужання та покращання якості життя. ЕНАЛОЗИД — комбінація інгібітора АПФ еналаприлу і тіазидного діуретика гідрохлоротіазиду. Така комбінація сьогодні добре вивчена та широко призначається лікарями у світі для терапії артеріальноїй гіпертензії. ЕНАЛОЗИД представлений 2 лікарськими формами із різним вмістом гідрохлоротіазиду (25 мг і 12,5 мг), що дозволяє здійснювати диференційований підхід до лікування хворих із гіпертензією. Згідно з результатами клінічних випробувань препарату, що проводилися в Інституті кардіології ім. М.Д. Стражеска АМН України, вітчизняний препарат ЕНАЛОЗИД за ефективністю та переносимістю не поступається препарату порівняння зарубіжного виробництва. До того ж ЕНАЛОЗИД має доступну для широких верств населення ціну.

Як свідчить досвід спілкування із гостями ВАТ «Фармак», враження про ЙОДДИЦЕРИН та ЕНАЛОЗИД є напрочуд теплими: стільки добрих та лагідних слів, навіть у віршах, прозвучало про препарати та людей, що його створюють. Ось тільки декілька рядків:


Не страшны невзгоды и цунами,
Когда ЙОДДИЦЕРИН в кармане
(Н.Ю. Колерова, м. Дніпропетровськ)


* * *


Хвилює тиск і в сніг, і в лід?
Прийми мерщій ЕНАЛОЗИД!
Турбота ця від «Фармака» —
Підтримай вітчизняного виробника.
(І.М. Грітчина, м. Кременчук)


Напевно, це свято надовго запам’ятається його учасникам: стільки усмішок, теплих слів і приємних емоцій його учасники подарували одне одному. І, звичайно, ЙОДДИЦЕРИН та ЕНАЛОЗИД не будуть для них просто лікарськими засобами, яких багато, бо під час цієї зустрічі відчувалося, що ці препарати мають своє неповторне обличчя. o

Дар’я Полякова, фото Ігоря Кривінського


Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті