З Днем фармацевтичного працівника!

Віктор Янукович, Президент УкраїниШановні друзі!

Щиро вітаю вас із Днем фармацевтичного працівника.

Ваша професія безпосередньо пов’язана зі збереженням найціннішого надбання держави — здоров’я її громадян. Поєднуючи глибокі знання та фаховий досвід, ви щодня робите вагомий внесок у порятунок людських життів.

Фармацевтична спільнота відіграє важливу роль у процесі розпочатої два роки тому модернізації охорони здоров’я. Впевнений, що завдяки вашій відповідальній та наполегливій праці ми зможемо досягти поставленої мети — забезпечити населення якісними та доступними лікарськими засобами.

Сердечно дякую вам за відданість справі і бажаю щастя, родинного благополуччя та добра.

Віктор Янукович,
Президент України

Шановні колеги!Тетяна Бахтеєва, народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я

Від імені Комітету Верховної Ради Украї­ни з питань охорони здоров’я та від себе особисто щиро вітаю вас із професійним святом — Днем фармацевтичного працівника!

Не секрет, що джерелом натхненної праці для вас є любов до обраної професії, прагнення служити Людині та її Здоров’ю.

Сьогодні українське фармацевтичне співтовариство бере активну участь у вирішенні актуальних завдань, що стоять перед вітчизняною системою охорони здоров’я, таких, як поліпшення якості медичної допомоги населенню та підвищення рівня її доступності.

На фармацевтичному ринку України вже ефективно впроваджено сучасні вимоги, орієнтовані на кращі європейські стандарти. Впевнена, що ваш високий професіоналізм, самовіддана праця, досягнення та винаходи й надалі сприятимуть розвитку галузі, підвищуючи її значущість на міжнародному рівні, а ми будемо пишатися її досягненнями.

Нехай це свято наповнить ваші серця гордістю за українську фармацію, нехай збуваються мрії і надії на світле майбутнє нашої країни, а вдячність і повага народу й далі надихають вас на подальші успіхи та професійні досягнення.

З повагою та найкращими побажаннями
Тетяна Бахтеєва,
народний депутат України,
голова Комітету Верховної Ради України
з питань охорони здоров’я

Шановні колеги!Андрій Шипко, народний депутат України, голова підкомітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення розвитку фармації

Від щирого серця вітаю вас із професійним святом — Днем фармацевтичного працівника! На свята зазвичай бажають здоров’я, а ви своєю щоденною кропіткою та відповідальною працею робите все для збереження здоров’я українців. Люди з давніх часів мріють про чудодійну панацею від усіх недугів, а ви робите маленьке диво — створюєте сучасні препарати, які щодня рятують та підтримують тисячі людей. Без ліків не може обійтися жодна родина.

Фармація — одна з ключових складових системи охорони здоров’я. Всім відомо, що якісні препарати, правильний та вчасний рецепт — запорука успішного лікування. Саме ваш труд, наполегливість, кваліфікація є складовими процесу зцілення! Саме ваша праця покликана зменшити страждання багатьох пацієнтів.

Сьогодення пропонує нові стандарти лікування, наукові розробки, модернізацію набутого досвіду. Адже ми живемо в світі технічного та інтелектуального прогресу. Проте жодна інновація не замінить фармацевтичної суміші фахових знань і сердечної відданості справі.

Хочу висловити вам щиру вдячність за професіоналізм, за ті особисті зусилля, за той час, який кожен із вас витрачає на підтримку здоров’я ближнього. Бажаю вам і вашим близьким міцного здоров’я та душевних сил. Нехай вдячність та людська пошана стануть для вас невичерпним джерелом творчої наснаги. Успіхів вам у добрих справах. І нехай Господь благословить нас!

З повагою
Андрій Шипко,
народний депутат України,
голова підкомітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення розвитку фармації

Володимир Дудка, народний депутат України, голова підкомітету з питань законодавчого забезпечення запровадження обов’язкового медичного страхування Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’яДорогі фармацевти, щиро вітаю вас із професійним святом!

Ви відіграєте надзвичайно важливу роль у сфері охорони здоров’я країни. Ця професія завжди буде престижною та шанованою, адже йдеться про життя і здоров’я людей. Завдяки сумлінній праці та доброзичливості фармацевтів тисячі громадян щодня отримують необхідну допомогу. Ваша шляхетна місія приносить здоров’я, повертає радість життя багатьом людям! Глибока вам вдячність за ваше терпіння, за вашу працю. Завдяки вашій професійній майстерності та самовідданості фармацевтична галузь України завжди була і залишається на високому рівні.

Зичу вам у цей святковий день міцного здоров’я та достатку, родинного щастя й шани від суспільства, а також невичерпної енергії на добрі справи.

З глибокою повагою
Володимир Дудка,
народний депутат України, голова підкомітету з питань законодавчого забезпечення запровадження
обов’язкового медичного страхування Комітету
Верховної Ради України з питань охорони здоров’я

Шановні працівники фармацевтичної галузі!Микола Азаров, Прем’єр-міністр України

Щиро вітаю вас з професійним святом.

Завдяки вашій самовідданій праці національна фармацевтична промисловість розвивається відповідно до найкращих світових науково-дослідних, виробничих, торговельних тенденцій, що сприяє інтеграції України у світове співтовариство та підвищенню її статусу як держави з конкурентоздатною, соціально орієнтованою економікою й ринковим господарством.

Хочу подякувати всім працівникам фармацевтичної галузі України, які своєю невтомною, самовідданою працею допомагають зберегти те, що визнано найвищою соціальною цінністю, — життя та здоров’я людини.

Бажаю вам міцного здоров’я, радості, добра та успіхів у реалізації життєвих планів. Наснаги в досягненні нових вершин у вашій нелегкій, проте дуже важливій та відповідальній професії.

З повагою
Микола Азаров,
Прем’єр-міністр України

Шановна фармацевтична громадо України!Раїса Богатирьова, міністр охорони здоров’я України

Від імені Міністерства охорони здоров’я України і особисто мене прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня фармацевтичного працівника!

Фармація — одна з найважливіших складових системи охорони здоров’я, від якої залежить успіх роботи як галузі в цілому, так і кожного медичного працівника. Вона об’єднує фахівців різних сфер: науки, освіти, економіки — і все це заради одного — здоров’я наших громадян. Своєю щоденною кропіткою працею ви робите вагомий внесок у збереження здоров’я людей, забезпечуючи їх якісними, ефективними та доступними лікарськими засобами.

Сподіваюся, що ваша відданість благородній справі, фаховий досвід і глибокі знання завжди поєднуватимуться зі щирим співчуттям до людей, милосердям та благодійністю.

Бажаю вам наснаги в досягненні нових здобутків у професійній діяльності, міцного здоров’я, життєвого оптимізму, щастя, добробуту та родинного благополуччя!

З повагою та найщирішими вітаннями
Раїса Богатирьова,
міністр охорони здоров’я України

Людмила Коношевич, начальник управління лікарських засобів і медичної продукції МОЗ УкраїниШановні колеги!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!
Фармацевтичний сектор України зростає і динамічно розвивається. Підприємства галузі працюють у відповідності до європейських стандартів. Підвищується рівень підготовки висококласних фахівців, розширюється асортимент ліків та покращується якість обслуговування в аптеках.

Щиро бажаю, щоб кожна розпочата вами благородна справа була вдалою й успішною.

Нехай здоров’я і благополуччя будуть вашими вірними супутниками, щастям і любов’ю наповниться кожен день вашого життя, а праця на благо людей приносить задоволення й радість!

Успіхів вам і процвітання фармацевтичній галузі!

Людмила Коношевич,
начальник управління лікарських засобів
і медичної продукції МОЗ України

Шановні колеги!О.С. Соловйов, голова Державної служби України з лікарських засобів

Від імені колективу Державної служби України з лікарських засобів та від себе особисто щиро вітаю вас із професійним святом — Днем фармацевтичного працівника!

Фармацевтична галузь є невід’ємною частиною системи охорони здоров’я. Без ліків складно уявити сучасний лікувальний процес, а від їх якості, ефективності та безпеки залежить здоров’я, а іноді й життя пацієнта.

Українська фармація має славні традиції, які сьогодні підтримуються та примножуються багатотисячною спільнотою вітчизняних провізорів і фармацевтів. Продукція українських фармацевтичних підприємств користується попитом не тільки на вітчизняному ринку, але й відома далеко за межами нашої країни. Українськими освітніми й науковими закладами підготовлено не одне покоління висококваліфікованих фахівців фармацевтичної галузі, вчених, які успішно працюють у різних сферах охорони здоров’я, примножуючи авторитет вітчизняної науки.

Тож, у цей святковий день бажаю вам невичерпних сил і творчої наснаги на ниві служіння ідеалам гуманізму й добра!

Нехай ваші знання та досвід, енергійність і цілеспрямованість сприятимуть подальшому розвитку вітчизняної фармацевтичної галузі, а джерелом вашого натхнення стане заслужена вдячність і шана людей!

Міцного вам здоров’я, благополуччя і сімейного затишку!

З повагою
О.С. Соловйов,
голова Державної служби України
з лікарських засобів

Валентин Черних, ректор Національного фармацевтичного університету, член-кореспондент НАН України, професорМаю честь привітати фармацевтичну громаду,
вельмишановних колег і друзів, з Днем фармацевтичного працівника!

Святкові церемонії проходять у кожному місті й селищі по всій країні. У кожній родині провізорів і фармацевтів, науковців і освітян, виробників і менеджерів, студентів — усіх, чиє життя пов’язано з Фармацією, лунають привітання. Щиро радий приєднатися до численних поздоровлень на адресу фармацевтичної громади від себе особисто й від імені колективу Національного фармацевтичного університету.

Уже вчотирнадцяте ми відзначаємо наше професійне свято, засноване Указом Президента України у 1999 р. За ці роки склалася не тільки добра, красива традиція вшанування кращих фахівців. День фармацевта набув вагомого статусу, став важливою подією для української фармацевтичної спільноти, і, що дуже цінно, надає можливість привернути увагу громадськості до питань розвитку фармацевтичної галузі.

Тисячі років професія фармацевта залишається однією із найпрестижніших і найшанованіших. Адже хочемо ми того чи ні, але без ліків, як і без хліба, сьогодні не прожити. Вічне бажання покращити життя й здоров’я реалізується тільки в єдності та взаєморозумінні цього вічного трикутника: лікар — фармацевт — пацієнт. Хочу висловити велику повагу до лікаря — це, без сумніву, фахівець від Бога, але без ліків він, як воїн без зброї. А розібратися в цілому морі препаратів і надати висококваліфіковану допомогу як лікарю, так пацієнту може тільки фармацевт. Ми пишаємося своєю професією і своїм покликанням.

Сердечно бажаю всім колегам, їх рідним і близьким злагоди й родинного щастя, міцного здоров’я, добра, благополуччя, професійних звершень, творчого зростання, процвітання й фінансової стабільності. Нехай свято сповнює серця гордістю за нашу фармацію, а також здійснюються мрії про світле майбутнє рідної України.

Валентин Черних,
ректор Національного фармацевтичного університету,
член-кореспондент НАН України, професор

Дорогі колеги!Олена Нагорна, генеральний директор ДП «Державний експертний центр» МОЗ України

У цьому році 21 вересня відзначають своє професійне свято працівники фармації України, що свідчить про визнання суспільством важливого внеску фармацевтичної галузі в соціальну сферу та економіку країни.

За останні кілька років у фармації України відбулося багато позитивних змін. Саме завдяки вашому ентузіазму національна фармацевтична галузь стрімко розвивається, активно залучаючи у виробництво сучасні наукові досягнення та розробки, впроваджуючи європейські стандарти для поліпшення якості лікарських засобів. І ті, хто виробляє ліки, й ті, хто їх реалізує, — усі вони виконують важливе соціальне завдання.

Тому в цей святковий день сердечно бажаю вам, вашим родинам і близьким благополуччя, міцного здоров’я, добра, щастя та натхнення.

Олена Нагорна,
генеральний директор
ДП «Державний експертний центр» МОЗ України

Дорогие друзья!Виктор Чумак, советник министра здравоохранения Украины

Ваш ежедневный неутомимый труд связан с сохранением самого дорогого достояния нашего государства — здоровья его граждан. Тысячи фармацевтов, провизоров ежедневно приходят на помощь людям.

Благодаря вашему профессионализму, самоотверженному труду, достижениям и изобретениям отечественная фармацевтическая отрасль признана на мировом рынке. Уверен, что вы и впредь будете прилагать максимум усилий для развития украинской фармации, дальнейшей консолидации ее науки и практики.

В этот праздничный день сердечно желаю вам, вашим семьям и близким крепкого здоровья, счастья, добра и благополучия, а благодарность и уважение народа пусть и дальше вдохновляют вас на дальнейшие успехи и профессиональные достижения.

Виктор Чумак,
советник министра здравоохранения Украины

 

Дорогие коллеги!Александр Гудзенко, заслуженный работник здравоохранения Украины, заведующий кафедрой технологии лекарств, организации и экономики фармации Луганского государственного медицинского университета

Ежегодно осень дарит профессиональный праздник украинскому сообществу провизоров, фармацевтов, ученых, дистрибьюторов, сотрудников фармацевтических производств, которые вместе со специалистами-медиками постоянно заботятся о здоровье соотечественников.

Благодаря вашему энтузиазму, профессиональному мастерству и самоотверженности отечественная отрасль фармации всегда была и остается на должном уровне.

В этот праздничный день примите мои искренние поздравления, а также пожелания крепкого здоровья вам и вашим семьям, неисчерпаемой энергии, счастливой судьбы и реализации самых смелых замыслов.

С уважением
Александр Гудзенко,
заслуженный работник здравоохранения Украины,
заведующий кафедрой технологии лекарств,
организации и экономики фармации Луганского
государственного медицинского университета

Виктор Бабасиньян, генеральный директор КП «Луганская областная «Фармация»С профессиональным праздником, уважаемые коллеги!

Пусть этот день будет наполнен теплом дружеских улыбок и оставит самые яркие впечатления. Желаем вам счастливой судьбы и крепкого здоровья, безграничных перспектив профессио­нального совершенствования, новых достижений и побед на фармацевтической ниве!

Виктор Бабасиньян,
генеральный директор
КП «Луганская областная
«Фармация»

 

Коллектив «AIPM Ukraine»Уважаемые коллеги!

От имени Ассоциации международных фармацевтических производителей «AIPM Ukraine» искренне поздравляем вас с профессиональным праздником — Днем фармацевтического работника Украины.

Желаем вам творческого вдохновения, успехов во всех начинаниях, новых идей и побед, надежных партнеров и верных друзей, процветания, благополучия.

Ваш профессиональный успех — это человеческая благодарность и радость тех, кому вы помогаете преодолевать жизненные трудности, добавляя уверенности и оптимизма, веры в светлое будущее.

Настойчивости и вдохновения вам во всех делах!

Коллектив «AIPM Ukraine»

Шановні колеги!В.К. Печаєв, президент Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України

Прийміть щирі вітання з нагоди нашого професійного свята — Дня фармацевтичного працівника!

Ваша щоденна наполеглива та віддана праця стоїть на захисті найціннішого — людського здоров’я та життя. Тож і надалі нехай добрі справи та мрії продовжують служити укріпленню здоров’я нації та процвітанню найсвятішого на землі — життя.

Святкуючи разом з вами, від душі бажаю добра, достатку, щедрої долі, сили й наснаги в усіх ваших справах, професійних перемог і віри у щасливе майбутнє.

Нехай вас не залишає впевненість у надзвичайній важливості вашої праці!

Здоров’я вам, щастя і добробуту!

З повагою
В.К. Печаєв,
президент Об’єднання організацій роботодавців
медичної та мікробіологічної промисловості України

Шановні працівники фармацевтичної галузі!Комітет з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації

Комітет з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації має честь привітати вас з Днем фармацевтичного працівника України!

Важливою і значущою є ваша місія — працювати на благо здоров’я людей. Ваш професіоналізм, вміння знаходити оптимальні рішення повертають людям впевненість у власних силах та віру в життя.

Ми впевнені, що відданість цій справі працює на користь розвитку фармацевтичної сектору України і принесе довгоочікувані якісні зміни як у сфері охорони здоров’я, так і в економіці загалом, на благо населення України та кожного пацієнта зокрема.

Від щирого серця ми бажаємо кожному працівнику фармацевтичної галузі міцного здоров’я, родинного добробуту та професійних звершень. Дозвольте висловити вам щиру подяку за надійність, ентузіазм та вірність нашій спільній справі. Нехай доля дарує вам віру, надію, любов, а ваша праця буде плідною на славу і благо нашої країни!

З повагою
Комітет з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації

Шановні фармацевти!Юрій Ульшин, перший заступник голови правління Полтавської обласної громадської організації «Асоціація працівників фармацевтичної галузі»

Прийміть найщиріші привітання з нагоди професійного свята — Дня фармацевтичного працівника. Дякую всім своїм колегам за щоденну кропітку та самовіддану працю, підтримку та розуміння. Зичу невичерпності сил і завзяття, творчої наснаги, нових здобутків, здійснення усіх задумів. Благополуччя сім’ям, здоров’я вам і вашим близьким! Нехай щодня у вашій нелегкій роботі буде місце для свята, душі наповнюються теп­лом, а в домівках панують достаток, злагода та затишок. Усього вам найкращого, успіхів у складній і благородній справі!

Юрій Ульшин,
перший заступник голови правління
Полтавської обласної громадської організації
«Асоціація працівників фармацевтичної галузі»

Шановні працівники фармацевтичної галузі!

Ваша робота — це турбота про здоров’я і життя тисяч людей. У цей святковий день бажаємо вам терпіння і витримки, результативної праці й цікавого дозвілля, щасливих і дружних сімей, чудових друзів і партнерів! Нехай і надалі ваша відданість обраній професії, досвід і висока кваліфікація служать на благо нашої країни.

Але головне — будьте здорові й бережіть себе. З Днем фармацевтичного працівника!

Комітет з питань охорони здоров’я
Американської торговельної палати в Україні

Дорогие коллеги!Всеукраинская общественная организация «Фармацевтическая Ассоциация «ФАРМУКРАИНА»

Сердечно поздравляем вас с Днем фармацевта!

Профессиональных вам успехов, крепкого здоровья, семейного уюта, гармонии и процветания! Также желаем уважения и понимания коллег, благодарности пациентов за профессиональную помощь и заботу об их здоровье, любви и поддержки родных и близких. Никогда не болейте сами и помогайте остальным сохранять здоровье!

Всеукраинская общественная организация «Фармацевтическая Ассоциация «ФАРМУКРАИНА»

Друзі та колеги!Тетяна Котляр, голова Громадської ради при Державній службі України з лікарських засобів

Тепло й сердечно вітаємо вас із професійним святом — Днем фармацевтичного працівника України.

Робота в цій галузі вимагає терпіння та постійного прагнення до самовдосконалення. Ви щодня підтримуєте своєю турботою хворих, надихаєте їх на одужання, забезпечуючи ефективними й безпечними ліками, своєчасними рекомендаціями та порадами. Важливо, щоб ваші рішення завжди були зумовлені професіоналізмом та турботою про здоров’я людей.

Тож, у цей святковий день сердечно зичу вам і вашим близьким міцного здоров’я, щастя, добра та благополуччя, вірних друзів та надійних партнерів.

Тетяна Котляр,
голова Громадської ради при Державній службі України з лікарських засобів

Дорогі колеги та друзі!Михайло Пасічник, президент Всеукраїнської громадської організації «Аптечна професійна асоціація України»

З нагоди професійного свята прийміть щирі слова подяки за вашу самовіддану працю! Ми вітаємо працівників аптечних закладів, компаній — виробників та імпортерів, представників фармацевтичних регуляторних і контролюючих органів — усіх, хто забезпечує населення України якісними та ефективними лікарськими засобами.

Завдяки вашим зусиллям фармацевтичний сектор України активно розвивається, йде процес інтеграції української фармації у світове фармацевтичне співтовариство, поліпшується якість обслуговування населення в аптечних закладах, розширюється асортимент ліків.

Від усієї душі бажаю вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та нових професійних успіхів. Нехай життя завжди приносить вам радість!

Михайло Пасічник,
президент Всеукраїнської громадської організації
«Аптечна професійна асоціація України»

Шановні колеги!Олег Клімов, генеральний директор КП «Фармація»

Від імені колективу КП «Фармація» сердечно вітаю вас з Днем фармацевтичного працівника!

Усім, хто присвятив своє життя фармації, служінню ідеалам добра та людяності, бажаю невичерпних сил і завзяття, творчої наснаги! Ваша праця важлива та гуманна, адже ви повертаєте людям здоров’я та повноцінне життя. Тож, нехай разом з людською шаною зростають ваші професійні успіхи, а доброта, турбота і милосердя, щедрість душі, щоденна самовіддана праця на благо здоров’я українців повертаються до вас сторицею. Хай ніколи не полишає вас впевненість у правильному виборі професії!

З професійним святом вас — з Днем фармацевтичного працівника!

Олег Клімов,
генеральний директор КП «Фармація»

Шановні колеги!Михайло Півнюк, директор ДВТП «Волиньфармпостач»

Вітаю вас з Днем фармацевтичного працівника! Наше професійне свято дивовижно відрізняється від інших урочистостей тим, що в цей день ми не чекаємо подарунків від когось, а готуємо і створюємо їх самі протягом року, щодня вкладаючи частинку душі в улюблену справу, вдосконалюючи професійну майстерність, прагнучи до поставленої мети й підкорюючи нові вершини. І нехай повсякденна праця фармацевта іноді залишається непоміченою, але саме вона забезпечує найбільш цінне в житті кожного з нас — здоров’я, а значить — здоров’я нації. Бажаю вам, шановні колеги, працівники фармацевтичної галузі, щоб ваше життя було сповнене тільки добрими подіями та яскравими враженнями. Хай радість від професійних перемог і досягнень не знає меж. Ваша праця заслуговує найвищих нагород, головною з яких є довіра з боку споживачів.

Михайло Півнюк,
директор ДВТП «Волиньфармпостач»

Шановні колеги !Людмила Горюнова, голова правління Київської обласної асоціації аптечних працівників, заслужений працівник фармації України

Київська обласна асоціація аптечних працівників щиро вітає вас з Днем фармацевтичного працівника!

Бажаємо міцного здоров’я, особистого щастя, добробуту, сімейного тепла, великих успіхів у втіленні всіх ваших планів і рішень щодо покращення професійної діяльності на благо народу України.

З повагою
Людмила Горюнова,
голова правління Київської обласної асоціації аптечних працівників,
заслужений працівник фармації України

Павло Харчик, президент Асоціації «Оператори ринку медичних виробів», Дар’я Дорощук, виконавчий директорНапередодні державного професійного свята — Дня фармацевтичного працівника — від імені членів Асоціації «Оператори ринку медичних виробів» хочемо подякувати виробникам, дистриб’юторам, вченим та провізорам за високий професіоналізм і відданість своїй справі, турботу, увагу й сумлінність.

Ваша відповідальність та знання є важливим чинником успішного функціонування всієї сфери охорони здоров’я України, а від вашої щоденної праці залежить здоров’я цілої країни.

Отож бажаємо вам невичерпної енергії, натхнення та творчих здобутків, успіхів і сімейного благополуччя. Зі святом вас!

З повагою
Павло Харчик,
президент Асоціації «Оператори ринку медичних виробів»,
Дар’я Дорощук, виконавчий директор

Від імені Асоціації виробників інноваційних ліків «АПРАД» прийміть щирі вітання зі спільним професійним святом — Днем фармацевта! Бажаємо усім вам впевненості у своїх силах у такій відповідальній роботі, кар’єрних звершень, надійних партнерів та повсякденної вдячності людей.

Нехай праця приносить вам задоволення. Здоров’я вам, добробуту вашим родинам та успіхів!

З повагою
від імені Асоціації виробників інноваційних ліків «АПРАД»
Юрій Савко, виконавчий директор

Дорогі друзі!Петро Багрій, президент Асоціації «Виробники ліків України»

Асоціація «Виробники ліків України» щиро вітає з професійним святом фармацевтичну спільноту країни та зарубіжних колег! Знання та досвід, відповідальність, співчуття і милосердя — ось що закладено в результат вашої праці. Впевнені, що наші щирі побажання успіхів, талановитого новаторства, вдалих угод додадуть міцного здоров’я, творчого довголіття, достатку та людського щастя!

З повагою
Петро Багрій,
президент Асоціації «Виробники ліків України»

Костянтин Косяченко, голова громадської організації «Спілка працівників фармації», заслужений працівник фармації України, доктор фармацевтичних наукДорогі друзі!

Шановні колеги!Прийміть найщиріші вітання з професійним святом — Днем фармацевтичного працівника!

Впевнений, що високий професіоналізм, енергійність та цілеспрямованість стануть запорукою досягнень на фармацевтичній ниві. Сподіваюся, що спільними зусиллями науковців, кваліфікованих фахівців і громадськості галузь і надалі невпинно наближатиметься до європейських стандартів.

Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, злагоди, впевненості у власних силах, поваги колег, наснаги в реалізації всіх ваших задумів!

З повагою та найкращими побажаннями
Костянтин Косяченко,
голова громадської організації «Спілка працівників фармації»,
заслужений працівник фармації України,
доктор фармацевтичних наук

Шановні колеги!Від імені членів Миколаївської обласної фармацевтичної асоціації «ФармРада» Олена Пруднікова, голова

Вітаємо вас з нагоди професійного свята — Дня фармацевтичного працівника!

Бажаємо вам і вашим сім’ям міцного здоров’я, благополуччя, щастя й добра, тепла та любові, злагоди у трудових колективах, успіхів у розвитку фармацевтичної галузі! Нехай кожен день дарує вам творче натхнення, стабільність і процвітання у фармацевтичній діяльності, успішне вирішення проблем!

Бажаємо вам радості буднів, які принесуть плідні досягнення у благородній праці в ім’я збереження здоров’я української нації. Нехай перед вами відчиняються двері до нових професійних успіхів, надійних друзів та ділових партнерів. Хай невтомна діяльність працівників фармацевтичної галузі вінчає благородні та плідні звершення в ім’я народу України!

Життєвих вам удач і професійних досягнень! Зі святом!

Від імені членів Миколаївської обласної фармацевтичної асоціації «ФармРада» Олена Пруднікова, голова

Шановні колеги!«Асоціація індійських фармацевтичних виробників» (IPMA) її президент Менон Унні Парамбат Раманан

Наша Асоціація щиро вітає вас з професійним святом — Днем фармацевтичного працівника — та бажає духовної наснаги, невичерпності сил, терпіння та завзяття у вашій професії. Ми знаємо, що ваша діяльність відіграє важливу роль у збереженні здоров’я населення. Нехай у вашому житті буде побільше звершень та перемог, а у ваших домівках панує щастя, тепло і добробут.

З найкращими побажаннями
від імені Міжнародної громадської організації
«Асоціація індійських фармацевтичних виробників» (IPMA)
її президент Менон Унні Парамбат Раманан

Вельмишановні колеги, друзі!Іван Сорока, радник міністра охорони здоров’я України, президент Українського медичного клубу

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня фармацевтичного працівника.

Українські фармацевти мають численні здобутки й напрацювання. Високі фахові стандарти й внутрішня організація є значними рушійними силами модернізації охорони здоров’я України. Щодня працівники фармацевтичної галузі попри значні об’єктивні труднощі сумлінно працюють, самовіддано докладають усіх можливих зусиль заради досягнення гідного рівня забезпечення населення Украї­ни лікарськими засобами і виробами медичного призначення. Дозвольте висловити вам щиру подяку за нелегку, проте надзвичайно важливу працю на благо здоров’я населення України. Сердечно бажаю всім вам — провізорам і фармацевтам, виробникам лікарських засобів і дистриб’юторам, науковцям і регуляторам ринку, аптечним закладам і освітянам фармацевтичної галузі — здоров’я і родинного щастя, професійних успіхів, здійснення творчих задумів і мрій, процвітання фармацевтичної галузі й насолоди від життя!

З повагою
Іван Сорока,
радник міністра охорони здоров’я України,
президент Українського медичного клубу

Щотижневик АПТЕКАКолектив «Щотижневика АПТЕКА» з радістю приєднується до всіх теплих слів, які звучать сьогодні на адресу провізорів і фармацевтів, адже ми проводимо разом з вами кожен день нашого професійного життя, стаючи свідками ваших досягнень та перемог! Щиро бажаємо всім, хто присвятив себе служінню Фармації, професійних успіхів, стабільності та достатку, благополуччя, здоров’я вам і вашим близьким.

Щиро ваш «Щотижневик АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті