Neutrogena розкриває секрет оксамитової шкіри

Neutragenia Створена 1930 р. у Лос-Анджелесі торгова марка «Neutrogena» («Ньютроджіна») компанії «Johnson & Johnson» вже впродовж багатьох років є визнаним експертом у галузі догляду за шкірою та волоссям. В основі філософії торгової марки «Neutrogena» лежить принцип поєднання високої якості та гарних косметичних властивостей продукції.

Серед різноманітних ліній продукції на особливу увагу заслуговує Neutrogena® НОРВЕЗЬКА ФОРМУЛА, що представляє повну серію засобів для догляду за сухою та чутливою шкірою обличчя й тіла.

Neutragenia розкриває секрет оксамитової шкіри НОРВЕЗЬКА ФОРМУЛА — це лінія засобів для догляду за сухою та чутливою шкірою обличчя й тіла. Шкіра — це ваша «візитка». Чиста здорова шкіра завжди приваблює та створює позитивний імідж.

Мільйони людей у всьому світі оцінили ефект найвідомішого продукту НОРВЕЗЬКОЇ ФОРМУЛИ — КРЕМУ ДЛЯ РУК, рекомендованого дерматологами (www.neutrogena.com). Якщо шкіра ваших рук суха та потріскана, почервоніла та лущиться, якщо вона зазнає впливу холоду, вітру, надмірного сонячного опромінення, концентрована формула КРЕМУ ДЛЯ РУК допоможе вам вже після першого використання. Щоденне застосування захистить шкіру від сухості, особливо при впливі несприятливих факторів.

У разі появи тріщин на шкірі ніг скористайтеся спеціальним КРЕМОМ ДЛЯ НІГ ПРОТИ ТРІЩИН, який нормалізує стан шкіри та зробить її гладенькою на тривалий час.

Загрубіла шкіра ніг пом’якшиться, а мозолі зникнуть при застосуванні спеціально розробленого торговою маркою «Neutrogena» КРЕМУ ДЛЯ НІГ ПРОТИ МОЗОЛІВ. У разі ж сухої та потрісканої шкіри ніг кращим позбавленням від проблеми буде використання крему, що так і називається — КРЕМ ДЛЯ СУХОЇ ТА ПОТРІСКАНОЇ ШКІРИ.

Серед продуктів для догляду за шкірою тіла лінії НОРВЕЗЬКА ФОРМУЛА — ЕМУЛЬСІЯ ДЛЯ ТІЛА та ЛОСЬЙОН ДЛЯ ТІЛА. Вони швидко та надійно позбавлять шкіру тіла від зневоднення, сухості, лущення та почервоніння.

На шкіру обличчя часто негативно впливають вітер, холод, надмірне сонячне опромінення тощо. Саме для такої шкіри спеціально створено ДЕННИЙ та НІЧНИЙ ЗВОЛОЖУВАЛЬНИЙ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ. Ці креми містять «активну сою», виготовлену за технологією Total Soy торгової марки «Neutrogena». Починаючи з 1997 р. дослідники лабораторій «Neutrogena» виявили низку косметичних властивостей соєвих бобів: вони можуть зменшувати вираженість гіперпігментації, у тому числі вікової, запобігати та зменшувати її інтенсивність, а також сприяють уповільненню росту волосся, пом’якшують та заспокоюють шкіру, вирівнюють колір обличчя.

Грунтуючись на цих властивостях, «Neutrogena» розробила технологію Total Soy — виготовлення соєвого молока, екстрагованого із соєвих бобів природним шляхом за ексклюзивною технологією (без застосування високих температур та хімічного екстрагування), розробленою компанією «Johnson & Johnson». Завдяки цьому інгредієнти соєвого молока представлені в активній формі.

Губи — особливо ніжна частина обличчя, дуже чутлива до холоду та інших факторів навколишнього середовища, вплив яких може призводити до появи тріщин. БАЛЬЗАМ ДЛЯ ГУБ — засіб, що відновить нормальний стан шкіри губ, дбайливо зволожить, надасть їй м’якості та ніжності.

Очищення шкіри — важливий щоденний елемент догляду за нею. Для зручності очищення шкіри від щоденного забруднення, макіяжу тощо «Neutrogena» створила ОЧИЩУВАЛЬНІ СЕРВЕТКИ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З ЕФЕКТОМ ЗВОЛОЖЕННЯ, ЛОСЬЙОН ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ ОБЛИЧЧЯ ТА ШКІРИ НАВКОЛО ОЧЕЙ, ГЕЛЬ ДЛЯ ВМИВАННЯ ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ. Вони очищують, тонізують та зволожують шкіру. Їх регулярне використання сприяє завжди здоровому стану вашої шкіри.?o

З питань придбання продукції «Neutrogena» звертайтеся
за тел.: (044) 426-56-58

Дмитро Гуцало

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті