Майстер клас від «Ей енд Ді». Рекомендації щодо вибору вимірювача артеріального тиску

Цифрові вимірювачі артеріального тиску активно завойовують український ринок, вони популярні, їх запитують в аптеках. Бездоганну репутацію мають тонометри японської компанії «Ей енд Ді» — вони зручні, прості в користуванні та мають доступну ціну. Майстер-клас від «Ей енд Ді Україна» створено для великої армії працівників аптек — для тих, хто не має змоги зустрітися з представниками компанії, і для тих, хто допомагає і рятує не одне покоління наших громадян, для тих, хто є для них справжнім домашнім лікарем.

Допомогти покупцеві вибрати вірного помічника-рятівника — непросте завдання. Якщо до вас прийшов покупець, який хоче придбати тонометр, слід поставити йому кілька запитань, вкрай важливих для правильного вибору, наприклад такі:

1. Скільки років людині, яка буде користуватися приладом?

Прилад з манжетою на плече — це універсальне рішення для пацієнтів будь-якого віку. Він підійде і для сімейного користування, і для робочого колективу, де працюють люди різних вікових категорій. На жаль, найбільш зручні та привабливі тонометри на зап’ястя мають деякі обмеження у використанні, зокрема, наявність виражених змін стінок судин і порушення периферичного кровообігу (атеросклероз, діабет тощо), особливо характерні для людей літнього віку. Тому, якщо користувач старше 50 років, краще порекомендувати моделі з манжетою на плече: напівавтоматичні — UA-604, UA-704, UA-705, UA-803 чи автоматичні — UA-668, UA-767, UA-777, UA-774, UA-787, UA-877. Вони мають однаково високу точність, при цьому автомати приваблюють комфортністю, а напівавтомати — економічністю. Для вимірювання артеріального тиску у дітей в основному використовують напівавтоматичні моделі зі спеціальною дитячою манжетою, яку можна замовити в наших сервісних центрах.

Майстер клас від «Ей енд Ді» Рекомендації щодо вибору вимірювача артеріального тиску

2. Чи страждає людина, яка буде користуватися приладом, на якусь форму кардіоаритмії, якщо так, то яку?

Якщо раніше наявність будь-якої форми аритмії унеможливлювала використання цифрового вимірювача, то з появою тонометрів «Ей енд Ді» нового покоління з індикатором аритмії цю проблему було вичерпано. Нововведення дозволяє виявити та зафіксувати порушення серцевого ритму, про що просигналізує спеціальний символ на дисплеї. Таку функцію мають напівавтомати — UA-704, UA-705, UA-803, автомати на плече — UA-777, UA-774, UA-787, UA-877, автомати на зап’ястя — UB-322, UB-402, UB-403. Протипоказанням до використання цифрових приладів є лише миготлива аритмія — це єдиний випадок, коли дійсно необхідний тільки механічний тонометр.

3. Скільки ви готові витратити на покупку?

Сподіваємося, що нова цінова політика компанії зробить електронні тонометри «Ей енд Ді» справді народними. Наприклад, модель UA-604 вже може конкурувати за ціною з механічними тонометрами — з цього року вона коштує в аптеках від 120 грн.! Модельний ряд тонометрів «Ей енд Ді» дозволить підібрати прилад «на будь-який гаманець». Ціна моделі залежить від набору додаткових функцій, аксесуарів, дизайну, але про це вже у наступній публікації… o

Для отримання додаткової
інформації або для замовлення консультацій для
співробітників аптек телефонуйте: (044) 501-42-36
або пишіть: «Ей енд Ді Україна»,
01011, Київ, вул. Кутузова, 8, офіс 115.
З великою повагою до Вас та Вашої
самовідданої і благородної праці
компанія «Ей енд Ді Україна»

За матеріалами компанії «Ей енд Ді Україна»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті