Шампунь T-GEL® позбавляє від лупи за 1 раз 22 984 T-GEL

Лупа — неприємність, знайома кожному з нас. При її появі ми відчуваємо себе невпевнено і намагаємося щонайшвидше позбавитися від неї. Експерименти з різноманітними народними методами зазвичай закінчуються безрезультатно і кожна небайдужа до своєї зовнішності людина починає шукати засіб, що справді допоможе позбавитися від неприєм­них лусочок на комірі. І врешті-решт дорога приведе її у вашу аптеку.

Шампунь T/Gel Сьогодні в асортименті кожної аптеки є лікувальні шампуні від лупи. Зазвичай вони ефективно позбавляють від цієї проблеми, але мають мінус — незадовільні косметичні властивості. Для сучасних людей це дуже важливо, оскільки відмінний зовнішній вигляд відіграє важливу роль для кожної людини як в особистому, так і в суспільному житті.

Лабораторії «Neutrogena» — визнані у світі лідери з виробництва засобів по догляду за шкірою та волоссям, рекомендованих дерматологами, — пропонують чотири види шампунів T/Gel® від «Neutrogena», що не тільки позбавляють від лупи, але  й  роблять волосся гарним, блискучим та  слухняним. Один із них може виявитися найкращим саме для Вас.

Дерматологи рекомендують засоби «Neutrogena», тому що вони дієві. В основі всієї продукції компанії — клінічно перевірені компоненти, використання яких дозволяє ефективно усувати будь-які проблеми шкіри, забезпечуючи її красу та здоров’я.

До того ж засоби «Neutrogena» не лише ефективні, а й приємні у застосуванні.

T/Gel® Високоефективний шампунь проти лупи позбавляє від лупи за 1 раз! Містить Neutar® (Ньютар) — розчинений екстракт дьогтю (еквівалент 0,5% дьогтю). Показаннями до його застосування є лупа, псоріаз, себорейний дерматит, проявами яких часто є свербіж, лущення, почервоніння шкіри голови. Ньютар, на відміну від чистого дьогтю, ефективніше стримує характерне для лупи надмірне оновлення клітин, не робить волосся важким та має відмінні косметичні властивості: робить волосся м’яким, сяючим та слухняним. T/Gel® Високоефективний шампунь проти лупи клінічно перевірений та рекомендований дерматологами.

Шампунь можна використовувати щодня, до поліпшення стану. Для закріплення ефекту миття можна повторити двічі на тиждень. Застосовують його так: невелику кількість шампуню масажними рухами наносять на мокре волосся, на декілька хвилин залишають, потім змивають. Цю процедуру потрібно повторити ще раз, після чого слід ретельно промити волосся.

T/Gel® Шампунь проти лупи для нормального/жирного волосся та T/Gel® Шампунь проти лупи для нормального/сухого волосся застосовується при лупі у пацієнтів із відповідними типами волосся. Він ефективно усуває лупу, свербіж, почервоніння шкіри голови, виявляє протигрибкову дію, видаляє надлишки жиру, омертвілі клітини та повертає волоссю чистоту та свіжість. Частота його використання — 3–4 рази на тиждень до усунення симптомів.

T/Gel® Шампунь для сухої та подразненої шкіри голови застосовують у пацієнтів із відповідним типом волосся. Цей шампунь усуває лущення, видаляє омертвілі клітини та відновлює баланс мікрофлори шкіри голови. Делікатна миюча основа ніжно очищує шкіру, робить волосся м’яким та слухняним, сприяє його укладці. Шампунь не містить парфумів та барвників і підходить для щоденного використання. o

З питань придбання продукції «Neutrogena» звертайтеся за тел.: (044) 426-56-58.

Дмитро Гуцало

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті