З Новим 2014 роком та Різдвом Христовим!

Шановні колеги й друзі!Тетяна Бахтеєва, голова Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я, доктор медичних наук, заслужений лікар України

Щиро вітаю всіх учасників фармацевтичного ринку України з Новим роком! Переконана, що в Новому році наші плани й задуми здійсняться, і ми підкоримо нові висоти в реформуванні галузі охорони здоров’я в цілому та фармації зокрема. Дякую Вам за конструктивне співробітництво й розуміння.

Напередодні Нового року ми згадуємо, що було зроблено за попередній рік, аналізуємо помилки, намагаємося забути прикрі моменти, радіємо успіхам, будуємо оптимістичні плани на майбутнє та загадуємо бажання.

Бажаю, щоб у Вашому житті й житті Ваших близьких завжди було місце для оптимізму, віри в успіх.

Нехай 2014 рік буде для Вас щедрим, відкриє нові горизонти, примножить оптимізм і сили, а плідна праця принесе успіх та процвітання нашій державі й усім її громаданям.

Зі святами Вас, міцного здоров’я, успіхів і добра!

Я завжди поруч із Вами.

З повагою
Тетяна Бахтеєва,
голова Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я, доктор медичних наук, заслужений лікар України

Дорогі колеги!Володимир Дудка, народний депутат України, голова підкомітету з питань законодавчого забезпечення запровадження обов’язкового медичного страхування Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я

За кілька днів відійде в минуле 2013 рік. Він був різним: деякі прагнення та плани втілено в життя, а деякі — ні. Багато у чому ми досягли успіху, але окремі завдання чекають вирішення в майбутньому.

Нехай надія й віра в свої сили надихає Вас на втілення найзаповітніших мрій, нехай збудеться все задумане. Зустрічаючи Новий рік, побажаємо один одному Любові та Віри. Віри в себе, процвітання фармацевтичній галузі й нашій країні в цілому.

Тож щиро дякую всім працівникам фармацевтичної галузі України за розуміння, працелюбність, проявлені в щоденній праці на благо людей! Я бажаю Вам та членам Ваших сімей міцного здоров’я, щастя, родинного тепла й затишку.

З глибокою повагою
Володимир Дудка,
народний депутат України, голова підкомітету з питань законодавчого забезпечення запровадження обов’язкового медичного страхування Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я

Шановні співвітчизники!Андрій Шипко, народний депутат України, голова підкомітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення розвитку фармації

Прийміть найщиріші вітання з нагоди світлих зимових свят — Нового 2014 року і Різдва Христового!

Новий рік — одне з найрадісніших та довгоочікуваних свят календаря. Та й не буває Нового року без мрій і сподівань. Тож хай справдяться вони сповна — в домівках і родинах, у суспільстві та державі.

Нехай мудрість і працьовитість, які притаманні народу України, високо піднесуть над ним новорічну зорю щастя, благополуччя і змін на краще.

Нехай запанують турбота про людину праці та повага до кожного із вас!

Успіхів усім у житті, прихильності від долі, любові — від тих, хто поруч!

Хай постійно зігріває всіх Віра, підтримує Надія, надихає Любов!

З повагою,
Андрій Шипко,
народний депутат України,
голова підкомітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення розвитку фармації

Дорогі друзі!Святослав Ханенко, голова підкомітету з питань законодавчого забезпечення реформування системи охорони здоров’я, медичної освіти та науки Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я

Від щирого серця вітаю Вас з наступаючим Новим 2014 роком та Різдвом Христовим!

Йде в історію ще один рік напруженої боротьби українського народу з новими викликами на шляху незалежності нашої Вітчизни, подолання непростих економічних, соціальних і політичних проблем, утвердження принципу верховенства права, поваги до людської гідності, прав і свобод людини.

Новий рік — це рік нових можливостей, випробувань і очікувань.

Бажаю, щоб кожен день був наповнений міцним здоров’ям, відчуттям щасливої долі, душевного спокою та наснаги.

Нехай чарівність Новорічної ночі, тайна коляди та божественні миттєвості Різдва дарують Вам життєву силу і натхнення на добрі справи, здійснення всіх задумів та сподівань, професійних досягнень і творчих здобутків.

Веселих Вам свят, смачної куті й щасливого Нового року!

Святослав Ханенко,
голова підкомітету з питань законодавчого забезпечення реформування системи охорони здоров’я, медичної освіти та науки Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я

Шановні колеги, дорогі друзі!Раїса Богатирьова, міністр охорони здоров’я України

Дивовижні та завжди довгоочікувані свята — Новий рік та Різдво Христове — вже поруч. Нехай ці вісники оновлення, мрій і сподівань принесуть добро, мир та достаток.

Від щирого серця бажаю фармацевтам, провізорам — усім, хто задіяний у цій галузі, — невгасимої творчої наснаги, здійснення мрій і реалізації всіх задумів. Хай Новий рік принесе Вам нові досягнення, нові враження, нові успіхи, творчі дерзання й злети. Бажаю Вам, Вашим колективам і родинам бути здоровими та щасливими, життєрадісними й усміхненими. Нехай розквітає Україна, зростає добробут Ваш та Ваших сімей.

Нам усім у цей непростий час потрібні мудрість і терпіння, взаємоповага та впевненість у кращому майбутньому. Тому напередодні Новорічних свят щиро зичу Вам наснаги та впевненості, миру й злагоди.

Раїса Богатирьова,
міністр охорони здоров’я України

Шановні колеги!Олексій Соловйов, голова Державної служби України з лікарських засобів

Прийміть сердечні вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Новорічні свята — особливі для кожного з нас. Так уже традиційно склалося, що у ці дні ми підбиваємо підсумки року минулого, аналізуємо перемоги та досягнення. Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2013 рік було прожито недарма.

Державна служба України з лікарських засобів доклала максимум зусиль задля поліпшення здоров’я людей та забезпечення населення нашої країни якісними й безпечними препаратами. Запровадження обов’язкової сертифікації на відповідність вимогам GMP не тільки вітчизняних, а й зарубіжних препаратів гарантують українським громадянам доступ до ліків європейської якості, а впровадження в практику автоматизованої системи відстеження лікарських засобів в обігу дозволить унеможливити потрапляння фальсифікованих медикаментів у легальну мережу.

Нехай у наступному році на Вас чекають нові перспективи, життєвий успіх, добробут та процвітання! Бажаємо Вам міцного здоров’я, щирого кохання, фінансового підйому, сонячного настрою та радості від кожного нового дня! Нехай Новорічні свята подарують Вам радість, гарний настрій та здійснення всіх бажань!

З повагою
Олексій Соловйов,
голова Державної служби України з лікарських засобів

Дорогі колеги!Олена Нагорна, генеральний директор ДП «Державний експертний центр» МОЗ України

Час нестримно летить вперед, і нарешті 2013 рік підходить до свого завершення. Новий рік — особливе свято для кожної людини, родини, оскільки воно пов’язане з новими надіями. Ми будуємо плани, визначаємо цілі на наступний рік. І щиро віримо в те, що обов’язково їх досягнемо. Бажаю, щоб 2014 рік виправдав Ваші сподівання і дозволив втілити у життя амбітні плани.

Нехай він привнесе в наше життя більше гармонії, тепла, розуміння з боку близьких людей, друзів! Нехай кожен день цього року розкриє перед Вами ще більші горизонти і додасть оптимізму, а світле свято Різдва Христового наповнить нас вірою, надією, любов’ю і всепрощенням — всім кращим і чистим, про що ми мріємо, і чого бажаємо нашим дітям!

Родинного спокою, веселих свят та здійснення мрій у Новому році!

З повагою
Олена Нагорна,
генеральний директор ДП «Державний експертний центр» МОЗ України

Шановні колеги!Валентин Черних, ректор Національного фармацевтичного університету, професор, член-кореспондент НАН України

Новорічні свята — це надзвичайні дні. Із дитинства ми поєднуємо разом відчуття свята, пухнастий сніг, запах ялинки і чарівну ніч, коли новорічними ліхтариками висвічується нескінченна дорога наших мрій, і ми щиро сподіваємося на диво. Так уже традиційно склалося, що у ці дні, перегортаючи сторінку календаря, ми підбиваємо підсумки року минулого, аналізуємо перемоги та досягнення, плануємо майбутнє.

2013 рік був непростим, однак подарував радість творчої праці, яка стала часткою наших спільних добрих справ, збагатив кожного професійним і життєвим досвідом, дав можливість розвитку та щоденного дружнього спілкування, приніс багато значущих подій і реальних здобутків. Кожен з нас зробив багато інвестицій у нашу спільну справу і має надію, що в наступному році продовжить успішні починання. І якщо рік, що завершується, мав іноді присмак гіркоти нездійснених сподівань, то нехай він розтане, як тане сніжинка.

Настає 2014 рік — рік, у якому не існуватиме перешкод у вирішенні будь-яких завдань, варто просто вірити у це. Зустрічаючи Новий рік, побажаймо один одному віри в себе й процвітання нашій країні. Поділимося найдорожчим — любов’ю і теплом сердець, увагою й турботою. Нехай Новий рік подарує кожному мир, спокій, справедливість та здоров’я, впевненість у завтрашньому дні. Нехай улюблена робота приносить задоволення, нові знання і досягнення цілей. Нехай примножуються звершення!

З Новим роком!

Валентин Черних,
ректор Національного фармацевтичного університету, професор, член-кореспондент НАН України

Дорогие друзья и коллеги!Александр Гудзенко, заслуженный работник здравоохранения Украины, заведующий кафедрой технологии лекарств, организации и экономики фармации Луганского государственного медицинского университета

От всего сердца поздравляю Вас с замечательными семейными праздниками — Новым годом и Рождеством Христовым

Пусть все, что Вас радовало в 2013 году, обязательно найдет продолжение в наступающем. Оставьте в старом году все невзгоды и верьте, что 2014 год станет периодом новых свершений и побед.

От всего сердца желаю Вам в Новом году ярких впечатлений и незабываемых встреч, долгожданных побед и приятных сюрпризов, несокрушимости силы духа и крепости здоровья, семейного уюта и общественного благосостояния. Пусть судьба улыбается Вам, а успех спешит навстречу! Счастливого Нового года и веселого Рождества!

С уважением
Александр Гудзенко,
заслуженный работник здравоохранения Украины, заведующий кафедрой технологии лекарств, организации и экономики фармации Луганского государственного медицинского университета

Шановні друзі!Віктор Чумак, радник міністра охорони здоров’

Щиро вітаю всіх з Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай Ваші серця будуть зігріті любов’ю й теплом, домівки повняться добром, радістю і Божим благословенням, а очі світяться щастям. Нехай з останніми хвилинами старого року Вас покинуть турботи та негаразди, а Новий 2014 рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги.

Бажаю, щоб Різдвяна зірка запалила у Ваших серцях вогонь віри й любові, надії та оптимізму, наснаги і невичерпної енергії!

Віктор Чумак,
радник міністра охорони здоров’я

Уважаемые фармацевты!Татьяна Котляр, председатель Общественного совета при Государственной службе Украины по лекарственным средствам

Примите искренние поздравления с наступающим Новым годом и Рождеством Христовым! В эти радостные и необычные дни желаю Вам творческого вдохновения, уверенности и оптимизма.

Пусть все события нового года будут благоприятными для Вас, а неурядицы обходят стороной. Желаю Вам радости и мира, терпения и милосердия, здоровья и благосостояния. Будьте счастливы!

Татьяна Котляр,
председатель Общественного совета при Государственной службе Украины по лекарственным средствам

Дорогі колеги!Петро Багрій, президент Асоціації «Виробники ліків України»

Від Асоціації «Виробники ліків України» прийміть найщиріші вітання й найкращі побажання з нагоди Нового року та Різдва Христового!

Бажаємо, щоб 2014 рік став щедрим на плідну працю та високі професійні досягнення, був успішним для нашої держави й кожної української родини.

Нехай чарівні новорічні дзвони і різдвяні колядки наповнять рік прийдешній та Ваше життя мудрими рішеннями, творчими успіхами та необмеженими можливостями.

Міцного здоров’я, духовної наснаги і щедрих достатків Вам у наступному році!

З повагою
Петро Багрій,
президент Асоціації «Виробники ліків України»

Вельмишановні колеги, друзі!Валерій Печаєв, президент Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України, член Колегії МОЗ України

Новорічні свята завжди були символом родинного затишку, приємних дитячих спогадів. У ці дні наші оселі сповнені радістю, світлом, теплом, добрими сподіваннями, і всі чекають на диво.

Бажаю, щоб Новий рік був щедрим на цікаві задуми та творчі успіхи, приніс нові перемоги, впевненість у правильність обраної мети й енергію для її досягнення, здійснення найзаповітніших мрій і сподівань, родинного затишку, тепла, миру, злагоди й добробуту, щоб удача ніколи не підводила й легко вирішувалися будь-які справи!

З Новим 2014 роком Вас, і нехай він принесе достаток, стабільність та процвітання.

З повагою
Валерій Печаєв,
президент Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України, член Колегії МОЗ України

Дорогі друзі!Михайло Пасічник, президент Всеукраїнської громадської організації «Аптечна професійна асоціація України»

Дозвольте сердечно привітати Вас з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай ці свята принесуть Вам і Вашим близьким добробут та благополуччя, злагоду, взаєморозуміння, добро, мир і достаток, щирих друзів та партнерів.

Напередодні Нового року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково здійсняться. Нехай майбутній рік виправдає Ваші надії й прагнення.

Бажаю Вам міцного здоров’я, творчого натхнення, здійснення Ваших професійних планів, особистих бажань, а також усіх задумів. Поваги й любові від рідних і близьких Вам людей, щасливих і пам’ятних подій!

Михайло Пасічник,
президент Всеукраїнської громадської організації «Аптечна професійна асоціація України»

С Новым годом и Рождеством Христовым!Тамара Литвиненкова, председатель правления общественной организации «Фармацевтическая ассоциация Днепропетровской области»

На пороге Новый 2014 год!

Желаю Вам оставаться такими же настоящими и преданными своему делу специалистами, обеспечивая благосо­стояние и процветание отечественного фармацевтического рынка и нашей большой Украины!

Пусть в Ваших домах всегда приумножается радость, они будут полны праздничным настроением и сияющими улыбками. Пусть прекрасные зимние праздники принесут мир, покой и согласие, уверенность в будущем. Желаю Вам крепкого здоровья, успехов, достатка и благополучия, хорошего настроения и любви! Пусть в Вашей жизни господствуют гармония и удача! С Новым годом! С новым счастьем!

Тамара Литвиненкова,
председатель правления общественной организации «Фармацевтическая ассоциация Днепропетровской области»

Дорогі друзі, шановні колеги!Олег Клімов, генеральний директор КП «Фармація» (м. Київ).

Сердечно вітаю Вас з Новим роком і Різдвом Христовим, на котрі щороку чекаємо, як і колись, у дитинстві, сповнені надій та кращих бажань!

Рік, що минає, був нелегким — як для всієї країни, так і для кожного її громадянина зокрема. На нашу долю випали серйозні випробування, ми стали свідками та учасниками непростих, історично важливих подій, які вкотре засвідчили споконвічне прагнення українців жити вільно, мирно, єдиною родиною торувати тернисті шляхи й сягати найвищих вершин!

Нині, напередодні Нового року, бажаю усім людям доброї волі здоров’я й довголіття, благополуччя й сімейної злагоди!

Нехай проблеми й негаразди залишаться у старому, 2013 році, а 2014 рік, який уже на порозі, хай буде щедрим на добрі, радісні події, відкриє для України гарні перспективи, збереже й зміцнить дух і єдність народу! А Різдво Христове нехай благословить нас на нові звершення, примножить віру в щасливе майбутнє, подарує всім душевну рівновагу, наповнить серця світлими почуттями!

Успіхів Вам і удачі в усіх шляхетних починаннях!

З повагою
Олег Клімов,
генеральний директор КП «Фармація» (м. Київ).

Виктор Бабасиньян, генеральный директор КП «Луганская областная «Фармация» С Новым годом и Рождеством, уважаемые коллеги!

Пусть каждый день наступающего 2014 года станет чистой страницей для больших возможностей, мудрых решений, добрых дел и заслуженных успехов.

Крепкого здоровья, радости и благополучия Вам и дорогим Вам людям.

С уважением
Виктор Бабасиньян,
генеральный директор
КП «Луганская областная «Фармация»

Шановні колеги!Людмила Горюнова, голова правління Київської обласної асоціації аптечних працівників

Для кожного з нас Новий рік є своєрідним моментом істини, коли ми замислюємося над тим, чого вдалося досягти, ми прагнемо, щоб рік прийдешній став для нас і наших рідних щасливим й успішним.

Від імені Київської обласної асоціації аптечних працівників бажаю Вам і Вашим родинам в Новому році любові, злагоди, взаєморозуміння, добробуту та здійснення найзаповітніших мрій. Тож нехай казкове сяйво Божої зорі принесе у Ваші оселі чарівну атмосферу добра, радості та благодаті.

З повагою
Людмила Горюнова,
голова правління Київської обласної асоціації аптечних працівників

Юрій Ульшин, перший заступник голови правління Полтавської обласної громадської організації «Асоціація працівників фармацевтичної галузі»Шановна фармацевтична громадо!

Сердечно вітаю Вас з наступаючим 2014 роком та Різдвом Христовим! Нехай Новий рік зігріє Вас душевним теплом коханих та близьких людей, подарує посмішки колег і підтримку ділових партнерів. Вірю, що професіоналізм і активна громадянська позиція зможуть об’єднати нас, і фармацевтична галузь України отримає підтримку держави, можливість для стабільної роботи й прогресивного розвитку.

Бажаю Вам і Вашим родинам здоров’я, щастя, достатку! З новими надіями, з новими звершеннями, з новим благополуччям.

Веселого Нового року та Різдва!

З глибокою повагою
Юрій Ульшин,
перший заступник голови правління Полтавської обласної громадської організації «Асоціація працівників фармацевтичної галузі»

Дорогі друзі! Вельмишановні колеги!Костянтин Косяченко, радник міністра охорони здоров’я України, голова Спілки працівників фармації, доктор фармацевтичних наук

Від щирого серця вітаємо Вас з Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаємо, щоб Ваші мрії збувалися! Нехай усі негаразди залишаються у старому році, а Новий рік принесе лише позитивні емоції. Рік, що закінчується, був непростим у професійному сенсі. Разом з тим ми стали сильнішими й досвідченішими. А наш професійний досвід — це здоров’я тисяч українців. То ж бажаємо Вам у новому році нових професійних звершень, нехай у Ваших сім’ях буде достаток, любов та здоров’я.

З повагою
Костянтин Косяченко,
радник міністра охорони здоров’я України, голова Спілки працівників фармації, доктор фармацевтичних наук

Вельмишановні друзі!Олена Пруднікова, голова Миколаївської обласної фармацевтичної асоціації «ФармРада»

З нагоди Нового року і світлого свята Різдва Христового прийміть вітання та побажання міцного здоров’я, щастя, здійснення найзаповітніших бажань, радості й благополуччя у всіх добрих справах.

На порозі 2014 рік. Сподіваюся, що він буде благодатним для України й для кожного з нас, принесе благополуччя й впевненість у завтрашньому дні. Нехай незмінні духовні цінності нашого народу — мудрість, поміркованість, оптимізм та працьовитість — стануть запорукою того, що ми гідно подолаємо всі труднощі й негаразди.

З наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

Олена Пруднікова,
голова Миколаївської обласної фармацевтичної асоціації «ФармРада»

Шановні колеги, дорогі друзі!Асоціація «Оператори ринку медичних виробів»

Прийміть найщиріші й сердечні вітання з нагоди наступаючого Нового 2014 року!

Ми можемо впевнено сказати, що 2013 рік зробив свій вклад в історію вітчизняної охорони здоров’я, створивши міцний базис для її подальшого розвитку.

Асоціація «Оператори ринку медичних виробів» бажає Вам здоров’я, благополуччя, успіхів у всіх починаннях, гарного настрою і всього найкращого Вашим близьким.

Нехай у Ваших домівках завжди панують мир, тепло і взаєморозуміння.

З Новим роком!

Асоціація «Оператори ринку медичних виробів»

Уважаемые коллеги!Ассоциация представителей международных фармацевтических производителей «AIPM Ukraine»

Ассоциация представителей международных фармацевтических производителей «AIPM Ukraine» поздравляет Вас с наступающими праздниками — Новым годом и Рождеством Христовым!

Надежность, стабильность и процветание — залог успеха нашего сотрудничества! Пусть кропотливый и упорный труд каждого сохраняет жизнь и здоровье людей, а наступающий год будет насыщен новыми планами, творческими идеями, хорошими новостями и финансовыми успехами!

Ассоциация желает всем огромного счастья, побольше светлых дней, воплощения самых смелых и грандиозных планов, успешного бизнеса и, конечно же, крепкого здоровья.

Пусть удача сопутствует Вам во всех начинаниях!

Ассоциация представителей международных фармацевтических производителей «AIPM Ukraine»

Шановні колеги!Колектив Європейської Бізнес Асоціації

Ось і настає Новий 2014 рік. Ми хочемо привітати Вас з Різдвом Христовим та Новим роком!

Нехай радість наповнює Ваші домівки, успіх та везіння супроводжують Вас, а любов ніколи не проходить!

Щастя Вам, любові, душевного тепла та спрямування всіх Ваших думок на добро!

Колектив Європейської Бізнес Асоціації

Уважаемые коллеги!Всеукраинская общественная организация «Фармацевтическая Ассоциация «ФАРМУКРАИНА»

Еще один год, полный надежд и тревог, уходит в прошлое. Еще одна Рождественская звезда восходит над землей, возвещая нам о приходе светлых праздников — Нового года и Рождества Христова.

От всего сердца поздравляем Вас с этими долгожданными праздниками, любимыми нами с детства, наполненными светом общей радости, веселья, ожидания чуда и сказки, душевного тепла и надежды.

От всей души желаем Вам большого счастья, крепкого здоровья, добра и радости, верных друзей и близких людей рядом. Пусть грядущий год оправдает Ваши надежды и стремления, принесет достаток в Ваши семьи. Пусть царят в Ваших домах мир, взаимопонимание и любовь.

С Новым годом и Рождеством Христовым!

Всеукраинская общественная организация «Фармацевтическая Ассоциация «ФАРМУКРАИНА»

Вельмишановні друзі, колеги!Асоціація виробників інноваційних ліків «АПРАД»

З нагоди Нового 2014 року і світлого свята Різдва Христового прийміть найщиріші вітання від Асоціації виробників інноваційних ліків «АПРАД». Напередодні Нового року прийнято загадувати бажання й вірити, що вони обов’язково здійсняться. Адже Новорічні свята завжди сповнені певною чарівністю, урочистим піднесенням і сміливими очікуваннями.

Тож від усієї душі зичимо Вам у Новому році великого людського щастя, міцного здоров’я, добра й радості, вірних друзів та надійних партнерів. Нехай прийдешній рік виправдає Ваші сподівання й прагнення, принесе достаток і добробут у Ваші сім’ї, а в домівках запанує мир, взаєморозуміння і любов. Нехай надія й віра в себе й свої сили надихає Вас на втілення найсміливіших планів.

З наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

Асоціація виробників інноваційних ліків «АПРАД»

Іван Сорока, радник міністра охорони здоров’я, президент медичного клубу, заслужений працівник охорони здоров’я УкраїниШановні колеги, друзі та партнери!

Щиро вітаю Вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Сподіваюся, що Ви зустрічаєте свята з новими здобутками й далекосяжними планами. Нехай Новий рік та Різдво Христове принесуть у Ваші домівки веселий настрій і надію. Нехай магічна чарівність цих свят проявиться у посмішках Ваших близьких, урочистих вітаннях, особливій теплоті, радощах, які створюють дивовижне відчуття добробуту, злагоди і щастя.

Нехай забудуться старі образи, відкривши дорогу для нової дружби і любові, а улюблена робота принесе задоволення, нові знання й звершення.

Нехай зірки світять яскравіше, а сонце освітлює шлях, повний райдужних надій, радісних подій і подорожей.

Нехай кожна людина знайде цього року своє щастя.

Зичу всім здоров’я, здійснення бажань і надій, успіхів у справах, щоб кожен день був наповнений мудрістю, яка допоможе здолати всі негаразди. Щиро бажаю радості, любові, достатку в домі, щасливої та щедрої долі, а впевненість у завтрашньому дні нехай завжди наповнює Ваші серця!

Щасливого Нового року та веселого Різдва!

З повагою Іван Сорока,
радник міністра охорони здоров’я,
президент медичного клубу, заслужений працівник охорони здоров’я України

Дорогие коллеги, друзья, читатели!Коллектив редакции «Еженедельника АПТЕКА»

Уходящий год Змеи должен был, по прогнозам астрологов, принести неожиданные изменения, нестабильность и усилить стремление к переменам. Похоже, прогнозы сбываются. Наступающий год Лошади, согласно древнему китайскому календарю, принесет напористость и динамизм, сочетание расчетливости и огненной страсти. Это тот период, когда от расчетов и наблюдений переходят к делу.

Редакция «Еженедельника АПТЕКА» от всей души поздравляет всех участников фармацевтического рынка с Новым годом и Рождеством Христовым!

Желаем всем домашнего уюта и тепла, ведь Лошадь — добродушное животное, которое сильно привязано к дому и семье. Пусть Синяя Лошадка — символ 2014 года — принесет Вам удачу и везенье. Пусть доброта поселится в сердце каждого в Новом году, а его символ подарит всем золотую подкову на счастье!

Коллектив редакции
«Еженедельника АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Ira 24.12.2013 5:23
Спасибо!!! Всех работников фармотрасли с праздником и наилучшими пожеланиями в 2014 году.

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті