Компанія «БаДМ» успішно впроваджує належну практику дистриб’юції в усіх регіонах України

Колектив компанії «БаДМ» від щирого серця вітає усіх своїх партнерів з Різдвяними та Новорічними святами. Нехай 2014 рік виправдає усі ваші надії та сподівання, надасть сил та натхнення для втілення задуманого в життя, наповнить ваші оселі любов’ю, щастям та благополуччям!

Підводячи підсумки 2013 р., колектив ТОВ «БаДМ» з гордістю повідомляє партнерам, що компанія «БаДМ» успішно впроваджує вимоги світових стандартів, охоплюючи всі регіони України. У 2013 р. вже вчетверте компанія перемогла у щорічному конкурсі професіоналів фармацевтичної галузі «Панацея» в номінації «Дистриб’ютор року» та успішно пройшла перевірку 5 аптечних складів підприємства на відповідність системи управління якістю вимогам належної практики дистриб’юції (Good Distribution Practice — GDP).ТОВ «БаДМ»

Ці досягнення стали можливими завдяки тому, що вже не перший рік підприємство активно працює над втіленням та покращенням вже впровад­жених вимог світових стандартів з питань всеохоп­люючого управління якістю, в основі якого є збалансоване задоволення всіх зацікавлених сторін (споживачів, постачальників, працівників, засновників та суспільства в цілому).

Здоров’я людини — велика відповідальність. Cаме тому, піклуючись про здоров’я нації, компанія «БаДМ» йде вперед, не зупиняючись на досягнутому, та продовжує підвищувати рівень сервісу, вдосконалювати систему управління якістю.

Перший сертифікат на відповідність вимогам GDP був отриманий ТОВ «БаДМ» у квітні 2012 р. на аптечний склад №1 «РЦ-Панікахи» (Дніпропетровськ), але компанія, поставивши собі за мету підтвердити однаково високий рівень управління якістю у всіх регіонах країни, продовжила цей шлях і в 2013 р.

ТОВ «БаДМ»

Протягом 2013 р. фахівцями Державної служби України з лікарських засобів було перевірено 5 аптечних складів ТОВ «БаДМ» — у Полтаві (АС № 12), Дніпропетровську (АС № 1), Кривому Розі (АС № 4), Сімферополі (АС № 1) та Львові (АС № 3). За результатами перевірок аптечні склади отримали сертифікати відповідності вимогам GDP.

Сертифікація на відповідність вимогам GDP усіх аптечних складів підприємства — це наша мета, яка, в першу чергу, гарантує якість продукції та надійність нашої компанії як клієнтам, так і постачальникам, а також підтверджує дотримання керівництвом ТОВ «БаДМ» напрямку, визначеного в МІСІЇ та ФІЛОСОФІЇ компанії: турбота про здоров’я нації шляхом забезпечення населення України гарантовано якісною продукцією, надання сервісу високого рівня, орієнтація на взаємовигідне та довготривале співробітництво з постачальниками, клієнтами та працівниками компанії.

Якісні ліки — здорова нація!

Ми працюємо для Вас!

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті