Вітаємо жінок з 8 Березня!

Милі наші жінки!Олег Мусій, міністр охорони здоров’я України

Напередодні свята особливі слова вітання хочу сказати жіноцтву охорони здоров’я — лікарям і медсестрам, провізорам та фармацевтам. У Ваших руках — надія на одужання і віра у зцілення, а Ваша здатність співчувати — це невичерпне джерело втіхи для кожного пацієнта.

Нехай перші промені весняного сонця подарують Вам святковий настрій та щирі почуття, кожен новий день зустрічає Вас посмішкою, а життя приносить радість та вдачу, дарує натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог. Нехай кожен день буде наповнений сонячним настроєм, барвистими подіями та безмежним коханням.

Будьте коханими та кохайте, Вашою надійною опорою завжди будуть коханий чоловік, здорові діти та дружна родина. Миру Вам, прихильності долі, щастя й радості на довгі й щасливі літа!

Олег Мусій,
міністр охорони здоров’я України

Дорогі жінки!Олексій Соловйов, голова Державної служби України з лікарських засобів

Від усього серця вітаю Вас із чудовим святом — Міжнародним жіночим днем!

Найтепліші слова сьогодні лунають на Вашу адресу, оспівуючи красу та ніжність. Добрі й ласкаві, мужні і ранимі, такі хоробрі й такі тендітні, Ви — найдорожче, що є в житті чоловіків. Охоронниці домашнього вогнища, берегині роду людського, Ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи від покоління до покоління традиції високої духовності, культури, працьовитості. Щедрість ваших душ зігріває, сила духу — захоплює, а краса — вселяє віру в майбутнє. Від усієї душі бажаю Вам величезного жіночого щастя, любові й добра!

З повагою
Олексій Соловйов,
голова Державної служби України з лікарських засобів

Шановні пані, милі жінки!Валентин Черних, ректор Національного фармацевтичного університету

Прийміть сердечні вітання з чарівним святом — Міжнародним жіночим днем! Сьогодні Ви нарівні з чоловіками берете активну участь у розвитку всіх сфер життя, зокрема й такої важливої, як фармацевтична. Серед Вас — керівники великих підприємств і організацій, науковці, викладачі, громадські діячі, співробітники фахових видань…

Але, насамперед, кожна з Вас — символ і синонім родинного затишку, домашнього вогнища, сімейного благополуччя, святий образ Жінки-матері, коханої й вірної супутниці. Заради Вас відбуваються і великі діяння, і повсякденні справи. Ви наповнюєте наше буття високим змістом любові, добра і краси, розфарбовуєте його яскравими емоціями. Ви ділитеся теплом своїх сердець, підтримуючи мудрим словом, надихаючи на подвиги, творчість, працю. А для цього необхідний особливий жіночий такт, інтуїція, терпіння — ті дивовижні якості, яких часто так не вистачає нам, чоловікам. Ми не втомлюємося захоплюватися Вашим вмінням прощати, любити й чекати!

Низький уклін та щира вдячність за вашу невтомну працю, турботу, любов. Нехай кожен день життя буде світлим і сонячним. Нехай прекрасні почуття зігрівають Ваші серця і дарують натхнення для нових успіхів у сфері, якій Ви присвятили свої знан­ня й таланти.

Добра, злагоди, здоров’я, миру Вам, Вашим родинам та нашій Україні!

Валентин Черних,
ректор Національного фармацевтичного університету

Милі наші колеги!Святослав Ханенко, голова підкомітету з питань законодавчого забезпечення реформування системи охорони здоров’я, медичної освіти та науки Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я

Вітаю Вас зі святом весни й молодості!

У цей весняний та святковий день, як ніколи, можна висловити подяку найдорожчій людині на світі, захоплення найкоханішою жінкою на планеті, по-особливому проявити любов до чарівних донечок і сестричок, віддати шану мудрим і турботливим бабусям та засвідчити свою повагу до всіх жінок світу. Для кожного чоловіка це почесна і водночас відповідальна місія.

Бажаю Вам бути завжди красивими, ніжними і чуйними. Величезного Вам жіночого щастя, любові й добра! Всю свою енергію і тепло ви віддаєте сім’ї, дбаєте про добробут не тільки своєї оселі, а й всього суспільства в цілому.

Нехай кожен день Вашого життя буде таким же світлим, щед­рим і сонячним, як Ваші усміхнені очі, добрі й люблячі серця. Бажаю натхнення і нових звершень на життєвому шляху. Нехай доля буде щедро наповнена теплом і любов’ю.

Святослав Ханенко,
голова підкомітету з питань законодавчого забезпечення реформування системи охорони здоров’я, медичної освіти та науки Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я

Чарівні жінки!Володимир Дудка, народний депутат України, голова підкомітету з питань законодавчого забезпечення запровадження обов’язкового медичного страхування Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я

У переддень свята весни хочу висловити щиру вдячність за Ваш звитяжний труд, добрі справи, збережене здоров’я українських громадян. Ваша праця гідна найвищого визнання й пошани.

Нехай кожен Ваш день буде сонячним і радісним, нехай довкола Вас панують любов і гармонія, а на вашу честь розквітають квіти й звучить музика. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму.

Нехай поруч з Вами завжди будуть лише гідні люди, а серед них — чоловік, з яким не будуть страшні ніякі негаразди! Бажаю, щоб кожен прийдешній день Ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм!

Єдності, згоди й добробуту Вашим родинам!

З глибокою повагою
Володимир Дудка,
народний депутат України, голова підкомітету з питань законодавчого забезпечення запровадження обов’язкового медичного страхування Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я

Вічно юні, чарівні та любі жінки!Андрій Шипко, народний депутат України, голова підкомітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення розвитку фармації

Дозвольте від усього серця привітати вас зі святом весни, краси та гармонії — Міжнародним жіночим днем!

Саме Вам ми вдячні за всі наші перемоги, адже це Ви нас окриляєте та піднімаєте до нових висот. Це Ви, шановні жінки, нами опікуєтеся, турбуєтесь про нас та оберігаєте сімейне вогнище.

Хотів би побажати, щоб Ваші турботи були лише приємними, а кожен день — осяяним новими успіхами та зігрітий любов’ю рідних і коханих. Нехай у Ваших домівках та колективах завжди панує взаєморозуміння та злагода, а в серці — весняно-ніжні почуття!

З повагою
Андрій Шипко,
народний депутат України,
голова підкомітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення розвитку фармації

Дорогі жінки!Андрій Шипко, народний депутат України, голова підкомітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення розвитку фармації

Прийміть мої найсердечніші вітання з Міжнародним жіночим днем 8 березня! Знову в ці перші весняні дні ми з великим задоволенням і трепетом вітаємо прекрасну половину людства — наших матерів, дружин, дочок і сестер.

Жінці-матері, жінці-берегині нашого домашнього вогнища ми завдячуємо процвітанням та й самим життям нашого роду, якому нема переводу. Низький уклін Вам за це!

Олександр Гудзенко,
заслужений працівник охорони здоров’я України,
доктор фармацевтичних наук, професор

Шановні жінки!Валерій Печаєв, президент Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України, член Колегії МОЗ України

Щиро вітаємо Вас з прекрасним святом весни, любові та краси — 8 Березня!

Без перебільшення можна сказати, що світ існує завдяки жінкам: Ви даруєте життя й створюєте майбутнє. Глибоко символічно, що жіноче свято припадає на початок весни, адже весна — це час відродження і нових надій, коли холоди відступають перед теплом і світлом сонця. Ви втілюєте в собі добро й красу, ніжність і чуйність. Світлий образ прекрасної половини людства завжди був символом світу, домашнього вогнища, сімейного благополуччя.

Любі жінки, в цей прекрасний день від усієї душі бажаємо Вам щастя, здоров’я і благополуччя. Нехай міцними будуть Ваші сім’ї й щастя не покидає Вас.

Миру і добра Вам! Зі святом!

З повагою
Валерій Печаєв,
президент Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України, член Колегії МОЗ України

Віктор Чумак, експерт фармацевтичного ринкуДороге жіноцтво!

Ви будь-якої пори року уособлюєте весну. Людство вшановує жінку за її вроду й розум, терпіння і мужність на всіх життєвих шляхах, за її віру, добро і ніжність. Нема у світі п’єдесталу вищого, ніж той, на якому стоїть Жінка. Бо ж вона – це мир на землі, злагода в суспільстві та сім’ї.

Нехай урочистість і піднесеність будуть у ваших серцях не тільки в цей святковий день, але й щодня — у колективах, родинах, сім’ях. Нехай наша чоловіча увага та гарне ставлення надають вам наснаги для нових звершень.

Щастя Вам, добра й краси!

Віктор Чумак,
експерт фармацевтичного ринку

Любі наші пані!Михайло Пасічник, президент Всеукраїнської громадської організації «Аптечна професійна асоціація України»

Прийміть найщиріші вітання з нагоди свята весни, ніжності та кохання — 8 Березня. Міжнародний жіночий день є символом усього найкращого в нашому житті — сердечності, доброти, кохання, радості й тепла.

Ви даєте нам нові сили, допомагаєте стати кращими, добрішими, впевненішими в собі. Для цього необхідні терпіння, витримка, напруження душевних сил — ті дивовижні якості, яких так часто не вистачає чоловікам.

Від усієї душі бажаю Вам здійснення усіх життєвих планів, надій і мрій! Щоб кожен день Вашого життя був світлим і сонячним, дарував радість творчого натхнення, приємні несподіванки й душевний комфорт!

Хай буде спокій і достаток у Ваших сім’ях, хай сонце завжди зігріває Ваші душі, а вдома та на роботі зустрічають розуміння і підтримка чоловіків!

Михайло Пасічник,
президент Всеукраїнської громадської організації «Аптечна професійна асоціація України»

Любі наші жінки!Петро Багрій, президент Асоціації «Виробники ліків України»

Сердечно вітаю вас з 8 Березня! Від імені всього чоловічого роду стверджую: ми любимо Вас, ми навіки зачаровані Вами, ми шануємо Вас за терплячість, мудрість, вірність, працьовитість і винахідливість, а також за те, що у Ваших гарячих серцях завжди палає любов!

Від усього серця бажаю Вам міцного здоров’я, вірності в коханні, мудрості, щастя, радості й добра. Хай завжди збуваються Ваші мрії, втілюються всі задуми і сподівання!

З повагою
Петро Багрій,
президент Асоціації «Виробники ліків України»

Дорогі наші жінки!Дмитро Жадовець, голова правління ПОГО «Асоціація працівників фармацевтичної галузі»

Щиро вітаю Вас, берегинь нашого дому, з прекрасним святом — Міжнародним жіночим днем! Велике спасибі за все, що Ви робите для нас, чоловіків, за Ваше терпіння, підтримку і красу!

Це свято відзначається саме тоді, коли прокидається природа, а люди живуть передчуттям оновлення, тепла, сонця. Багато в чому схожа на весну й жінка — вродою, лагідністю та ніжністю, а головне — своєю унікальною місіє­ю — дарувати життя, робити його світлим та яскравим.

Бажаю Вам міцного здоров’я, процвітання і благополуччя!

Дмитро Жадовець,
голова правління
ПОГО «Асоціація працівників фармацевтичної галузі»

Милые дамы!Виктор Бабасиньян, генеральный директор КП «Луганская областная «Фармация»

День, посвященный Женщине, на самом деле открывает весну во всех сердцах. Какие бы угрозы и непогоды не врывались в нашу повседневность, женщины — любимые и любящие — остаются хранительницами домашнего очага, источником того душевного тепла, которое составляет истинный смысл жизни. Весна всегда там, где Вы, где светятся Ваши глаза и тепло от ваших улыбок. Пусть исполняются Ваши желания, сопутствуют счастье и любовь.

Виктор Бабасиньян,
генеральный директор КП «Луганская областная «Фармация»

Шановні жінки, колеги !

Сердечно вітаємо Вас із Міжнародним жіночим днем 8 березня!

Бажаємо стабільності та процвітання на роботі, розуміння та поваги серед колег, добробуту, злагоди в сім’ях.

Хай доля шле Вам міцне здоров’я, щастя, добро, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху.

З повагою
Київська обласна асоціація аптечних працівників

Дорогі жінки, колеги!Асоціація представників міжнародних фармацевтичних виробників «AIPM Ukraine»

Прийміть щирі вітання з прекрасним жіночим святом — 8 Березня!

Нехай лагідна посмішка весняного сонця дарує Вам міцне здоров’я, красу та чарівність, родинне тепло та затишок. Нехай Ваша доброта, ніжність, жіночність завжди сповнюють серця радістю й любов’ю, будуть запорукою миру та злагоди, здійснення кращих мрій і сподівань, а Ваша праця йде на користь справі, дає наснагу для здійснення всіх Ваших задумів.

Зі святом весни!

Асоціація представників міжнародних фармацевтичних виробників «AIPM Ukraine»

Дорогі жінки!Всеукраїнська громадська організація «Фармацевтична Асоціація «ФАРМУКРАЇНА»

Дозвольте від щирого серця привітати Вас зі святом весни! Нехай материнська чуйність та життєва розсудливість і надалі утверджують мир, добробут та злагоду в нашому спільному домі.

Бажаю усім вам добра і здоров’я, родинного затишку й добробуту, нових успіхів та здобутків в ім’я процвітання країни.

Ми, чоловіки, шанобливо схиляємося перед жінками, які оберігають сімейні цінності, традиції й духовність, та високо цінуємо Ваш розум, компетентність, працьовитість, відданість своїй справі.

Нехай у Ваших домівках панують мир, взаєморозуміння і злагода, у серцях — добро і любов, у справах — мудрість.

Всеукраїнська громадська організація
«Фармацевтична Асоціація «ФАРМУКРАЇНА»

Іван Сорока, президент Українського медичного клубу, заслужений працівник охорони здоров’я УкраїниДорогі жінки!

Прийміть найтепліші та сердечні вітання з Міжнародним жіночим днем 8 березня. Зі святом , прихід якого пробуджує відчуття весни, сонця, радості та надії!

У бурхливому сьогоденні Ви, милі жінки, не раз доводите нам, чоловікам, що Ви є прикладом духовності, сумлінності, високої відповідальності й працьовитості в будь-якій сфері діяльності, але в першу чергу — в охороні здоров’я. Ваша праця в медицині, фармацевтичному виробництві і забезпеченні звитяжна. Своїм талантом, терпінням і жіночністю Ви постійно доводите, що найкращі у всьому. Але найголовніше — Вам немає рівних в майстерності створювати тепло і затишок в кожному будинку, підтримувати й плекати родину, виховувати дітей. Ваша сила духу і витримка, громадянська позиція — також неоціненні, особливо в ці складні для України дні.

Ми щиро захоплюємося, радіємо за Ваше прагнення до досконалості, краси, стабільності й нескінченно вдячні за любов і тепло.

Нехай свято весни для Вас буде яскравим від духмяних квітів, світлим від добрих посмішок. Бажаємо , щоб у цей день всі Ваші бажання неодмінно здійснилися, а радість, надія, мир, щастя і злагода завжди супроводжували Вас .

Слава жінкам України!!!

З повагою Іван Сорока, президент Українського медичного клубу,
заслужений працівник охорони здоров’я України

Дорогі жінки!Асоціація виробників інноваційних ліків «АПРАД»

Від імені Асоціації виробників інноваційних ліків «АПРАД» дозвольте щиро привітати Вас з прекрасним святом — Міжнародним жіночим днем — а також побажати успіхів, здоров’я й енергії.

Вам, наші берегині, ми завдячуємо затишком в оселях, веселим дитячим голосом, привітними посмішками, які несуть позитив та піднесення. Нехай кожен новий день буде наповнений радістю перемог, нехай увесь рік з вами буде відчуття весни — світлої й прекрасної, а у Вашій родині панує любов і злагода. Хай доля дарує вам лише світлі, сонячні дні!

Асоціація виробників інноваційних ліків «АПРАД»

Асоціація «Оператори ринку медичних виробів»Дорогі колеги! Любі жінки!

Від імені Асоціації «Оператори ринку медичних виробів» сердечно вітаємо Вас із прекрасним святом весни, любові та краси — 8 Березня!

Охорона здоров’я, захист від бід і негараздів вимагають душевності, ніжності, любові і відданості — всіх тих якостей, які маєте Ви, наші милі колеги.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, бадьорого весняного настрою, підтримки і розуміння колег, сімейного благополуччя і професійного визнання. Нехай Ваші рідні та близькі будуть завжди надійною опорою для Вас!
Спасибі Вам за тепло і щедрість сердець, за вміння зробити наш світ світлим, святковим, весняним!

Асоціація «Оператори ринку медичних виробів»

«Щотижневик АПТЕКА»Наш колектив приєднується до всіх поздоровлень та вітає жінок з чудовим весняним святом. Зичимо Вам великого земного щастя, міцного здоров’я, гарного настрою, весняної молодості, ніжності й чарівності. Нехай кожен день для Вас буде сонячним, радісним і неповторним!

Завжди Ваш «Щотижневик АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Афоня 10.03.2014 10:04
Прісоєдіняємося! Дорогі наши жинки! С восьмім березнєм!

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*