Фармацевтична спільнота — за збереження територіальної цілісності України!

Андрій Шипко,голова підкомітету з питань фармації комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я, підтримав звернення низки провідних громадських організацій та установ, які представляють вітчизняну фармацевтичну галузь, щодо збереження територіальної цілісності України. Народний депутат закликає всіх небайдужих до долі нашої країни наслідувати приклад фармацевтів і започатковувати патріотичні галузеві громадські рухи.

Андрій Шипко,голова підкомітету з питань фармації комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’яВІДКРИТИЙ ЛИСТ-ЗВЕРНЕННЯ

Шановні колеги, дорогі співгромадяни!

Ми — громадські представники від фармацевтичної галузі України — висловлюємо занепокоєння з приводу поточної політичної ситуації в державі та намагань порушити її територіальну цілісність. Будьмо відвертими: військове втручання в справи країни — крок до розколу. Історія доводила це неодноразово! Розкол країни — це завжди соціально-економічна дестабілізація!

За таких обставин вважаємо за необхідне впевнено і відповідально заявити: УКРАЇНСЬКА ДЕРЖАВА ВІДБУЛАСЯ! І немає жодних об’єктивних передумов ставити під сумнів незалежність України, її територіальну цілісність та безпеку. Ми переконані, що українські громадяни спроможні вирішувати внутрішньополітичні, економічні та соціальні питання. Іноземні військові формування нам для цього не потрібні!

Ми — громадяни України — повинні об’єднатися під державним прапором, незалежно від мови, соціального статусу чи політичних уподобань, аби унеможливити розшматування нашої країни.

Закликаємо всіх небайдужих до долі України наслідувати наш приклад і започатковувати патріотичні галузеві громадські рухи!

ФАРМАЦЕВТИ — ЗА ЄДИНУ ТА НЕЗАЛЕЖНУ УКРАЇНУ!

Звернення фармацевтичної громадськості України

Шановні колеги! Дорогі співгромадяни!

Представники фармацевтичного сектору охорони здоров’я, виходячи із небезпеки, яка нависла над Україною, та у відповідь на загострення суспільно-політичного протистояння звертаються до державних лідерів, політичних діячів, до всіх, кому не байдужа доля самостійної держави, — УКРАЇНИ!

Кроки та дії, які мають ознаки зазіхань на державний суверенітет і територіальну цілісність України, факти розгортання сепаратизму в Україні обумовлюють активну громадську позицію численної сім’ї фармацевтів, щоденна праця яких направлена на збереження життя та здоров’я нації.

Ураховуючи тисячолітню традицію державотворення в Україні, висловлюємо стурбованість з приводу бажання іноземної держави підкорити своїм власним інтересам права України, притаманний нам суверенітет, і таким чином отримати переваги для власного зміцнення. Наголошуємо, що народ України — це рівноправні громадяни всіх національностей, які є вільні й рівні у своїй гідності і правах. Ми, прихильники політичного та дипломатичного врегулювання кризи, вимагаємо поважати незалежність, суверенітет та існуючі кордони України.

Закликаємо ініціаторів агресії не використовувати зброю і утриматися від застосування сили проти територіальної цілісності та політичної незалежності України!

В Україні чинні виключно Конституція та закони України!

Українська фармацевтична спільнота, яка об’єднує фахівців різних сфер, здійснюючи вагомий внесок у порятунок людських життів, закликає кожного докласти дієвих зусиль для утримання єдності країни.

Вітчизняна фармація зміцнюватиме економіку держави, сприятиме єдності країни, стабільності, миру і злагоді в Україні.

ТЕРИТОРІЯ УКРАЇНИ Є НЕПОДІЛЬНОЮ Й НЕДОТОРКАННОЮ!

Лист відкритий до підписання, всі бажаючі можуть приєднатися до цього звернення.

Президент Асоціації «Виробники ліків України»
П.І. Багрій
Всеукраїнська аптечна асоціація
В.М. Москаленко
Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості
Г.Г. Хорунжий
Всеукраїнська ГО «Аптечна професійна асоціація України»
О.І. Гуленко
Київська обласна асоціація аптечних працівників
Л.Г. Горюнова
Генеральний директор КП «ФАРМАЦІЯ» м. Київ
О.І. Клімов
Керівник ДВТП «Волиньфармпостач»
М.І. Півнюк
Генеральний директор ТОВ «МОРІОН»
І.В. Крячок
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Тамара 14.03.2014 8:03
На жаль наша асоціація не отримувала даного листа з метою підписання. Та ми приєднуємося до даного звернення і дякуємо колег за ініціативу. Але хочу звернути увагу громадськості, що крім звернень необхідно ще і діяти разом. Слава Україні!!!!

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті