Кадрові ротації в Держлікслужбі України

10 Червня 2014 9:46 Поділитися

Кадрові ротації в Держлікслужбі УкраїниЯк вже повідомляло наше видання, 4 червня 2014 р. під час засідання Уряду було ухвалено рішення щодо призначення Михайла Францовича Пасічника головою Державної служби України з лікарських засобів. Відповідне розпорядження № 533-р підписано Прем’єр-міністром України А. Яценюком.

Крім того, відповідно до абзацу 3 частини 1 ст. 19 Закону України «Про центральні органи виконавчої влади» з посади першого заступника голови Держлікслужби України звільнено Інну Борисівну Демченко. Відповідне розпорядження КМУ № 532-р ухвалено 4 червня поточного року. Зазначена стаття Закону України «Про центральні органи виконавчої влади» містить положення, згідно з яким у разі звільнення керівника центрального органу виконавчої влади, в тому числі центрального органу виконавчої влади зі спеціальним статусом, перші заступники та заступники відповідного керівника центрального органу виконавчої влади звільняються з посад Урядом.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

карина 10.06.2014 3:25
дуже шкода Демченко. Спаціаліст високого класу.слід найти такого ж ,але з бізнесу ,щоб був забезпечений матеріально і не брав взятки.але це фантастика!!!
fic 10.06.2014 3:55
карина, дякую, дуже поcміявся з вашого коментаря про Демченко,яка зовсім не бере хабарів. Ви або далекі від цієї сфери або сама Демченко ;)
Medicus 10.06.2014 4:36
Я скажу Вам, Карина, що Демченко не та людина, яка потребує жалю. За допомогою чорних схем в ДЛС та хабарів вона солідно озолотилась. І звільнити цю хабарницю, це пів справи. Потрібно щоб компетентні органи надали її діям правової оцінки. Але сам факт звільнення Демченко, це вже добрий знак. Таки не втримала її Бахтєєва.
Афоня 10.06.2014 9:30
Одних взяточников меняют на других, но "приближенных к телу?"

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті