Розробка нової редакції Закону України «Про лікарські засоби» триває: наступне засідання робочих груп відбудеться у липні

24 Червня 2014 5:51 Поділитися

10062932На рівні робочих груп, створених при Комітеті Верховної Ради України з питань охорони здоров’я та МОЗ України, триває розробка нової редакції Закону України «Про лікарські засоби», яка має бути гармонізована з Директивою 2001/83/ЕС Європейського Парламенту та Ради ЄС від 6 листопада 2001 року про звід законів Співтовариства щодо лікарських препаратів для людини. 20 червня у МОЗ України відбулося розширене засідання цих робочих груп, у ході якого представлено презентацію напрацювань, які тривали протягом 2 міс. За підсумками обговорення підготовлено протокольне рішення, згідно з яким протягом тижня члени робочих груп повинні направити до профільного міністерства та розробнику від ініціативної групи Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я зауваження та пропозиції до проекту нової редакції Закону України «Про лікарські засоби». Наступне спільне засідання робочих груп повинно відбутися у липня поточного року.

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

ПРОТОКОЛЬНЕ РІШЕННЯ

спільного засідання Робочої групи з підготовки регуляторних актів щодо діяльності фармацевтичного сектору галузі охорони здоров’я Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я та Робочої групи для опрацювання проекту нової редакції Закону України «Про лікарські засоби» Міністерства охорони здоров’я України (опрацювання нової редакції Закону України «Про лікарські засоби»)

20.06.2014

На нараді ухвалено рішення:

1. Протягом тижня членам Робочої групи направити зауваження та пропозиції до проекту нової редакції Закону України «Про лікарські засоби» до Міністерства охорони здоров’я України та розробнику від ініціативної групи Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я.

2. Провести наступне спільне засідання Робочої групи з підготовки регуляторних актів щодо діяльності фармацевтичного сектору галузі охорони здоров’я Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я та Робочої групи для опрацювання проекту нової редакції Закону України «Про лікарські засоби» Міністерства охорони здоров’я України ___.07.2014 року.

Перший заступник Міністра Руслан Салютін
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті