Факт виробництва та розповсюдження фальсифікованого етилового спирту виявили правоохоронці Дніпропетровщини

19 Серпня 2014 4:35 Поділитися

Факт виробництва та розповсюдження фальсифікованого етилового спирту виявили правоохоронці ДніпропетровщиниЯк інформує УБОЗ ГУМВС України в Дніпропетровській обл., викрито групу осіб, яка займалася виробництвом і розповсюдженням фальсифікованих лікарських засобів, а саме — спирту етилового, чим створила загрозу для життя та здоров’я населення Украї­ни та завдала значних збитків легальним виробникам фармацевтичної продукції й Державному бюджету України.

Під час обшуку в зазначеній лабораторії правоохоронці вилучили фальсифікований препарат, умисно промаркований ідентично відомостям про лікарські засоби з відповідною назвою, що внесені до Державного реєстру лікарських засобів, а також сировину, ємності та обладнання для його виготовлення, фасування та зберігання, етикетки для зазначеної продукції і документи, що підтверджують збут.

Фальсифіковані препарати збувалися комунальним медичним закладам за бюджетні кошти, при цьому використовували підроб­лені документи.

Дії осіб підпадають під ознаки складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 321-1 КК Украї­ни (фальсифікація лікарських засобів або обіг фальсифікованих лікарських засобів), що карається позбавленням волі на строк від 3 до 5 років з конфіскацією фальсифікованих препаратів, сировини, обладнання для їх виготовлення та майна. Наразі встановлюються інші особи, що можуть бути причетними до скоєння злочину.

За матеріалами http://www.mvs.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті