За зверненням ТОВ «Валартін Фарма» Генеральна прокуратура України розпочала перевірку МОЗ

ТОВ «Валартін Фарма» подало заяву до Генеральної прокуратори України про вчинення злочинів Міністром охорони здоров’я Олегом Мусієм

Перший заступник Генерального прокурора України Микола Герасимюк, розглянувши скаргу ТОВ «Валартін Фарма» на незаконні дії Міністра охорони здоров’я Олега Мусія, виніс постанову про перевірку відомства.

Як раніше інформувала компанія, ТОВ «Валартін Фарма» звернулося до ГПУ з проханням перевірити додержання законодавства О. Мусієм в частині створення ним незаконної комісії з метою безпідставної перевірки препарату компанії проти вірусного гепатиту С «Альфапег».

У постанові ГПУ, зокрема, зазначається, що обставини, викладені у зверненні ТОВ «Валартін Фарма», «свідчать про порушення чинного законодавства при призначенні та проведенні» зазначеної перевірки МОЗ.

ТОВ «Валартін Фарма» у скарзі, спрямованій до ГПУ, також наголошує на вчиненні О. Мусієм службових злочинів, а тому просить внести відомості про кримінальні правопорушення останнього до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 364 КК України та ч.1 ст. 365 КК України.

За матеріалами, наданими прес-службою ТОВ «Валартін Фарма»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*