Вітаємо з Днем фармацевтичного працівника!

Уважаемые коллеги, дорогие друзья!

Искренне поздравляю вас с профессиональным праздником — Днем фармацевтического работника!

Сегодня в фармацевтической сфере нашей страны трудятся порядка 3 млн человек. Это работники аптек, управленцы, научные сотрудники, преподаватели и студенты. Труд каждого из вас тяжело переоценить! Ежедневно, сохраняя и укрепляя здоровья наших сограждан, вы защищаете и охраняете будущее нашей Украины.

От чистого сердца желаю крепкого здоровья, мира, добра, счастья и радости вам и вашим близким!

С уважением
Татьяна Бахтеева,
Председатель комитета Верховной Рады Украины по вопросам здравоохранения, заслуженный врач Украины, народный депутат

Шановні колеги!

Від щирого серця вітаю вас з Днем фармацевтичного працівника — святом високоосвічених, самовідданих і вкрай відповідальних людей.

Не кожному під силу підкорити собі тонку хімію лікарських засобів, відшукати правильні орієнтири серед міріад назв і віддати всього себе вірному служінню на благо здоров’я ближніх. Саме від фармацевтів багато в чому залежить отримання пацієнтом якісної медичної допомоги.

Ваш професіоналізм та доброчесність — це і швидка допомога, і надійний лікар. Фармація — одна з ключових складових системи охорони здоров’я, а ваша робота — запорука її розвитку. Не дивлячись на важливість технологій та нових стандартів в сучасній медицині, ніякі інновації не зможуть замінити кваліфікованого фахівця. У день вашого професійного свята я кажу спасибі за нескінченну турботу про українців, за вашу участь у збереженні здоров’я та спасінні мільйонів життів. Бажаю вам і вашим рідним міцного здоров’я і благополуччя. Нехай професійні навички примножуються, а людська повага веде вас шляхом добра до нових здобутків. Спокою в серці та мирного неба!

З повагою
Андрій Шипко,
народний депутат України,
голова підкомітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення розвитку фармації, здійснення фармацевтичної діяльності, виробництва та обігу виробів медичного призначення

Шановні фармацевти!

Сьогодні ваша робота як ніколи важлива й значуща. Ви несете гуманну місію — допомагаєте людям зберегти й примножити здоров’я, а часом і рятуєте дорогоцінні життя. Це завдання завжди було благородним, але сьогодні воно особливо актуальне та надважливе. Нехай результати вашої щоденної професійної праці додають вам впевненості у власних силах та наснаги!

Бажаю вам віри у завтрашній день, родинного затишку та злагоди. Нехай буде мир у ваших сім’ях, колективах і в нашій державі!

Володимир Дудка,
народний депутат України,
голова підкомітету з питань законодавчого забезпечення запровадження обов’язкового медичного страхування
Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я

Шановні працівники фармацевтичної галузі!
Дорогі фармацевти!

Щорічно осінь дарує професійне свято українській спільноті провізорів, фармацевтів, науковців, дистриб’юторів, співробітників фармацевтичних виробництв, які разом з фахівцями-медиками постійно піклуються про здоров’я співвітчизників. Саме завдяки вам, вашій наполегливій праці та високому професіоналізму вдається повернути здоров’я, а нерідко й життя, багатьом людям.

Вам притаманні людяність, доброта й терпіння. Ви завжди готові підтримати хворого морально й духовно та не залишаєте без уваги жодної людини. Не рахуючись із власним часом, ви готові в екстремальних умовах поряд з лікарями день і ніч своєю копіткою працею рятувати життя, простягаючи руку допомоги кожному, хто цього потребує. Ви не чекаєте винагород, а щоденно сумлінно виконуєте свою роботу, допомагаючи долати тяжкі хвороби, боротися з епідеміями та рятувати сот­ні тисяч людських життів.

У цей святковий день прийміть щирі вітання, а також побажання міцного здоров’я вам і вашим родинам, невичерпної енергії, щасливої долі та реалізації найсміливіших задумів. Завдяки вашому ентузіазму, професійній майстерності та самовідданості вітчизняна галузь фармації завжди була й залишається на належному рівні.

Нехай цей день буде наповнений теплом дружніх посмішок і залишить найяскравіші враження. Нехай щастить на життєвому шляху, а в професійній діяльності ви досягатимете все нових і нових успіхів.

З повагою
Святослав Ханенко,
голова підкомітету з питань законодавчого забезпечення
реформування системи охорони здоров’я, медичної освіти та науки
Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я

Шановні працівники фармацевтичної галузі!

Щорічно у цю пору фармацевти відзначають своє професійне свято — День фармацевтичного працівника України. І хоч вересень 2014 р. видався тривожним та драматичним для нашої держави, бо неспокій, сльози та сотні смертей приніс до нашої держави російський агресор, ми не можемо не висловити слова вдячності та шани людям, які присвятили своє життя піклуванню про здоров’я громадян України. Окремо хочу відзначити тих фармацевтів, які пліч-о-пліч із медиками та волонтерами допомагали учасникам зимових протистоянь — Революції гідності — та продовжують берегти життя захисників Української держави від російських окупантів. Ваша відданість благородній справі, глибокі знання й фаховий досвід поєднуються з глибокою духовністю, милосердям та щирим співчуттям кожній окремій людині, що звертається за порадою.

Впевнений, що разом ми збудуємо потужну Українську державу, де кожний громадянин відчуватиме свою важливість, необхідність і турботу про нього. Черпайте здоров’я й наснагу з життєвих джерел і радійте кожному дню, який приносить вам віру і впевненість у власних силах.

Зі святом!

З повагою
Олександр Сич,
віце-прем’єр-міністр України

Високоповажна фармацевтична спільното України!

Прийміть мої сердечні вітання з Днем фармацевтичного працівника!

Уже 15-й рік поспіль в Україні на державному рівні відзначається професійне свято людей, які присвятили своє життя лікам і всьому, що з ними пов’язане.

Це справді високе гуманне покликання: адже крізь часи аптечний працівник разом з лікарем — дві величні постаті в білих халатах — двома суворими та надійними вартовими стоять на сторожі здоров’я людини.

Водночас це надзвичайно серйозна відповідальність: адже такі професії, як аптечний працівник та лікар, з давніх-давен відносили до найбільш шанованих та авторитетних у суспільстві через їх колосальну соціальну значущість та користь.

На превеликий жаль, цьогоріч ваше професійне свято проходить за тих буремних соціально-політичних обставин, що не надто налаштовують на святково-урочисту тональність. У такі часи справді не до гучних святкувань. Тому не промовами чи безтурботним застіллям, а саме вагомими фаховими здобутками та злетами творчого інтелекту, які несуть користь твоїм співгромадянам, — певно, саме такими речами найдоречніше відзначати професійні свята. І в цьому сенсі вам є чим пишатися, шановні колеги. Досягнутий вашими зусиллями рівень розвит­ку української фармацевтичної галузі виводить її на лідерські позиції на Сході Європи, що дає підстави для гордості, поваги та вдячності. Ценз нашої вищої фармацевтичної освіти визнається у світі, а представники української фармацевтичної наукової школи отримують Державні премії України, здобувають заслужений міжнародний авторитет. Звісно, ще існує безліч невирішених проблем, і в майбутньому перед нами — безодня роботи.

Необхідно особливо відзначити благородну діяльність провізорів і фармацевтів, мужніх патріотів, які пліч-о-пліч з лікарями стояли на Майдані, безкомпромісно виборюючи свій гуманний внесок до успіху Революції гідності, — і тих фармацевтичних організацій, які підтримували, чим могли підживлювали Майдан. Своєю свідомою громадянською позицією ви врятували не одне життя. Окремі слова вдячності хочу адресувати вітчизняним та зарубіжним фармацевтичним виробникам, аптечним мережам, дистриб’юторським компаніям, окремим представникам фармацевтичної галузі, які надавали й продов­жують надавати гуманітарну підтримку нашим бійцям на Сході України та мирним мешканцям…

Тож миру, насамперед миру й злагоди — ось чого я вам бажаю у цей тимчасово захмарений, але все одно світлий день професійної пошани. Хочу, щоб під мирним і прозорим зсиня-блакитним українським небом збувалися ваші заповітні мрії, раділи в достатку ваші родини.

Слава вам — українським фармацевтичним працівникам — самовідданим трударям та істинним професіоналам своєї вічної шляхетної справи!

Слава Україні!

Щиро Ваш
д-р Олег Мусій, міністр охорони здоров’я України

Шановні друзі!

Щиро вітаю вас з днем фармацевтичного працівника!

Ваша наполеглива щоденна праця — запорука здоров’я і благополуччя кожного українця. Адже саме від результатів вашої роботи залежить, щоб хворий не лише міг отримати необхідні ліки, але й був упевнений у тому, що вони якісні й ефективні.

З гордістю можу констатувати: за роки незалежності України фармацевтична галузь модернізувалася, стала конкурентоспроможною, вийшла на європейський ринок та продовжує стрімко розвиватися.

Вам притаманні людяність, доброта й терпіння. Ви завжди готові підтримати хворого — і професійною порадою, і теплим душевним словом, — щоденно рятуючи тисячі людських життів.

Щиро дякую кожному з вас — провізорам, фармацевтам, виробникам та дистриб’юторам — за вагомий внесок у справу збереження та захисту здоров’я наших громадян і процвітання України, за вашу працю та тепло сердець, за відданість обраній справі.

Бажаю вам та вашим близьким міцного здоров’я, миру, нових професійних перемог, достатку та благополуччя.

Михайло Пасічник,
Голова Державної служби України з лікарських засобів

Шановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня фармацевтичного працівника!

Фармацевтична галузь є гарантом безпеки нації. Сьогодні ми можемо з гордістю говорити про те, що фармація, значення якої довгий час недооцінювалося, не лише вийшла на позиції рівноправного партнера, а й стала пріоритетною складовою системи охорони здоров’я.

Прогрес галузі забезпечує її кадровий потенціал — представники освіти, науки, контролю якості, промисловості, аптечної мережі, інформаційного поля.

Разом ми підняли престиж професії фармацевта, досягли визнан­ня значущості галузі: маємо професійне свято, яке цього року відзначаємо вп’ятнадцяте, державні почесні звання, Етичний кодекс фармацевтичного працівника.

Шановні колеги! Дозвольте висловити захоплення вашою творчою, невтомною працею у справі охорони здоров’я та життя людини, подякувати за відповідальне ставлення до роботи зі створення ліків та забезпечення ними населення, за добро, яке несете у світ.

Бажаємо вам миру, здоров’я, добробуту, злагоди. Нехай у нелегкій і благородній справі вас завжди супроводжує успіх!

Валентин Черних,
професор, член-кореспондент НАН України,
ректор Національного фармацевтичного університету,
Президент Фармацевтичної асоціації Харківської області

Шановні колеги!

Українська фармація має славні традиції, які сьогодні підтримуються та примножуються багатотисячною спільнотою вітчизняних провізорів і фармацевтів. Поєднуючи знання та досвід з турботою і співчуттям, фармацевти разом з працівниками медичної галузі стоять на варті здоров’я громадян.

Напередодні професійного свята бажаю вам нових ідей і перемог, надійних партнерів, щастя, міцного здоров’я, мирного неба, удачі і добробуту вам і вашим родинам! Нехай щастям і любов’ю наповнюється кожен день вашого життя, а праця на благо людей приносить натхнення й задоволення.

Олександр Гудзенко,
доктор фармацевтичних наук, професор,
заслужений працівник охорони здоров’я України,
декан фармацевтичного факультету,
завідуючий кафедрою технології ліків, організації та економіки фармації Луганського державного медичного університету

Шановні працівники фармацевтичної галузі!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом — Днем фармацевтичного працівника!

Дякую вам за професійну та самовіддану працю, у яку ви вкладаєте частку душі. Готується лікарський засіб — і кожна думка, дія провізора спрямовані на головне правило — не зашкодити; відпускаються препарати — і щире добре слово починає першим зцілювати людину. Сьогодні та в майбутньому ви продовжуєте працювати без права на помилку та за правилом: «Пацієнт зав­жди правий». І найвищою нагородою для вас завжди будуть усмішка та добре слово вдячної людини, якій ви змогли допомогти.

Бажаю вам терпіння і витримки, результативної праці й цікавого дозвілля, чудових друзів, щасливих та дружних родин! А головне — будьте здорові й бережіть себе.

Іван Сорока,
радник віце-прем’єр-міністра України,
почесний президент Українського медичного клубу,
заслужений працівник охорони здоров’я України

Шановні колеги!

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом — Днем фармацевтичного працівника!

Бажаю вам і вашим близьким миру та добра, людського щастя, благополуччя, нових успіхів та звершень у вашій відповідальній справі!

Хай буде міцною ваша віра в успіх і ніколи не зникає бажання творити добро!

Нехай люди відповідають вдячністю за вашу увагу і високий професіоналізм, а колеги не перестають цінувати ваше завзяття і талант! У цей нелегкий для країни час ви стали справжнім взірцем патріотизму.

Бажаю всім міцного здоров’я та плідної роботи в ім’я Українського народу.

З повагою
Костянтин Косяченко,
головний позаштатний спеціаліст МОЗ України
зі спеціальності «Організація і управління фармацією»,
головний консультант відділу охорони здоров’я
Адміністрації Президента України,
заслужений працівник фармації України,
доктор фармацевтичних наук

Шановні фармацевти!

Щиро вітаю з нагоди святкування Дня фармацевтичного працівника тисячі справжніх професіоналів: співробітників аптек та аптечних складів, виробників лікарських засобів, викладачів та студентів фармацевтичних факультетів, вчених, дослідників та управлінців.

На сьогодні фармацевтична галузь проходить шлях динамічного розвитку, активно залучаючи у виробництво сучасні наукові досягнення й розробки, впроваджуючи європейські стандарти задля забезпечення населення якісними препаратами. Ця професія вимагає відповідальності та відданості обраній справі, адже від вашої праці значною мірою залежить збереження здоров’я і благополуччя людей. Важливою і значущою є ваша повсякденна гуманна місія — забезпечувати людей ліками.

Бажаю усім, хто працює у фармацевтичній галузі, нових звершень, здійснення всіх задумів, міцного здоров’я, впевненості у завтрашньому дні. Бажаю вам частіше бачити вдячність на обличчях людей за вашу доброзичливість, уважність та професіоналізм. Нехай колеги вас радують взаєморозумінням та підтримкою, родичі — теплом і душевною щедрістю, кохані — ніжністю та увагою. Нехай мир та злагода ніколи не покидають вас!

Олена Нагорна,
генеральний директор
ДП «Державний експертний центр» МОЗ України

Дорогі колеги!

День фармацевтичного працівника — важлива та хвилююча подія для всіх, хто пов’язаний з фармацевтичною галуззю. У щоденній праці кожного з нас — частинка вкладу в майбутнє української фармацевтичної науки та промисловості, у здорове і повноцінне життя наших співвітчизників. Упевнений, що професійне свято й надалі сприятиме престижу нашої професії, нашої солідарності та конструктивної співпраці.

Бажаю всім, хто присвятив себе служінню Фармації, щасливої долі та міцного здоров’я, безмежних перспектив для професійного вдосконалення, нових досягнень і перемог на фармацевтичній ниві!

Валерій Печаєв,
президент Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України

Дорогі друзі!

Асоціація «Виробники ліків України»щиро вітає усіх, хто своєю копіткою роботою дбає про здоров’я нації, хто чаклує над досконалістю найсучаснішого виробництва, фахівців, чия продукція стає оберегом для мільйонів життів, бо їх праця священна й благородна.

У час незвичних, неймовірних випробувань українські виробники ліків самовіддано працюють, забезпечуючи країну, її східні рубежі препаратами, працюючи натхненно, сподіваючись на зміни та забезпечуючи їх.

Як ніколи, сьогодні ми переконуємося, що наша продукція — рятівники та спасителі в найтяжчі хвилини життя.

Впевнений, що наші щирі побажання фармацевтичній спільноті країни та зарубіжним колегам успіхів у бізнесі, талановитого новаторства, вдалих угод додадуть усім міцного здоров’я, творчого довголіття, достатку та людського щастя!

Добра, миру й злагоди усім нам!

З повагою
Петро Багрій,
Президент АВЛУ

Дорогі друзі!

Хочу щиро привітати вас із Днем фармацевтичного працівника. У день професійного свята від усієї душі бажаю вам, шановні фармацевти, нових ідей та професійних перемог, надійних партнерів та вірних друзів, щедрої долі, добробуту вам і вашим родинам. Нехай вистачає сил, здоров’я та наснаги на добрі справи.

Дякую вам за відданість своїй справі, турботу та вміння дарувати людям надію.

Нехай ваша благородна праця приносить якнайбільше користі людям.

Тетяна Котляр,
голова Громадської ради
при Державній службі України з лікарських засобів

Шановні колеги!

Сердечно вітаю вас з професійним святом — Днем фармацевтичного працівника!

Бажаю вам усім, причетним до великої фармацевтичної спільноти України, нових виробничих здобутків, здійснення життєвих задумів, міцного здоров’я та усіляких гараздів.

Нехай ваша наполеглива праця, глибокий досвід і професійна майстерність сприяють подальшому розвитку фармацевтичної галузі України, а людська шана буде вам нагородою за чуйність, уміння творити добро.

Міцного здоров’я і творчої наснаги, успіхів у вашій невтомній і благородній справі — збереженні здоров’я Людини!

З повагою
Світлана Буніна,
в.о. генерального директора Комунального підприємства «Фармація»

Шановні друзі!

Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня фармацевтичного працівника!

Від імені ГО ВО «МФАФР» хочу висловити вдячність насамперед провізорам і фармацевтам за вашу підтримку, кропітку роботу та порозуміння, побажати натхнення в досягненні реалізації обраного покликання, поваги колег, наснаги у здійсненні всіх ваших задумів,особистого щастя та здоров’я.

Бажаємо вам та вашим родинам мирного неба, впевненості у завтрашньому дні та спокою у всій нашій державі!

У нас попереду ще дуже багато роботи з великого спектра завдань держави і потреб громадянина. Ми зобов’язані і здатні утвердити у владі чіткі, ефективні та консолідуючі правила, завдяки яким в країні постане належний порядок.

Зараз як ніколи усім нам потрібно підтримати громадську активність і самоорганізацію для поширення цінностей демократії, єдності і порозуміння.

З повагою та надією на мир
Олена Пруднікова,
голова громадської організації «Всеукраїнське об’єднання
«Миколаївська фармацевтична асоціація «ФармРада»»

Шановні фармацевти!

Вітаю вас із професійним святом!

Ваше вміння знаходити оптимальні рішення допомагають повернути людям здоров’я, додають впевненості у власних силах та віри в життя.

Переконаний, що ваша відданість справі, фаховий досвід, глибокі знання і динамізм завжди поєднуватимуться зі щирим співчуттям до людей, милосердям та благодійністю у кращих традиціях.

Зичу вам усіляких гараздів, здійснення заповітних мрій, оптимізму, нових звершень і нових перемог. Нехай життя дарує вам спокій та добробут, тепло і щастя в домівках! Нехай любов’ю наповнюється кожен день вашого життя, а праця на благо людей приносить задоволення і радість. Нехай кожен день дарує вам творче натхнення, стабільність і процвітання у фармацевтичній діяльності, успішне вирішення проблем!

Михайло Півнюк,
директор ДВТП «Волиньфармпостач»

Шановні фармацевти!

Щиро вітаю вас з Днем фармацевтичного працівника. Хочеться від усього серця побажати творчої наснаги, невичерпності сил і завзяття всім, хто присвятив себе благородній, гуманній справі — працювати для людей, для їхнього здоров’я.

Сьогодні ми є свідками та учасниками бурхливого розвитку фармацевтичної галузі України. Хочу подякувати за самовіддану працю численній армії фармацевтів. Ваш професіоналізм, вміння знаходити оптимальні рішення повертають людям сили та радість життя, додають впевненості та віри в краще.

Нехай щастям і любов’ю наповнюється кожен день вашого життя, а праця на благо людей приносить натхнення і задоволення. Нових ідей і перемог, надійних партнерів і вірних друзів, щастя, міцного здоров’я, удачі і добробуту вам і вашим родинам!

Віктор Чумак,
експерт фармацевтичного ринку

Дорогі друзі!

Серед кропітких робочих буднів у золотому вересні фармацевти святкують своє професійне свято — час привітань і вдячності за самовіддану працю.

Турбота про здоров’я — річ надзвичайно відповідальна, від цієї турботи залежить якість життя багатьох людей. На відповідальності за людське здоров’я, як і на знан­нях, досвіді, науковому прогресі, вибудовувалися основи фармації.

Фармацевтичні працівники — це вірні друзі й помічники кожного нашого громадянина. Нехай вашу працю буде винагороджено насамперед великою людською вдячністю. Зичу вам безмежного щастя, благополуччя, миру та добробуту. Зі святом!

Дмитро Жадовець,
голова правління
ПОГО «Асоціація працівників фармацевтичної галузі»

Шановні Колеги!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем фармацевтичного працівника.
Сьогодні праця фармацевта особливо важлива та значуща. Ваші професійні знання, соціальна відповідальність, вміння знаходити оптимальні рішення є важливою підтримкою для багатьох людей, вони додають нашому суспільству здоров’я, віри та оптимізму.

Зичу невичерпної енергії та натхнення до нових звершень, миру, радості та здоров’я вам і вашим близьким!

Впевнений, що разом ми зможемо створити успішну галузь, збудувати міцну державу, відповідальне громадянське суспільство, де кожен розумітиме свою місію, відповідальність та відчуватиме власну важливість.

Слава Україні!

Олег Никулишин,
Генеральний директор Групи компаній «Маркет Універсал»

Вшановані щирою вдячністю людей, що звертаються до вас за допомогою.

Осяяні Божою ласкою за співчуття і розуміння особистих проблем кожного відвідувача.

Наділені силою Духа за відданість, інколи й самопожертву, своїй справі:
За стільки літ роботи у аптеці і ще ні разу на своїм віку
Не завагалось дивне ваше серце, що вибрало професію таку.
А навпаки, вистукує гучніше, підказує «Ти правильно живеш!»,
Бо що в житті є, дійсно, важливіше, коли не лиш для себе, а й для інших
Частинку свого серця віддаєш ?!

З професійним святом, любі мої, дорогі працівники фармацевтичної галузі! Миру нам всім, особливо цінного зараз, порозуміння в суспільстві, одужання всьому нашому Народові!

Тамара Литвиненкова,
Заступник голови Громадської Ради при МОЗ України

Шановні колеги !

Щиро вітаємо вас з Днем фармацевтичного працівника!

Бажаємо жити яскраво, цікаво, досягати своєї мети.

Бажаємо, щоб підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності були міцне здоров’я, серце, сповнене любов`ю та добром.

Нехай людська шана буде подякою вам за чуйність, уміння творити добро.

Нових вам горизонтів, смілих ідей та успіхів у всіх починаннях під мирним небом України.

За дорученням аптекарів Київщини —
Людмила Горюнова,
голова правління Київської обласної асоціації аптечних працівників,
заслужений працівник фармації України

Шановні друзі!

Щорічно осіння пора дарує нам особливе свято — День фармацевтичного працівника. Фармація — найважливіша складова системи охорони здоров’я, а роль провізора або фармацевта неможливо переоцінити, адже їх щоденна праця — це турбота про здоров’я і життя тисяч і тисяч людей. З нагоди свята хотілося б побажати міцного здоров’я, щастя, родинної злагоди та добробуту, натхнення в роботі та успіхів у благородній справі, якій ви присвятили своє життя.

Всеукраїнська громадська організація
«Аптечна професійна асоціація України»

Шановні колеги!

Щороку, в третю суботу вересня, ми відзначаємо День фармацевтичного працівника.

Колектив кафедри організації та економіки фармації Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького щиро радіє тому, що цьогоріч професійне свято співпало з 50-літтям від дня створення кафедри. Від імені колективу та від мене особисто у День фармацевтичного працівника прийміть наші щирі слова вітання і сердечні побажання миру, щастя, добробуту і благополуччя вам і вашим родинам. Нехай ваша професійна майстерність, яка вселяє віру та надію на одужання і найголовніше — повертає людям здоров’я, приносить їм лише радість життя.

Слава Україні!

Колектив кафедри організації та економіки фармації
Львівського національного медичного університету
ім. Данила Галицького

Шановні колеги!

Комітет з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації вітає вас з Днем фармацевтичного працівника! Від щирого серця хочемо побажати успіхів у Вашій важливій і надзвичайно відповідальній роботі, нових досягнень, здобутків, професійного зростання і визнання, міцного здоров’я та процвітання. Ваша праця є запорукою розвитку фармацевтичної галузі та забезпечення громадян якісними й безпечними ліками. Завдяки вашим постійним пошукам здійснюються неймовірні відкриття, що дають людям шанс на одужання. Сподіваємося, що спільними зусиллями ми зможемо досягти нових вершин у цій сфері на благо населення України, адже здоров’я людини є найвищою цінністю, а його збереження має бути пріоритетом у роботі для кожного з нас.

З найкращими побажаннями
Комітет з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації

Дорогі колеги!

Від імені Асоціації представників міжнародних фармацевтичних виробників Украї­ни «AIPM Ukraine» щиро вітаємо всіх працівників фармацевтичної галузі з професійним святом!

Сьогодні фармацевтичний ринок в Україні як ніколи консолідований та орієнтований на єдині цілі — здійснення всіх можливих заходів для покращення доступності ефективних, безпечних та якісних лікарських засобів для кожного громадянина України. Задля досягнення цієї мети нам потрібно буде докласти максимальних зусиль та здійснити чимало нелегких кроків, тому від душі бажаємо вам сил, натхнення, віри та оптимізму в кожній вашій справі!

Прийміть найкращі привітання та подяку за ваш професіоналізм, самовіддану працю, які повертають людям здоров’я, додають впевненості у власних силах та віри в життя.

Здоров’я, щастя, миру вам і вашим близьким!

З Днем фармацевтичного працівника!

З повагою
Колектив AIPM Ukraine

Шановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом — Днем фармацевтичного працівника!

Завдяки вашій професійній майстерності та самовідданості, ентузіазму та наполегливій праці галузь фармації завжди була й залишається на високому рівні.

Бажаємо професійної самореалізації, особистого благополуччя, міцного здоров’я вам і вашим близьким! Нехай творче натхнення і невичерпна енергія будуть вашими постійними союзниками в досягненні нових цілей і професійних успіхів!

Зі святом!

Асоціація
«Оператори ринку медичних виробів»

Шановні колеги!

Щиро вітаємо Вас з професійним святом — Днем фармацевтичного працівника! Ваш професіоналізм, фаховий досвід та відданість улюбленій справі завжди поєднуються з людяністю, щирим співчуттям та милосердям до пацієнтів. Бажаємо, щоб щастям і любов’ю наповнювався кожен день вашого життя. Нехай міцною буде віра в успіх, а в родинах пануватиме мир і злагода.

З повагою
ГО «Спілка працівників фармації»

Шановні колеги!

Від імені Асоціації індійських фармацевтичних виробників (ІРМА) і від себе особисто вітаю вас з Днем фармацевтичного працівника!

У ці складні часи, коли Україна у світі стала символом свободи та праці, щиро бажаємо вам того, що допоможе перемогти − сили духу, оптимізму та віри в обраний шлях!

Хай ваша праця на благо України наповнює її криницю добробутом і процвітанням, миром та благополуччям!

Сердечно бажаємо вашим родинам миру та здоров’я!

Д-р Менон У.П.Р.,
Президент Асоціації індійських фармацевтичних виробників (ІРМА)

Дорогі друзі, шановні фармацевтичні працівники!

Редакція «Щотижневика АПТЕКА» від щирого серця вітає вас з професійним святом! Бажаємо вам і вашим близьким здоров’я, успіхів, нових ідей, радості й тепла!

Будьте сильними й стійкими на шляху подолання можливих перешкод! Хай завжди у душі та навколо панує мир, добробут та спокій, а все погане обходить стороною. Нехай ваші очі завжди іскряться щастям, а серця будуть сповнені віри, любові й надії!

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті