Олег Дзісяк – тимчасово виконуючий обов’язки голови Державної служби з контролю за наркотиками

Олег Дзісяк – тимчасово виконуючий обов’язки голови Державної служби по контролю за наркотикамиКабінет Міністрів України призначив Олега Дзісяка, начальника управління ліцензування, квот та дозволів Державної служби з контролю за наркотиками, виконуючим обов’язків голови відомства. Відповідне рішення ухвалено розпорядженням КМУ від 07.11.2014 р. № 1077-р.

Розпорядженянм КМУ від 05.11.2014 р. № 1075-р виконуючим обов’язки голови Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва призначено заступника голови відомства Олега Шейка.

Як ми вже повідомляли, у жовтні поточного року Уряд оприлюднив список високопосадовців центральних органів виконавчої влади, які звільнені з займаних посад відповідно до Закону України «Про очищення влади», який набув чинності 16 жовтня 2014 р. У рамках люстрації звільнено у тому числі колишнього голову Державної служби України з контролю за наркотиками Володимира Тимошенка (розпорядження КМУ від 16.10.2014 р. № 983-р) та його першого заступника Володимира Гошовського (розпорядження КМУ від 16.10.2014 р. № 981-р). Розпорядженнями КМУ від 16.10.2014 р. № 982-р та № 980-р звільнено з посади голову Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва Михайла Бродського та його першого заступника Олександра Потімкова відповідно.

Нагадаємо, що відповідно до постанови КМУ від 10.09.2014 р. № 442 «Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади» внаслідок злиття Державної служби України з контролю за наркотиками з Державною службою України з лікарських засобів буде створена Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками. Комісії з реорганізації даних служб на сьогодні не створені.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті